Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Boki78

Re: Ладе у огласима

Post by Boki78 »

dejca wrote:i garant mu se smucila.
Jbg. ti znas kako mu je :kez :mrgreen: :mrgreen:

Realno ako ne bude lenj lepo rasturi auto deo, pa kroz delove, sto kroz deo u sekundar nakon separacije i uzece te pare, ako je vestiji mozda i vise. U suprotnom moze ocekivati nekog preduzenika da ga spasi muke za 150-200e :)

skora

Post by skora »

Boki78 wrote: Realno ako ne bude lenj lepo rasturi auto
Kako da ga rasturi kad je registrovan jos 10 meseci :?
Boki78 wrote: U suprotnom moze ocekivati nekog preduzenika da ga spasi muke za 150-200e :)
....evo ga stize u subotu :D :D :D :D

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Kako da ga rasturi kad je registrovan jos 10 meseci :?
Koja mu je vajda od toga, kad ne uspeva da je proda ni za 370e? Realno postenje mu se obilo o glavu, da je lepo nabio novine i git u one rupe, malo to zamaskirao otisla bi za 500e kao dobar dan :mrgreen:

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:Koja mu je vajda od toga,

Koja vajda ?????....svasta ....pa pipa 2 glave :?
Boki78 wrote:kad ne uspeva da je proda ni za 370e?
Sto - to je kao neka dzabe cena ili ...... :?
Boki78 wrote:da je lepo nabio novine i git u one rupe, malo to zamaskirao
E mani me tih blokovskih fora i Dejca reparacije :!: ... :D :D :P :kez
Novine su za citanje i za potpalu rostilja a ne za auto reparaciju.....gde si to jos video da neko radi :mrgreen: .....sram te bilo ...i tebe i njega :!:

Za vas dvojicu su sanke a ne auto Image

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ne bi mu pomoglo nista i da je sakrio te rupe gitom. Cela ta sajtna je gotova a verujem i da ima rupe i na pot pragu. Napred je isto istrulela kod suvozacevih i vozacevih nogu gde su one gredice i nocaz dizelice koji se na petoj slici i nevidi da postoji. Sve to da se okrpi u LE bi limari uzeli 150-200 e.

Mlo novine malo poli ester i tera to, znam covek iz tu jednog sela koji je ranije isao na vas bubanj potok pijacu i kupovao uglavnom stojadinke i jugice. Okrpi on to i zafarba i prodavalo se to ovde. Jedno vreme je odlicno prolazio pa je i vodio nekog odavde (uz dnevnicu i hranu) da mu dotera jos jedan auto.

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:
Boki78 wrote:kad ne uspeva da je proda ni za 370e?
Sto - to je kao neka dzabe cena ili ...... :?
pa sad kakvi se tetrapaci na tockovima valjaju za 5 glava ova je jos i dobra :mrgreen:

skora wrote:gde si to jos video da neko radi :mrgreen: .....sram te bilo ...i tebe i njega :!:
ovde :mrgreen:

Image

skora

Post by skora »

Image

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Takvih primera ima i na novim vozilima,a kamo li na ladama :D

travelman

Post by travelman »

Eeee ... kad bi samo znali kako sam ja izgitovao i napunio novinama mog zadnjeg golfa 3 kad sam ga prodavao ... :oops: ...

Mehanicki je bio u tip top stanju ali je poceo da truli na sve strane, bio je isti ko ove Skorine, nazovi, Samare a bio je jos i duplo mladji od njih ... :mrgreen: ...

Malo sam spustio cenu pa se jos tukli ko ce da ga pazari ... :mrgreen: ...

Tad sam se razocarao u vw i okrenuo se Samarama, kamo srece da sam to jos ranije uradio ... :mrgreen: ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:bio je isti ko ove Skorine, nazovi, Samare
:D :D :D ..... kao moje samare???? Jel????....Pa jel TI znas sta su moje nazivi samare za Dejcinu ili Bokijevu ladu :!: ......eeee ccc....to sto oni nece da lepo slikaju i pokazu kada nesto nije dobro,to je druga stvar,a ja sto vam posteno sve kazem i pokazem,ispade da su moje samare najgore....neka neka ;)

travelman

Post by travelman »

.... :prvi ... bravo

I ja sam slikao moju kada je bila udarena u krilo i branik, nema lazi nema prevare.

A Boki neka i dalje lepi gumene trake jednu iznad druge i neka tako maskira auto ... :!: ...

Alexa

Post by Alexa »

Komsija kod mene,vozio belu rivu,istrulilo mu prednje krilo na vrhu (odma pored maske) i nije hteo da da pare za novo,nego je uzeo onu siroku selotejp traku,razvukao par puta i prefarbao traku belom bojom :D :D

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote: :D :D :D ..... kao moje samare???? Jel????....Pa jel TI znas sta su moje nazivi samare za Dejcinu ili Bokijevu ladu
Tetrapaci na koturaljkama? :mrgreen: :kez
skora wrote:to sto oni nece da lepo slikaju i pokazu kada nesto nije dobro,to je druga stvar,a ja sto vam posteno sve kazem i pokazem,ispade da su moje samare najgore....neka neka ;)
Pa ucili smo od sensei Strumfa :mrgreen:
skora wrote: Zadnji kosevi - nazalost MORA da se pali brener.Sa unutrasnje strane do gepeka,na oba - zevnuo.Steta....
skora wrote:
dejca wrote:ali te zadnje koseve si zaboravio slikati.
Image Image Image

viewtopic.php?f=15&t=5462

:kez :mrgreen:
travelman wrote: A Boki neka i dalje lepi gumene trake jednu iznad druge i neka tako maskira auto ... :!: ...
Boki lepi gume da mu opet ne bi lupali po metalu. Do sada je izdrzalo vec par nedelje N. Beogradskog parkiranja sto je vazda podvig :mrgreen:

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Kad nece za 300 mozda ce oce za 400, opet ona ista 2107.
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... do_8_2015/

Alexa

Post by Alexa »

mozda ga zvali da je spusti na 250 pa ispizdeo :D

Post Reply