E kako bi bilo lepo da možemo organizovati grupnu ekskurziju do Rusije, kolonom Lada odavde, da se sastanemo sa tamošnjim klubom i Rusima.
Jel dolazio neko iz Rusije na skup u Vršcu?
Meni kad grune metal tresu mi se prozori.
Inace Vladimir Putin je covek kome se stvarno divim.Moj cale je rodjen iste godine kao i on,a takodje ima i crni pojas iz dzudoa kao Vladimir.Steta sto mu istice mandat...
Preporucujem izvodjaca pod imenom Russian Red Army Choir.Upravo skidam,zvuce vrhunski
Bilo bi suprotno, tek pokoji clan bi mogao preci granicu zbog Euro 3 norme Dakle, nema nista od Rusije dok ne kupite E klasse, Jeepove, BMW 5 serise, 7 Series,Volvoe...
Ne, ne... ne treba nama Euro3 norma.... mi samo pokažemo da je naše Сделано в СССР i odma' nas puste... kažu davaj, davaj... a tebi kazuju STOP, ti njet harašo.... Džaba ruska muzika u džipu, još bi to mogli da shvate kao provokaciju, Kalinka i Katjuša u Jeep-u... to se odma' zna da je špijun....pokušava da se infiltrira međ Ruse...
Bojan wrote:Zato se u Moskvu ide avionom
Jeste, u pravu si... oni mnogo više koriste avione nego drumska vozila da bi došli u neke delove zemlje, jeste...
A sto mislis da Lada ne bi mogla da stigne do Rusije?Ja bi sa mojom smeo da krenem bez razmisljanja,o Fiatu necu ni da pricam...
Rusija kolika je ne isplati se ici drumskim vozilima recimo Moskva-Tomsk
Moj komsija je isao vozom Moskva-Vladivostok,ubudjao se dok je stigao
9300 km i nedelju dana voznje,8 vremenskih zona...Kad sve sracunas pre si stigao nego sto si krenuo