Iz Samare u Samaru
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Iz Samare u Samaru
I ova nalepnica dodaje 
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Ja sam papuce menjao prosle godine i dobije se sigurnost kod rada sa pedalama.
Ma to samare dobiju na snazi zbog komutatora, riva je platinaš i za nju to nevaži
Ma to samare dobiju na snazi zbog komutatora, riva je platinaš i za nju to nevaži
Kada bi stavio bele zmigavce Travi, jos bi mu lepsa Samara bila...
Tada bi mozda i mogla da se takmici sa Bokijevom
Ja ( citaj Skora) cu ih uskoro montirati, pa cemo da vidimo na sta ce da lici
Tada bi mozda i mogla da se takmici sa Bokijevom
Ja ( citaj Skora) cu ih uskoro montirati, pa cemo da vidimo na sta ce da lici
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
U ruci mandusica vuka, svaka je puska ubojita ...
...
Sto znaci da smem i BEZ ikakvih migavaca da vam stanem na crtu i takmicim se sa vama ...
....
Mada tvoj iljusin je jedina konkurencija ...
...
Boki bi sa njegovim zvezdicama pobedio u kategoriji miss zvezdano nebo a Skora sa onom KV u kategoriji miss lova i ribolova ...
...
Sto znaci da smem i BEZ ikakvih migavaca da vam stanem na crtu i takmicim se sa vama ...
Mada tvoj iljusin je jedina konkurencija ...
Boki bi sa njegovim zvezdicama pobedio u kategoriji miss zvezdano nebo a Skora sa onom KV u kategoriji miss lova i ribolova ...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Nije problem kako auto ide nego koliko je vozac lud, ja kad idem na put uvek se uhvatim neke vece budale i gas, ide ko da je 3.0
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
slazem se. kad bi znao koliko njih se cudilo i koliko njih sam ostavio daleko iza sebe uz a pogotovo niz Tresibabu (ko ne zna, to je prevoj od Knjazevca prema Nisu) sa Dacijom Logan MCV 1.5 dci (70 ks) sa sve sefom i ojacanjima koje ima zbog prevoza novca. drugar koji je pokusao da me prati sa Alfom 156 1.9 jtd se krstioaleko-2141 wrote:Nije problem kako auto ide nego koliko je vozac lud, ja kad idem na put uvek se uhvatim neke vece budale i gas, ide ko da je 3.0
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Znam ja taj put i čini mi se da su sad uveli punu liniju i tamo gde je ranije bila isprekidana
-
travelman
Ja kad sam bio malji deca, otac me je ucio i govorio mi da se uvek dave plivaci ... ne plivaci, nikada.Nije problem kako auto ide nego koliko je vozac lud, ja kad idem na put uvek se uhvatim neke vece budale i gas, ide ko da je 3.0
Ja se ne cudim ...kad bi znao koliko njih se cudilo i koliko njih sam ostavio daleko iza sebe uz a pogotovo niz Tresibabu (ko ne zna, to je prevoj od Knjazevca prema Nisu) sa Dacijom Logan MCV 1.5 dci (70 ks)
Ja ti verujem da 1.5 sluzbeni ide brze nego 3.0 privatni ...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
pre par godina skupilo se drustvo sa dva auta da ide za gucu, drugar sa ciganskim snom 123 i ja sa alekom, krenuli mi polako 90-100 ( ja ludji pa 140 ), kaze on ja pre rudnika uhvatim zalet jedno 100-110 i izguram na 60-70, je reko pa sta je to kad tako hvatas zalet i pada brzina, kaze on videces, dolazi rudnik, on pun gas i u levu-kontra smer, ja reko evo ga rudnik, isece me neki fap, ja u prvu-drugu-trecu probijanje zvucnog zida obrtaji pucaju auto 90 ni da mrdne vise, obidjem ja i njega negde u pola brda i ne pustam gas, upalio ventilator nek vrti za svaki slucaj, kad cujem ja kroz prozor nesto se priblizava i cakce, pogledam u retrovizor kad atego hoce da me obidje i to ga muski zaleteo obilazi me bez problema al ja ludji ne pustam gas i bog me pogledao dolazim do blage ravnice i auto primi gas, prebacim u cetvrtu i tako ja sa alekom uz rudnik sa cetri osobe presisam, silne masine, samo treba biti lud i nista vise 
+1travelman wrote:Ja ti verujem da 1.5 sluzbeni ide brze nego 3.0 privatni ......
-
travelman
A pre MNOGO par godina vozio sam novu astru i sa njom cesto putovao do Budimpeste {dalje nije moglo, trebale vize}.samo treba biti lud i nista vise
Putna brzina mi je autoputem uvek bila oko 120 bez obzira koji auto vozim mada ga nekad poteram i brze. U toku jednog takvog putovanja, povremeno sam je vozio i 170 da bi u jednom trenu moj kum prokomentarisao kako vozim sporo i da bi mogao konstantno da je vozim 170 jer ta brzina tom motoru nista nece skoditi.
Odgovorio sam mu ....
Kume, jel znas da me kod kuce ceka dete .....
Znam, kume ....
A jel znas kume da i tebe kod kuce ceka dete ....
Znam, kume ....
E pa kume ako sve to znas i zelis da nas deca docekaju, vozicemo se 120 a ne 170 ....
Vise me nikada nije pitao za brzinu mada sam ponekad vozio i sporije kako bi ga isprovocirao ...
P.S. Opaaaa, pa cak i 1.1 sluzbeni moze da bude brzi od 3.0 privatni ...
Ili pratiti takvog ludaka. Godina 1997 kada je cvetao posao u gradicu Tuzi (Crna Gora), za put bih se snasao nekako ali da nadjem pijacu u Tuzi to nisam znao i ajde ici cu sa jednim komsijom prvi puta da vidim gde i kako. Mesec jun pocetak turisticke sezone, on je vozio reno 4 a ja slavnog stojadina, koju voznju smo mi tad imali, pretekao nas niko nije a mi ko pravi ludaci, ja sam morao da ga pratim da ga nebih izgubio. Isao sam tad sa njim i vise nikad. Relacija kojom smo isli je Leskovac, Lebane, Pristina, K.Mitrovica i dole se spustali ka magistrali za C.G.samo treba biti lud i nista vise
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
Ako mi verujes, nemam pojma gde je bila puna a gde isprekidana, nisam imao vremena nikad da to gledam. obilazio sam gde i kad mi se ukaze prilika.Dare wrote:Znam ja taj put i čini mi se da su sad uveli punu liniju i tamo gde je ranije bila isprekidana
setih se ovog klipa, pa evo, da vama, koji ne znate sta je i kako izgleda voziti se Tresibabom, malo docaram filing
https://www.youtube.com/watch?v=9I144ruKI1s
P.S. obavezno odgledati ceo klip, sve je lepo docarano i opisano
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
-
travelman
I danas smo se igrali, obnavljali smo gradivo iz elektro-tehnike i isto primenjivali u praksi.
Umesto belih migavaca, ugradjivani su migavci crvene boje ali na neko skroz zabito mesto i da bi se videli, vrata moraju biti otvorena ...
...
Prijatno sam se iznenadio kada sam uklonio macije oci i ugledao fabricke rupe. Mislio sam da su zalepljene a u stvari su bile uzubljene ...
..

Sve je selo kao peDu na nosu ali to je bio laksi deo posla

Provlacenje instalacije me je izbacilo iz takta, mislio sam da cu moci da samo malo zadignem tapacirung, zavucem ruke i obavim vecinu posla ali jok ...
...
Imam sape ko lopate ...
...
Palo je komplet skidanje tapacirunga kako bi se sve odradilo po PS.u. Izludjivala me je pomisao da ce nesto vibrirati i lupkati pa sam sve korektno i odradio. Crvene vezice su protiv uroka ...
...

I tako ja sve to odradi za videla i okinu jednu sliku u smiraj dana.
Sve je ispalo kako treba, estetski lepo a i tehnicki doterano ...
...
A i nista ne zveci ...
...

Umesto belih migavaca, ugradjivani su migavci crvene boje ali na neko skroz zabito mesto i da bi se videli, vrata moraju biti otvorena ...
...Prijatno sam se iznenadio kada sam uklonio macije oci i ugledao fabricke rupe. Mislio sam da su zalepljene a u stvari su bile uzubljene ...

Sve je selo kao peDu na nosu ali to je bio laksi deo posla

Provlacenje instalacije me je izbacilo iz takta, mislio sam da cu moci da samo malo zadignem tapacirung, zavucem ruke i obavim vecinu posla ali jok ...
Imam sape ko lopate ...
Palo je komplet skidanje tapacirunga kako bi se sve odradilo po PS.u. Izludjivala me je pomisao da ce nesto vibrirati i lupkati pa sam sve korektno i odradio. Crvene vezice su protiv uroka ...

I tako ja sve to odradi za videla i okinu jednu sliku u smiraj dana.
Sve je ispalo kako treba, estetski lepo a i tehnicki doterano ...
A i nista ne zveci ...