Evo gadejca wrote:a i lako je napraviti dobar roštilj ako je pun džep.
dejca, Lada riva 2107
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: dejca, Lada riva 2107
-
travelman
Kad prodje tvoj tretman, bice kao nova ...
...
Bitno je da se pukotina ne siri dalje ...
Bitno je da se pukotina ne siri dalje ...
Ma kavi ima bude ko pdmladjena baba od 60 leta, sadašnja maska u ladi je u katastrofa stanju gde je pipnem ona puca, počela je i u vožnji da bruju. Još masku i pomoćnu glavu da joj sredim i to joj je za ovu godinu. Dogodine ako je zdravlje još lajsne na šoferkama bi da izmenim i to je zasad. Naravno kaiš i lager moraću se i to učiti da uradim jer mi je majstor nezvanično odrekao saradnju. Čovek se malo porazboleo i malo je prilenj a to im i finansije trenutne dozvoljavaju tako da tu smo gde smo.
Sto sad kad vec to menjas ,ne izvadis ove resetke za ventilaciju na tabli ,i tu stavis radio .Ionako tu retko kad pustas da duva ....
To se mislim odkad da uradim, ali sad sam pa umesto jedne resetke stavio sat tako da videću već.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Dejo majstore, pa ti si bog! 
Nemoj da propustiš priliku da sve spojeve ventilacionih kanala namažeš silikonom. Da vidiš kako će posle da duva tamo gde treba, umesto svuda gde ne treba
Nemoj da propustiš priliku da sve spojeve ventilacionih kanala namažeš silikonom. Da vidiš kako će posle da duva tamo gde treba, umesto svuda gde ne treba
dejca wrote:Skinuta stara tabla danas popodne, sutra montaža druge.

Ps
Kako si mislio ,ti da sedis u toplom a ja da se mucim sa rasvetom u tabli
Stavi radio gore kad ti je vec u ruci tabla...hebo te sat
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
ako sam ja uspeo sve da vratim posle god dana 5 meseci mozes i ti posle 12 sati :p
Maska namontirana, poceo sam u 9 zavrsio u 4 popodne. Mislio sam da cu da je namestim do 12h. ali bilo je tu i zbunjujucih radnji. Dok se setih kako behose stajale sarke i elasticni limovi za vratanca, pa hocu li staru plastiku stavljati gde idu kanali za vruc vazduh u soferki i odlucio se za kupljenu i tako.
Radio nisam stavio gore jer sta bih dole stavio u onu rupu, gore je ostao sat samo sam ga sad namestio kako i treba.

Evo kako sad izgleda maska.

I na kraju sam je zacinio malo sprejom za plastiku.

Evo kako je maska izgledala ona zamenjena, gde god je pritisnem ona je pucala.

Radio nisam stavio gore jer sta bih dole stavio u onu rupu, gore je ostao sat samo sam ga sad namestio kako i treba.

Evo kako sad izgleda maska.

I na kraju sam je zacinio malo sprejom za plastiku.

Evo kako je maska izgledala ona zamenjena, gde god je pritisnem ona je pucala.

Dejca, cini mi se da si pisao o tome, koliko ti trosi Lajka ulja?
I kako bre to da nisi nikad menjao kvacilo, a vuces tolike terete?
I kako bre to da nisi nikad menjao kvacilo, a vuces tolike terete?
Samo Samara Srbina Spasava
Ej nisam, ja je imam od 80.000 km. pa na ovamo, evo sad ce brzo i 160.000km. da predje. Mozda je predjasnji vlasnik menjao, ja nisam. Mada ponekad mi se desi prilikom ubacivanja u rikverc da mi ne odvoji dobro lamela i malo naostrim zupcanike. Mozda bih trebao malo da podignem hvatanje kvacila.
Taj teret koji ja vozim ja sa njime ne polazim iz mesta uzbrdo pa da trosim lamelu, to su ravni putevi gde se lako polazi.
Da trosi mi ulje oko 600-700 ml. na 1000 km. Toliko ga je trosila i kad sam je kupio, nekada mi je majtor rekao da mi nevalja vodjica ventila na 4-vrtom klipu i da tu malo trosi. Dok sam je vozio na benzin i svecica na tom klipu je bila garava i znala da crkne, od kad sam presao na plin i ona je bela.
Taj teret koji ja vozim ja sa njime ne polazim iz mesta uzbrdo pa da trosim lamelu, to su ravni putevi gde se lako polazi.
Da trosi mi ulje oko 600-700 ml. na 1000 km. Toliko ga je trosila i kad sam je kupio, nekada mi je majtor rekao da mi nevalja vodjica ventila na 4-vrtom klipu i da tu malo trosi. Dok sam je vozio na benzin i svecica na tom klipu je bila garava i znala da crkne, od kad sam presao na plin i ona je bela.