Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Ладе у огласима
pa aj da kazemo beograd a to je za tebe daleko tj za svaku do sada si rekao da je daleko 
-
Boki78
Zna!dejca wrote:Misliš !
Ok, vise u ovoj temi vise necu postavljati linkove sa dobrim ladama. Ja neznam sta je vama, ako neko pstavi ovde link vi mislite da je i zeli odmah i kupiti.
Ma elektronicar je upravu bio covek.
Ma elektronicar je upravu bio covek.
-
travelman
Dejca, samo ti postavljaj oglase ...
...
Jurim ja jos jednu Samaru, da imam sa cime da se igram kad odem u penziju ...
...
Batali ove provokatore, nek se oni igraju belim migavcima i nek lepe zvezdice i krpice po kolima jer za bolje i nisu ...
...
Prave su seka perse, bolje da preskacu lastis nego sto te ovde provociraju ...
...
Jurim ja jos jednu Samaru, da imam sa cime da se igram kad odem u penziju ...
...Batali ove provokatore, nek se oni igraju belim migavcima i nek lepe zvezdice i krpice po kolima jer za bolje i nisu ...
Prave su seka perse, bolje da preskacu lastis nego sto te ovde provociraju ...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
xaxaxa, a salimo se :p
-
Boki78
Jeste! Domatjini celog sveta ujedinite sedejca wrote: Ma elektronicar je upravu bio covek.
Samo Samara Srbina Spasava
Bila je skoro oglasavana ....naravno kod predhdnog vlasnika......nije karburator (cisto da napomenem)
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Ovo je najgora Samara do sada koju sam video sa Vojvodjanskim tablicama.
Vidis kako je prljava a jos ima i kuku. verovatno je radno magare i tovari se pa je zato mozda malo ojacana i dignuta.
Oterali ste Dejcu iz ove teme, on je prevozio tecne naftne derivate i sigurno bi ti uspesno pojasnio koliko koja Lada moze cega da preveze i kako da se ojaca zadnji trap.
Vidis kako je prljava a jos ima i kuku. verovatno je radno magare i tovari se pa je zato mozda malo ojacana i dignuta.
Oterali ste Dejcu iz ove teme, on je prevozio tecne naftne derivate i sigurno bi ti uspesno pojasnio koliko koja Lada moze cega da preveze i kako da se ojaca zadnji trap.
-
Boki78
Jes vala vec mi nedostaje da slusam o uvijanju opruga u opruge i tome kako su 90te bile zlatne sa sitne krimosetravelman wrote: Oterali ste Dejcu iz ove teme, on je prevozio tecne naftne derivate i sigurno bi ti uspesno pojasnio koliko koja Lada moze cega da preveze i kako da se ojaca zadnji trap.
Ma tu sam ja samo više neću postavljati oglase sa ladama.
Ova samara je podignuta da bi prevozila neki teret ili je već prevozila teret pa je kljoknula i oni je muški podigli.
Ja kad sam pravio stojadina i ladu za velike težine oni su isto stajali i kada su bili prazni i natovareni sa 800 litara TND.
Ova samara je podignuta da bi prevozila neki teret ili je već prevozila teret pa je kljoknula i oni je muški podigli.
Ja kad sam pravio stojadina i ladu za velike težine oni su isto stajali i kada su bili prazni i natovareni sa 800 litara TND.
Ma daj ne zezaj ....dejca wrote:Ma tu sam ja samo više neću postavljati oglase sa ladama.
Kad ti nesto napise samo mu okaci ovo http://youtu.be/KHoB8CFXqY8
Sad gledam na De mobilu Lade, ima dobrih, jedna iz Šapca je među njima. Ima 2107 ista ko moja sa 38 000km rođena za Dejcu ali cijena