....Gago - to crevo (koje sam ti obelezio),a rekoh dva ,jer mi na svakoj samari koja mi dopadne saka selna izgnjavila gore pri kraju ,pa da imam da ih srafim kad mi zatreba....zato dva komada
BA3 2109 (No. 3)
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2109 (No. 3)
Boki ne zbunjuj ga
....Gago - to crevo (koje sam ti obelezio),a rekoh dva ,jer mi na svakoj samari koja mi dopadne saka selna izgnjavila gore pri kraju ,pa da imam da ih srafim kad mi zatreba....zato dva komada
....uz ratkapne sad bar lici na auto 
Last edited by skora on Thu Mar 12, 2015 6:14 pm, edited 1 time in total.
-
travelman
Aha, samo lici na auto ...
...
Dzabe joj zimske gume i ratkapne kada si poturio kamen pod zadnji tocak da ne bi udarila u zid.
...
A za trud ...
...
Dzabe joj zimske gume i ratkapne kada si poturio kamen pod zadnji tocak da ne bi udarila u zid.
A za trud ...
Pa dizao sam je da bi zamenio tockove pa tako ostalo .....breeetravelman wrote: kada si poturio kamen pod zadnji tocak da ne bi udarila u zid.![]()
-
travelman
Pa kad si dizao sto nisi podigao i rucnu kocnicu nego guras cigle pod tockove i brukas nam brend koji nam tece venama ...
...
Pa taj kisobran nema ni noznu kocnicu a kamoli rucnu, ocigledno mislis da smo svi isli u paciju skolu i da ti verujemo sve sto nam kazes ...
...
Pa taj kisobran nema ni noznu kocnicu a kamoli rucnu, ocigledno mislis da smo svi isli u paciju skolu i da ti verujemo sve sto nam kazes ...
travelman wrote:Pa taj kisobran nema ni noznu kocnicu a kamoli rucnu
Kad smo vec kod elektrike ,da priupitam pametnije:

Na slici je stampa iz zadnje stop lampe,na koju dolazi dzek.Kod mene je neko pametan taj dzek na obe strane odsekao,i sa svakog voda koji vam pokazujem na slici,direktno lemio svaku zicu,koji je kasnije nastavio u snop instalacije....c,c,c
Pitanje glasi ....sta mi je ciniti???? .....Nova folija,nov dzek,....jel??
Evo stanja - http://postimg.org/image/62j6ijs0d/

Na slici je stampa iz zadnje stop lampe,na koju dolazi dzek.Kod mene je neko pametan taj dzek na obe strane odsekao,i sa svakog voda koji vam pokazujem na slici,direktno lemio svaku zicu,koji je kasnije nastavio u snop instalacije....c,c,c
Pitanje glasi ....sta mi je ciniti???? .....Nova folija,nov dzek,....jel??
Evo stanja - http://postimg.org/image/62j6ijs0d/
-
travelman
Ja nisam pametan, cak sta vise sam i gloop ...Kad smo vec kod elektrike ,da priupitam pametnije:
Ali si zato ti pametan ...
Pa sad budi jos i dobar i skini onaj reflektor kod retrovizora a onda cu ti ja sve to lepo i natenane namestiti ...
...Re: BA3 2109 (No. 3)
Pa nisam slikao .....ali to je to ...sve lepo stoji nema poderotina nigde itd .....nego samo ne znam dali ces morati oba suncobrana da zamenis ili samo ovaj (zbog nijanse skaja)....da se ne razlikuju od tvogtravelman wrote:Daj sliku suncobrana.
Ako mi se dopadne, skidaj i donosi ......
-
travelman
Naravno da cu da zamenim oba, nemoj odma da mi places ...
...
U znak zahvalnosti, dace ti cika nesto sladje od bone ...
...
I dodji po felne ...
... dok ih nisam poklonio iljusinu.
U znak zahvalnosti, dace ti cika nesto sladje od bone ...
I dodji po felne ...
-
Boki78
Jok zalemi nazad. Radice nista gore nego sa novim konektorom i stampom, a sam znas cemu ce ta lada da sluzi pa zasto praviti troskove kad nije nuzda?skora wrote: Pitanje glasi ....sta mi je ciniti???? .....Nova folija,nov dzek,....jel??![]()
Pa znaci treba da ponesem OBAtravelman wrote:Naravno da cu da zamenim oba, nemoj odma da mi places ......
travelman wrote:U znak zahvalnosti, dace ti cika nesto sladje od bone ......
...jaooooo ,jesu Rusi na meniu
Dobrooo ,sta vicestravelman wrote:I dodji po felne ...... dok ih nisam poklonio iljusinu.
SuperBoki78 wrote:Jok zalemi nazad.