BA3 2108
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2108
I to sto kazes :-D
Sad ce svi da gledaju kakve su zimske gume ;-)
Sad ce svi da gledaju kakve su zimske gume ;-)
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Jos je veca fora da auto prodas sa letnjim celavstonkama, a zimske prodas zasebnoskora wrote: Dakle na pitanje DALI MISLIM ....odgovor je NARAVNO .....jer ih ja ne poklanjam,vec prodajem ....![]()
Pa vidis kako sve znasGago wrote:Sad ce svi da gledaju kakve su zimske gume ;-)
- Registracija - NOVA (juce malte ne)
- Gume NOVE
- Akomulator NOV
- Vodena pumpa NOVA
- Zupcasti i spaner NOV
- Kablovi,svecice,kapa,ruka NOVO
- Hladnjak NOV
- Servo kocioni NOV
- Benzinska pumpa NOVA
- Creva ,crevca,selne NOVE
- Antifriz NOV
itd ...Plin,atest,u saobracajnoj i bla bla
Jedino su mu kljucevi od brave i kontakta STARI (fabricki) .....ali ce sigurno nadziveti sve ovo novo
Ma cek da vidimo dali ce je neko kupiti .....Boki78 wrote:Jos je veca fora da auto prodas sa letnjim celavstonkama, a zimske prodas zasebno
Jbg-aGago wrote:Izaci ce na 1000 evara![]()
Ma sta si nasao kad nema levu zadnju pozicijuGago wrote:Jbg, kada ja nadjem auto
Videcemo kod kraljevacke kako ces da prodjes...
Tamo nista nije novo
Tamo nista nije novo
Pa koliko ces da budes onda u plusu na kraju
Stvarno volis da poslujes u minusu
Stvarno volis da poslujes u minusu
Ma ti bar znas da sam ja skroman......bitno je da se druzimo i salimo ....a pare....pa ako nema za nas nista ,neka ide sve kod Dejce pa nek ide zivot...

Da li ce se neka Samara zadrzati kod tebe- da li ces se odluciti da neku ne prodas
Ja stem neam ništa ali vi mora da se očešate od meN. Cel noć sam pisujete i takoj.
Ako bih se ja pitao kraljevčanku bih sredio i zadržao za sebe. Skora je u ovu belu dosad najviše uložio truda videćemo kako će proći kad je proda "i ako sme neko da ga pita koliko je prodao, ja nesmem."
Ako bih se ja pitao kraljevčanku bih sredio i zadržao za sebe. Skora je u ovu belu dosad najviše uložio truda videćemo kako će proći kad je proda "i ako sme neko da ga pita koliko je prodao, ja nesmem."
Ja cu da ga pitam, pa cu ti preneti informaciju
Nije Skora tako strasan kao sto mislis
Nije Skora tako strasan kao sto mislis
-
Boki78
Posle svega sto je vozio, zivotni san mu je bio da u suton karijere vozi truleznu samaru sa pet vratadejca wrote:Ako bih se ja pitao kraljevčanku bih sredio i zadržao za sebe.