KUPUJEM LADU SAMARU!!!

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

Alekre

Post by Alekre »

Goxxy wrote:Eto, moja æe da bude na prodaju. Ali tek za koju godinu ;)
Ajd' ne pali ekipu :lol: Bas razmisljam, ko zna koliko si ulozio, i da je prodas nekom za 3000eura (po meni realna cena). Bezveze, nikada je nebih prodao.

Goxxy

Post by Goxxy »

Ma ne palim, ozbiljan sam. Trenutno sređujem kredu za stan, pa će taman za tih par godina da stasam finansijski za noviji auto. Tako da sam siguran da ću u to vreme i da prodam Sputnika. Nažalost, znam koliko sam uložio u njega i koliko je taj novac mnogo u odnosu na ono koliko on sada vredi, ali šta da radim...

Trebaće veći, bezbedniji i malo pouzdaniji automobil od sadašnjeg, šta da vam kažem...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Pera wrote:Video sam pre neki dan Samaru u BG-u na Slaviji,vidim na njoj onaj list da se prodaje,samo sto je mnogo sitno pisalo,ali je Samara boli glava,fabricka trula visnja,jedino su malo ulubljena vozacka vrata,ali nista strasno i ono sto mene nervira ima 3 vrata :? I nije neka pomoc,ali izgleda da ih jos ima dobrih :D Sta da ti kazem,nego da trazis dalje 8)
Samara sa 3 i 5 vrata je potpuno ista, isto medjuosovinsko rastojanje, isto mesta u kabini...
Kod modela sa 3 vrata, vrata su mnogo veca, nazad se ulazi relativno lako, pa ako bas nemas veliku porodicu i kolege koje ces cesto voziti, uopste nije los izbor.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Alekre wrote:
Goxxy wrote:Eto, moja će da bude na prodaju. Ali tek za koju godinu ;)
Ajd' ne pali ekipu :lol: Bas razmisljam, ko zna koliko si ulozio, i da je prodas nekom za 3000eura (po meni realna cena). Bezveze, nikada je nebih prodao.
Tesko da bi neko dao 3000 za samaru, bez obzira na ulozen novac i trud.
Ja iskusio na mojoj kozi. :cry:

deckyNS

Post by deckyNS »

A jel bi dao neko 2000 za '92?
Last edited by deckyNS on Thu Oct 11, 2007 10:52 pm, edited 2 times in total.

Pera

Post by Pera »

josif visarionovic wrote:
Pera wrote:Video sam pre neki dan Samaru u BG-u na Slaviji,vidim na njoj onaj list da se prodaje,samo sto je mnogo sitno pisalo,ali je Samara boli glava,fabricka trula visnja,jedino su malo ulubljena vozacka vrata,ali nista strasno i ono sto mene nervira ima 3 vrata :? I nije neka pomoc,ali izgleda da ih jos ima dobrih :D Sta da ti kazem,nego da trazis dalje 8)
Samara sa 3 i 5 vrata je potpuno ista, isto medjuosovinsko rastojanje, isto mesta u kabini...
Kod modela sa 3 vrata, vrata su mnogo veca, nazad se ulazi relativno lako, pa ako bas nemas veliku porodicu i kolege koje ces cesto voziti, uopste nije los izbor.
Znam da su ista,otkud znam kakve covek ima potrebe i sta voli :) Meni se iskreno ne svidja verzija sa 3 vrata,ali ukusi su razliciti :lol:

pozezanin

Post by pozezanin »

Ma, meni bi potpuno pasovala i Samara sa troja vrata, 1300ccm... Samo da je Samara... Naravno, nisam bas totalni idiot da me neko nasanka pa da uzmem nesto od cega nema "leba". Posto nisam majstor,a i ne znam puno mehanicara, uzeo bih nesto pristojno da se bar u skorije vreme previse ne lomim oko auta...

A letos je moj kolega s posla prodao Samaru '92, 3 vrata, 1300ccm, presla oko 90 000 (za neverovati - vozio je lik po lokalu, nije hteo ni na more da ide s njom!), garazirana, limarija - pa ja nisam video bolju ne pamtim od kada.... I prodade je na brzinu, hitno mu zatrebao novac, dao je za 1000evra... A ja, idiot, bio na moru tada, nisam pojma imao... Sad cu naleteti na tako nesto - e, mozda nikad!
Kad sam kreten!
:evil:

A da li je s troja ili petora - svejedno, ja ne ustajem od volana
:D

Alekre

Post by Alekre »

Meni je bolje sa troja vrata :)

@Pozezanin
Bolje da je tih 90 000 km presao na auto - putu, nego po lokalu.

@Goxxy
Trebaæe veæi, bezbedniji i pouzdaniji automobil od sadašnjeg, šta da vam kažem...
Vidim, spremas se za ''Jeep''. 8)
Greota za Samaru. Jedino sto mi se ne svidja kod tebe su felne. Samo bi nabacio BBS RS GT. Steta sto ces je dzabe prodati, ali jbg, kada im kazes 3000 eura reci ce (za te pare VW mk.2 Golf diesel :x
Image
Znam da kosta, ali brate, izgleda bruka.

Goxxy

Post by Goxxy »

Ma kakav crni Jeep... ako Boga da, biće jednog dana najmanje Lada 112, ako se ne bude imalo za bolje. Ako se bude imalo za bolje, onda karavan: Opel Astra G karavan, Fiat Stilo multiwagon ili ako ćemo da se luksuziramo, Renault Laguna Grandtourer. Dizelaši, naravno...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Astra G, ostalo je preskupo.
Goxxy, u obzir dolaze samo novi ili i polovni?

Alekre

Post by Alekre »

Goxxy, moze Mazda 626, Toyota Corolla, Volvo, Saab...? Nisu na ceni a bolji su od svega sto si naveo. Moj stric je sredinom devedestih uvezao Mazdu 323 1.3. Njemu auto sluzi da ga preveze od tacke A do tacke B. Niti gleda da li ima ulja, kakvi su filteri... Samo tera, veruj mi, samo je zamenio komutator od kada je kod njega :shock: (ne racunam potrosni materjal). Ubila je preko 300 000 hiljada, i dalje trosi 7 litra, ne dimi, i ide kao blesava. Nije videla onu zutu 2103 koja se prodavala ovde. Limarija skroz okay, ma fantastican auto. Nemacko je mnogo precenjeno kod nas. Mazdu 323 ces naci dosta jeftinije od konkuretna (VW Gnoj mk2...) a pokopace ih Mazda ko iz p*cke. Iskreno, nema auta ispod 2000 godista, ali kada je vec takva kakva je situacija, moramo da pravimo kompromise. Dakle, preporucujem ti 626, Corollu, Primeru...

deckyNS

Post by deckyNS »

Meni se čini da su malo pale cene Lade 110, 111, 112... bar one na sajtu Tim-V... nova 110 za 6.250eur sa svim uračunatim...opet je jeftinija od Dacia Logan-a i Zastave10.

Goxxy

Post by Goxxy »

josif visarionovic wrote:Astra G, ostalo je preskupo.
Goxxy, u obzir dolaze samo novi ili i polovni?
Kada su u pitanju Lade, u obzir bi došle najverovatnije do 2-3 godine stare, a ovo ostalo što sam naveo uglavnom sve polovno i to starije 4-7 godina staro. I to ne odmah, naravno. Upravo sam predao dokumentaciju za stambeni kredit, očekujem da stan bude u mom vlasništvu za mesec-dva, pa sam narednih 8 godina sa omčom oko vrata. Verovatno ću skupiti za nešto drugo tek za 3-4 godine.

@Alekre
Volvo i Saab, su skupi, pogotovo ti noviji. Nema šanse da nađeš jevtinog, ali nema. 626 i Corolla... nije ti loš predlog. Stavićemo na listu mogućih rešenja, mada je kada je stranacu u pitanju karavan - obavezan.

@DeckyNS
Nisu. Nema šanse. Što je najgore, znam devojku koja im je radila sajt (Milica Sekulić), makar je znam preko interneta (uostalom kao i većinu vas :) ), taj sajt je i dosta mator a i neodržavan, pa batalite cene. Nerealne su. Gde god da se raspitate o cenama Lada 211x, videćete da nisu ispod 8300-8400e, sa carinom i porezom.

deckyNS

Post by deckyNS »

Pa kako evo piše na sajtu, a znam da sam ranije obilazio isto taj sajt i bila je cena veća, 7 hiljada i nešto, skoro 8 kako kažeš, a sad stoji 6 i piše sa PDV...
ne i sad ima cena od 7 i nešto i 8 hiljada, al najjeftinija je 110 od 6.250...pogledaj

deckyNS

Post by deckyNS »

Evo da pomognemo prijatelju, ovo je nešto što se može naći na sajtovima

Proizvođač: Lada
Tip vozila: Limuzina
Model: Samara
Motor: 1.3
Vrsta goriva: benzin
Godina proizvodnje: 1989
Cena: 1250 €
Telefon: 063/8565 232
Registraciono područije: Novi Sad (NS)
www.nsautomobili.com

Godina proizvodnje: 1991
Cena: 1600 €
Telefon: 063/167 0 450
Registraciono područije: Novi Sad (NS)
www.nsautomobili.com

Vrsta goriva: benzin-gas
Godina proizvodnje: 1989
Cena: 1200 €
Boja: višnja
Telefon: 024/817071.
Registraciono područije: Senta (SU)
Registrovano do: januar 2008.
www.mojauto.co.yu.

Motor: 1.5
Cena: 1500 €
Boja: crvena
Telefon: 065/325 29 20.
Registraciono područije: Kragujevac (KG)
Registrovano do: jun 2008.
www.mojauto.co.yu.

Cena: 1500 €
Boja: crvena
Telefon: 064/6639623.
Registraciono područije: Beograd (BG)