Ne lupaj
Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Tenak
Komsija vrata pored je umro jutros pa sa sam otisao da izjavim saucesce i ti si TAD naisao....da te ne bi pustio da kampujes dole,ja sam samo strcao da ti dam,inace nisi valjda toliko lud da pomislis da te ne bi pozvao na kafu itd....
Ne lupaj
..... i nemoj da mi krades osigurace i releje sa table jer je sve NOVO

Ne lupaj
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
a to je posao travija :p
- aleko-2141
bez pritiska nema utiska 
- aleko-2141
Strucnjaci, sad se setih nesto, ako mi je npr cev auspuha fi50 sta bi dobio kad bi stavio npr 55-60?
- aleko-2141
nisam, sutra da se cujem sa elektricarom oko centralne i jos neceg, pa cu da vratim svu struju, unutrasnja mi nije problem, samo ne znam za jednu zicu al ona je crna a to mu dodje masa tako da i nije problem a motorska me nesrvira al neka posto cu juriti da vidim za drugi motor, ne znam koja je cev tacno mislim da je 50-52 al me zanima sta dobijam sta gubim, kad vec radim auspuh da uradim drugacije
- aleko-2141
komplet 
- aleko-2141
mislis fabricki izlaz napolje pa svaki izlaz svoju cev koje prelaze i 2 pa u jednu i da li ostaviti onda srednji lonac
Ne bree ..... od glave sve pravis drugo i sire......prvo iseces na onom tvom laseru po merama kao dihtung da pravis,i po toj modli odradis plocu...pa na plocu navarujes cevi i pravis krivine...ali sve lepo ...da bude bas bas picanski ..

....pa malo ispoliras one kanale koliko mozes da dohvatis ...pa tako sve po malo sto mozes ......a za srednji ...pa sta znam ....bolje zadnji baba roga a bez srednjeg .....ali sve zavisi kako se cuje....ne valja da se dere ....nego onako ...da bude hebacki

....pa malo ispoliras one kanale koliko mozes da dohvatis ...pa tako sve po malo sto mozes ......a za srednji ...pa sta znam ....bolje zadnji baba roga a bez srednjeg .....ali sve zavisi kako se cuje....ne valja da se dere ....nego onako ...da bude hebacki
Last edited by skora on Sun Nov 16, 2014 11:55 pm, edited 1 time in total.
- aleko-2141
pa reko sam fabricki izlaz napolje
znaci posao koji ce da ceka zimski odmor, cuje se on i sa tri lonca a kamo li sa jednim
, ja bi ako ima prostora veci zadnji da izbacim srednji zato sto mi je on najniza tacka na autu