Ja sam vecinu toga vec spakovao u moju sport bili torbicu ali me zanima misljenje iskusnijih ...
Sta je sve to sto bih trebao uvek imati u gepeku kako bi bezbrizno krenuo na put oko sveta u mojoj Samari ...
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Pa riknule su zato sto si stavio Bosna ....da si stavio krstene nebi nikad riknule ......Alexa wrote:@Skora
Ima smisla ponesto,ali se vise ne slazem,iz prostog razloga:
-Stavio sam nove svecice (Bosna-ali me nikada u zivotu nisu izdale),provozao ladu (Nekih 20km) i parkirao,sutra kad sam probao da je upalim riknule 2 svecice.
Alexa wrote:Ne lupaj
Da si stavio original Boschove nebi riknule za 600km......caka je u tome sto ti MISLIS da si stavio original........inace svecica za ladu samaru kosta od 500 do 800din KOMAD (u zavisnosti jel imas plin ili ne),pa kad se budes otvorio za krstene svecice ,trajace ti ohooohoAlexa wrote:Stavio sam original Boschove pre par godina,crkle su za 500-600km.
Prva bosna koju spominjes je bila prava ,pa je zato trajala....druga bosna je bila plagijat pa je riknula brzo,kao i taj Bosch koji spominjes.....a sto se tice par hiljada,to nije uvek merilo .....slozices da mogu da ti prodam recimo divljak Kinez mob Samasung i ti da ga platis kao pravi.Alexa wrote:Slazem se da je manja verovatnoca da crknu bolje svecice,ali to nista ne znaci.Naime,od kako imam ladu stavljane su bosne,nikad nisu crkle,dok pre par meseci nisam uzeo te bosne,a taj put kad sam probao da ih zamenim boschom za dzaba sam dao par hiljada,kolko su vec kostale