Boki78-va samara ispod kruske

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

travelman

Re: Boki78-va samara ispod kruske

Post by travelman »

Nisi fer, nisi se pokazao kao dobar drug na drumu ... :!: ...

Boki mi frizira komp za Samaru, dizemo snagu za nekih 23 HP iliti 25 lipicanera a ti me ofiras kako ga ogovaramo ... :hit ... :mrgreen: ...

skora

Post by skora »

Predpostavljam da mi je izmedju ostalog radni zadatak za subotu da ti donesem taj frizirani komp od 23HP

skora

Post by skora »

travelman wrote:Boki mi frizira ....... a ti me ofiras kako ga ogovaramo ... :hit ... :mrgreen: ...
:D :D :D :D http://youtu.be/7EOpvG8fyAI?list=UUGs8J ... HlYQ9wYT_A :D :D :D :D

Image

travelman

Post by travelman »

Cuvaj zadnji trap, nas lobi je aktivan ... ;) ...

skora

Post by skora »

Image

skora

Post by skora »

Posto princa od Bruneja :roll: mrzi da kuca aktivnosti,samo da prijavim da smo danas namontirali ganc nove originalne VAZ-ove opruge (za 11x) na njegovu samaru ,i priznajem da dosta dobro stoji.....zapravo je za nijansu visi(ali samo za nijansu),a kako je osnavna ideja bila stavite te opruge zbog tocak boce koja uskoro ulece,mislim da uz nove amortizere koje smo onomad okacili,ovo je pun pogodak...jer nece kljoknuti pozadi pod teretom.

Slike nista ovaj put posto je kisa padala (a i bila neka ladnoca),tako da je akcija trajala kao u Mclaren-ovom pit stopu i razlaz....

Uglavnom...poenta price je sledeca.....ko vozi plin ,a hoce nove oridjidji opruge pozadi,ako stavi od 11x,ustedece oko 2000din ;)

travelman

Post by travelman »

Samo da priupitam, ne sumnjam u kvalitet obavljenog posla ali me zanima ko je ovaj put bio ucitelj a ko djak ... :roll: ...

skora

Post by skora »

Meni bilo ladno do jaja jer sam pravo iz kreveta ....tako da sam samo vikao ajde ajde ,a on je napravio jedno 200 cucnjeva i zaleganja ,tako da osecam da mu je svanulo kad se docepao kreveta.....

Brzo smo stvarno to odradili jer smo vec uigrani tako da svako zna svoj posao ......Naravno on je glavni majstor uvek ......sta cu kad je jaci - moram da ga slusam ;)

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

E blago vama kad radite u paru, a ja se ceo dan se obaljah sa mojom ladom i nista ne uradih, glava se nije skinula, sutra nastavak. Jos je i zakacih pozadi kad sam je uterivao u dvoriste, vetar dunu kapiju i napeavi stetu. Kad sredim upravljacki deo moracu i to da ispravim.

skora

Post by skora »

Ma dosadno kad si sam .....ja i nemam volju tad ..... nekako mi sve monotono bzvz-e......ali kad sastavim Bokija i Travija ...e tad je pozoriste .....to ko nije video nezna sta propusta :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Auuu Dejca, razumem te. Tako je i meni na predhodnoj samari vetar zatvorio kapiju dok sam prolazio i napravio stetu celom stranom.
Posle sam napravio drzace pa sad moze da duva i cunami jer mi ne smeta nista vise,

A Boki mi frizirao komp za cistu 10ku, pise brise i kuca sve sam ... :prvi ...

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

A lepo mi zena rece, danas je praznik i nediraj kola nego idi polivaj cvece ali ne ja sila, e tako mi i treba. :x

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

sto bi meni jedan prota rekao, prekrsti se i poscni, tako da slobodno radi, kad mozes u firmi sto ne bi mogao i kod kuce

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Ja znam sta si ti danas Skora propustio :D :D :D
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Jesi pravio rostilj :shock: :shock: ...a???? AKo jesi :evil: :evil: ..... jesi i luk secko onako sitno kao sto umes :shock:

Eeee jeeeee :( :(

Post Reply