Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Mozes i ti da mi odaradis torpedo kao tvoj, samo da pogodis boju malo bolje
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
a meni ste se smejali kad sam zalepio ogledalce na desni retrovizor ...
...
imam ja one zvezdice sto svetle u mraku pa ako nekome zatreba da lepi na torpedo ...
....
imam ja one zvezdice sto svetle u mraku pa ako nekome zatreba da lepi na torpedo ...
Ma sta ce mi zvezdice, kada ce Skora da mi to odradi extra...
Narucio sam danas kod Maka da mi ostave jos tri papucice za kocnice, tako da cemo i Skora i ja kompletirati to...
Dobro je da je prosli vikend Skora odneo Bokiju njegov komplet, tako da sada i Boki ima papucice

Dobro je da je prosli vikend Skora odneo Bokiju njegov komplet, tako da sada i Boki ima papucice
Gago wrote: tako da sada i Boki ima papucice![]()
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Kako se kod njih naručuje? Telefonom, uživo, mailom... ?Gago wrote:Narucio sam danas kod Maka...
Ja narucujem telefonom. Ali prodavac me zna, majka me pita da necu mozda na slavu da pocnem da ga zovem
, jer cesto idem tamo, sto za sebe, sto da donesem nekom neki deo. Doduse ja ne narucujem delove koje nemaju uopste, pa da direktno za mene nabave, nego neke uobicajene delove koje nemaju trenutno na stanju ili da mi ostave do dolaska kuci kada cu da preuzmem.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
A moj retrovizor ? 
Pa ti si mi poslednji put kada sam te pitao rekao da ces da nabavis retrovizor u Nisu 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
al reko sam i da vidis ti da ne budu razlicite nijanse tj plastika, ko zna ko je pravio one iz nisa
Toga se ne secam
Zovi, pitaj ga sutra, meni nije problem da ga donesem, nego mi glupo vise coveka da zovem
Ili da ga pitam ja kada odem kuci
Zovi, pitaj ga sutra, meni nije problem da ga donesem, nego mi glupo vise coveka da zovem
Ili da ga pitam ja kada odem kuci