Slusajte ovo ....
Dosao Gago sinoc kasno iz Kraljeva ,mrzelo ga dolazi umoran do mene ,i to ostavi za danas.
Uzeo mi saobracnu posto sam imo potvrdu jer su izdate nove tablice,doneo mi felne ,bele migavce,cvarke .....i izmedju ostalog ono glavno - GUME !!!!.....ima Gago NOVE sa iglicama,nisu neke (trajalove),ali su mu visak ,pa ako sam zainteresovan ......pazite sad:
Boki zakazao ugradnju gasa u servisu blizu mene ,Gago kad je dolazio ga pokupio,dolaze oni do mene i zove Gago da sidjem da pretovarimo to sve iz kola u kola i da idemo gore da jedemo cvarke......
Ja silazim ,Boki se valja od smeha ...... i drzi u ruci set belih migavaca.Aj reko djubre otelo set za sebe pa se zato kliberi....medjutim ...vidim ja i mali Buda ima osmeh na licu.
- Sta vam je ludaci ??? .....a oni jos vise u smeh
Vidim ja da je neka jeba u pitanju ......al sta cu .
Otvaram ja gepek,vadim one felne iz Gaginih kola.....neku kutiju sa delovima.....i pitam Gagu - jesi doneo gume?
Kaze on
jesam jesam,evo su iza sedista .....aj nosi ti to,ponecemo mi gume.
Ja gore ......uneo to sve....seo,oni zamnom ulaze.....
Gago pita gde da stavi gume,i ja mu iz dnevne sobe vicem da ih ostavi u hodniku pored vrata.On ih ostavi,udje .....i mi blejali tako jedno dva sata....
Kad su krenuli,ja da ih ispratim....i TAD ustvari prvi put vidim gume!!!!!!
MADE IN YUGOSLAVIJA .....DOT iz 1985te godine !!!!!!!! Jedna guma ima minimum 100kg!!!!