zanimljive slike
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: zanimljive slike
Samo od krkanje si misliš.
Ovaj gore je unutra trebao i pušnicu za meso da napravi.
Ovaj gore je unutra trebao i pušnicu za meso da napravi.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
i opet, kad istruli bice skorina :p ovde nista ne bi menjao, na onoj gore su velike felne.
Juce - prekljuce se navrsilo tacno 6 meseci od kad sam pristupio ovoj druzini i usao u svet Lada...... 
Neki od Vas su me docekali ovako:
,a malom Budi cu ja da objasnim gde mu je search opcija kad ga budem video
U svakom slucaju hvala obojici
...... a neki .....eeeh ..... umro bi a ne bih probao onakve subarice da ga nisam upoznao
Ovako je to bilo tih dana na samom pocetku

P.S.
Boki je manijak
....on mi je tada uzimao po 1000din kad god se vidimo (uvek mi je nesto zavaljivao) 
Neki od Vas su me docekali ovako:
A neki ovako:Gago wrote:Ima u podforumu Samara verovatno dosta odgovora na tvoja pitanja, pa prvo potrazi probleme na search opciju
Dejca normalno samo misli na paredejca wrote: Koliko je tražio predjašnji vlasnik i na kojoj ceni ste se mašli.
U svakom slucaju hvala obojici
...... a neki .....eeeh ..... umro bi a ne bih probao onakve subarice da ga nisam upoznao
Ovako je to bilo tih dana na samom pocetku

P.S.
Boki je manijak
Ja sam bio uctiv
Vidis da Dejca od prve poruke forsira samo pare, pa mu posle cudno sto ne sme vise da te pita

Vidis da Dejca od prve poruke forsira samo pare, pa mu posle cudno sto ne sme vise da te pita
A tutorial za google translatea malom Budi cu ja da objasnim gde mu je search opcija kad ga budem video
Samo Samara Srbina Spasava
Ja vala uvek
.....ali neki sto me hrane kiflama ....e njih prozovi
......bilo je CEK PRVOG CEMO ,a evo ga JEDANESTI
.....ali neki sto me hrane kiflama ....e njih prozovi ......bilo je CEK PRVOG CEMO ,a evo ga JEDANESTI
Nadam se da cu ja iduce godine imati povod da napravim neki rostilj, no videcemo 
Samo Samara Srbina Spasava