Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Nedam bre
...nek kupi sebi 
Mene vala nista

MISLIS???skora wrote:Mene vala nista![]()
![]()
![]()
A staklo retrovizora?
A pozajmica krovnog gepeka?
A namestanje belih zmigavaca? ( jbg kada ne znam
Samo Samara Srbina Spasava
Ma bitno je da nije suvoca
....pa dodji sutra ako ne radis nista da to prebacimo i da sabijemo kocu 
Mogu od ponedeljka... Imam u ponedeljak ujutru neke obaveze ... 
Kako mi je Skora poslednji put rekao da se nece vise voziti sa mnom dok ne namestim ovo, jer je veoma ruzno, ja brze bolje kada dodjoh kuci namestih
Kako je to spalo, nemam pojma, ali nadjoh platike po uglovima garaze i namestih...

Beli zmigavci su kupljeni, za razliku od prosih ovi su dosli upakovani i deluju da su dobri, a cak su poskupeli na 70 din

Kupljeno za Skoru

I ovo mi je enigma..
Ja sam mislio da je prljavo i hteo da ocistim nekom hemijom, ali izgleda kao da se crna boja tu oljustila, ne znam sto i pojavljuje se boja kada u Travelmanovom enterijeru
Cime ovo prefarbati, jer pocinje da me nervira, a i u auto se ne pusi uopste, osim kada se Skora ne vozi

Beli zmigavci su kupljeni, za razliku od prosih ovi su dosli upakovani i deluju da su dobri, a cak su poskupeli na 70 din

Kupljeno za Skoru

I ovo mi je enigma..
Ja sam mislio da je prljavo i hteo da ocistim nekom hemijom, ali izgleda kao da se crna boja tu oljustila, ne znam sto i pojavljuje se boja kada u Travelmanovom enterijeru

-
travelman
Na prosloj Samari mi je to stalno spadalo ali kako i zbog cega nikada nisam provalio. Na kraju sam uzeo malo duze srafove i resio problem. Mislim da su oni orginalni kratki pa zato sami ispadaju od vibracije ili cega vec.Kako je to spalo, nemam pojma, ali nadjoh platike po uglovima garaze i namestih...
Isti problem na prosloj Samari. Kada sam farbao ogradu, ofarbao sam i pepeljaru jer se potrefilo da su nijanse iste. U pitanju je bila siva uljana za metal. Ispalo je ekstra, posle me je kopkalo kako bi izgledalo kada bi ofarbao ceo torpedo ...Cime ovo prefarbati, jer pocinje da me nervira
Farba stoji i dan danas kao prvog dana ..
Pa set gumica za remont razvodnika
Jesi li mi rekao da uzmem kad su Balakovo
Saobracajnu sam uzeo, a i tri felne, dve su sa gumama
Nije imao Ranko vremena da skine, bio na nekoj sahrani...
Meni je jedna felna sumnjiva da je Samarina, ali on rece ja sam to koristio na Samari...
Opet je spavao, jedva sam ga probudio
Saobracajnu sam uzeo, a i tri felne, dve su sa gumama
Meni je jedna felna sumnjiva da je Samarina, ali on rece ja sam to koristio na Samari...
Opet je spavao, jedva sam ga probudio
Ima li jos te bojetravelman wrote: Isti problem na prosloj Samari. Kada sam farbao ogradu, ofarbao sam i pepeljaru jer se potrefilo da su nijanse iste. U pitanju je bila siva uljana za metal. Ispalo je ekstra, posle me je kopkalo kako bi izgledalo kada bi ofarbao ceo torpedo ......
Farba stoji i dan danas kao prvog dana .....
-
travelman
Ako je nisam potrosio u proteklih 5-6 godina, onda je ima.
Trenutno na lageru imam crnu sto sam mazao sajtne da se sijaju, crvenu od kabrija, belu sto sam farbao stolariju, boja cigle od prosle samare, neki mix opet od ograde .... ako ti neka odgovara, dodji odma sutra ...
...
Trenutno na lageru imam crnu sto sam mazao sajtne da se sijaju, crvenu od kabrija, belu sto sam farbao stolariju, boja cigle od prosle samare, neki mix opet od ograde .... ako ti neka odgovara, dodji odma sutra ...
Dooobro,ako si........ sta odma repetirasGago wrote:Pa set gumica za remont razvodnikaJesi li mi rekao da uzmem kad su Balakovo
![]()
Ta sto ti je sumnjiva je vec u najavi pogresna ,tako da ces je opet vracati za KV dok se ne naucis kako izgleda samarina felnaGago wrote:Saobracajnu sam uzeo, a i tri felne, dve su sa gumamaNije imao Ranko vremena da skine, bio na nekoj sahrani...
Gago wrote:Opet je spavao, jedva sam ga probudio

Necu je vracati, jer je rekao teraj to, iako sam mu odmah rekao, one je rekao da druge nema...
Ti u BGu radi sta hoces sa njima, samo vidim da ova ima krugove po obodu, a to Samarina felna nema...
Ti u BGu radi sta hoces sa njima, samo vidim da ova ima krugove po obodu, a to Samarina felna nema...