Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
aha, al bi za sada napravio auspuh samo od grane tj od prelaza 2 u 1, ako imas nekog raspitaj mi se za ateste i registracuju oko ubacuivanja drugog motora koji nije isao fabricki i malo jace zapremine
Ma sta ce ti to (mislim na administraciju)....neces ti to da prodajes pa da bude sve po Ps-u .....registruje se na taj ,a ti pod haubom vozi sta oces......saobracajna ili potvrda od tog sto ti je pod haubom u dzepu cisto da se vidi da nije ukraden ako NEKAD zatreba i to je to....kakav atest i te kerefeke ......bacanje para
A pandur na ulici zna dal je TAJ motor ugradjivan fabricki ili ne - jel????Miljan wrote: A za motor koji nije fabricki ugradjivan
Zasto da ostane bez auta ??? Kao oduzmu ga i to ??? Na to si mislio???? Pa jel znas da je on jedini izrod u njegovoj porodici koji nema znacku ,inace svi ostali bar po jednu
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Ne interesuje pandura jel ugradjivan ili nije nego samo jel upisan u saobracajnu ili ne. A ovi na atestu znaju.skora wrote:A pandur na ulici zna dal je TAJ motor ugradjivan fabricki ili ne - jel????Miljan wrote: A za motor koji nije fabricki ugradjivan
Zasto da ostane bez auta ??? Kao oduzmu ga i to ??? Na to si mislio???? Pa jel znas da je on jedini izrod u njegovoj porodici koji nema znacku ,inace svi ostali bar po jednu....tako da......
Ako je tako, onda sta ga briga
Pa ne pise u saobracajnoj broj motoraMiljan wrote:Ne interesuje pandura jel ugradjivan ili nije nego samo jel upisan u saobracajnu ili ne.
- aleko-2141
ma sta god ja samo legalno, ako nema papira nema i motora tako ga dzaba sve, izuju me svaki put kad idem za bosnu i jos da me zezaju oko motora neka hvala
- aleko-2141
- aleko-2141
uplasi me, skidaj ovo ovaj sklanjaj pobice nas poglavica
- aleko-2141
Ima u vratima, po citave ploce sam stavi, stavio sam i u zadje koseve, na zadnjem kosu ima gita tako da nema sta da zvoni 
- aleko-2141