Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
Stigla i soferka
- aleko-2141
trecom :p cetvrta bila tek na vrhu
- aleko-2141
Gde uzimate korube li plasticna pd krila, doslo vreme i njih da uzmem
Ja ih uzeo za moju ladu na bubanj potoku
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Meni nekako promakle novosti u ovoj temi.
Svaka čast za izolaciju. Kaži mi jel su ove plče samolepljive ? I kako se tačno zovu?
Kad je već ceo enterijer napolju, nemoj da štediš izolaciju. Takođe obrati pažnju na grejno-ventilacioni uređaj jer najviše buke prolazi baš tuda.
Svaka čast za izolaciju. Kaži mi jel su ove plče samolepljive ? I kako se tačno zovu?
Kad je već ceo enterijer napolju, nemoj da štediš izolaciju. Takođe obrati pažnju na grejno-ventilacioni uređaj jer najviše buke prolazi baš tuda.
- aleko-2141
polce bitumenske jesu, to su iste kao sto i fabrike lepe, sundjer je takodje samolepljiv, pozarni zid sam izlepio koliko sam mogao i pojacao jos sa zvucnom izloacijom,
Dare, aj mi pojasni opet oko onog zatezaca mozda ga sutra ubacim, hocu prestelujem ventiole sa sirokim spijunom i da njega ubacim
Dare, aj mi pojasni opet oko onog zatezaca mozda ga sutra ubacim, hocu prestelujem ventiole sa sirokim spijunom i da njega ubacim
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ja još nisam stavio onaj zatezač. Ovaj staromodni još radi.
Ako se dobro sećam, staviš ga na motor, odvrneš onaj sjajni šraf načisto. Odatle ispadne komadić žice koji je fiksator. U međuvremenu je stezač odradio stezanje, vratiš šraf, okreneš malo motor unapred i to je to. Tako je bilo na onim ruskim klipovima. Tebi ako je motor napolju i ako otvaraš polopac ventila, sve možeš da vidiš uživo šta se dešava. Možeš i da sminiš i da mi prepričaš
Ako se dobro sećam, staviš ga na motor, odvrneš onaj sjajni šraf načisto. Odatle ispadne komadić žice koji je fiksator. U međuvremenu je stezač odradio stezanje, vratiš šraf, okreneš malo motor unapred i to je to. Tako je bilo na onim ruskim klipovima. Tebi ako je motor napolju i ako otvaraš polopac ventila, sve možeš da vidiš uživo šta se dešava. Možeš i da sminiš i da mi prepričaš
- aleko-2141
ok, videcu
- aleko-2141
pa onda si ipak drugi....
ima nekih sto su doteravali i samoblokirajuce diferencijale, kardane bez krstova i marsutne kompjutere, i jos po nesto... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "