Pazi da nije bolji osecaj nego u passatu,isto sr*nje drugo pakovanje
Za pezo te ne podrzavam,a za Porsche da.Porsche je moja omiljena marka,bili efikasni u istoriji,efikasni su sad,i uvek ce biti
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Poenta cele price je da nadjes odgovor na to pitanje, a da kola dodju sama po sebiAlexa wrote:Ne kazem da se ne slazem u tom pogled,uvek je bolje uzeti novo vozilo,ali kako to zaraditi u Srbiji sa vremenom koji nam predstoji ?
Alexa wrote:A da mi se na trosak servisa nakaci jos i plivajuci koji nije ispod 700e
...manje je ,ne preteruj Boki78 wrote: to su najobicnije mamipare koje u 9 od 10 slucajeva svog novoponosnog vlasnika finansijski unazade dve svetlosne godine.
56.000din ...preciznoAlexa wrote:Skoro jel znas kolko je otprilike ?
aleko-2141 wrote:...posto biras auta po tome ko je napravin tenk ili neki avion...
Evo ja cu da ti kazem .... skroz pristojan auto u domenu komfora,kvalitata,potrosnje i odrzavanja....ali moras znati da kupovinom VW ,30% njegove cenne (ma koliko ga platio),placas IME.....a sa onih 70% preostalih,placas njegovo stanje,godiste ili sacuvanost/potrosenost.Alexa wrote: a na ovom forumu niko nista pozitivno nije rekao za passata
Hmm .....ruke za zamenu kvacila kostaju i za pasata i za ladu isto .....ali NIGDE ne kostaju 200e (pa ni na zapadu gledajuci kroz radni sat) ......dakle ako ti kazem ne preteruj,onda tako i mislim ....jel 56.000din na dansnji dan je 460e,a u onih 40e kusura ,stanu ruke za zamenu,pa to sve zbirno cini 500e!!!! a ne 700 kao sto si rekao .....jer za tu razliku od 200 koju si bas slucajno prevideo,ja kupim samaru da se slatko navozamAlexa wrote: @Skora:to je mozda cena samo za deo,ali ja sam mislio sa ugradnjom,nije to lada pa da sam ugradjujem.