BA3 2109 (No. 3)

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
travelman

Re: BA3 2109 (No. 3)

Post by travelman »

Pa znaci treba da ponesem OBA :!: a ne jedan
Nije OBA nego ponesi SVE ono moje sto je kod tebe ... :!: ...

Privezak od Aleka, gumice nazuvice od Iljusina, suncobrani od tebe ... itd itd ...

A ja cu tebi da dam jedan ali vredan ... :mrgreen: ...

Nisu Rusi a nije ni ćokolada, nije za jelo ali za gledanje jeste ... :P ...

skora

Post by skora »

:mrgreen: najavljuju ladnocu ,pa reko da nabavimo maloj pokloncic da moze jadna da pali

Image Image

skora

Post by skora »

Slusajte ovo .... :mrgreen:

Dosao Gago sinoc kasno iz Kraljeva ,mrzelo ga dolazi umoran do mene ,i to ostavi za danas.
Uzeo mi saobracnu posto sam imo potvrdu jer su izdate nove tablice,doneo mi felne ,bele migavce,cvarke .....i izmedju ostalog ono glavno - GUME !!!!.....ima Gago NOVE sa iglicama,nisu neke (trajalove),ali su mu visak ,pa ako sam zainteresovan ......pazite sad:

Boki zakazao ugradnju gasa u servisu blizu mene ,Gago kad je dolazio ga pokupio,dolaze oni do mene i zove Gago da sidjem da pretovarimo to sve iz kola u kola i da idemo gore da jedemo cvarke......
Ja silazim ,Boki se valja od smeha ...... i drzi u ruci set belih migavaca.Aj reko djubre otelo set za sebe pa se zato kliberi....medjutim ...vidim ja i mali Buda ima osmeh na licu.

- Sta vam je ludaci ??? .....a oni jos vise u smeh :lol: :lol:

Vidim ja da je neka jeba u pitanju ......al sta cu .
Otvaram ja gepek,vadim one felne iz Gaginih kola.....neku kutiju sa delovima.....i pitam Gagu - jesi doneo gume?
Kaze on jesam jesam,evo su iza sedista .....aj nosi ti to,ponecemo mi gume.

Ja gore ......uneo to sve....seo,oni zamnom ulaze.....
Gago pita gde da stavi gume,i ja mu iz dnevne sobe vicem da ih ostavi u hodniku pored vrata.On ih ostavi,udje .....i mi blejali tako jedno dva sata....
Kad su krenuli,ja da ih ispratim....i TAD ustvari prvi put vidim gume!!!!!!

MADE IN YUGOSLAVIJA .....DOT iz 1985te godine !!!!!!!! Jedna guma ima minimum 100kg!!!!

Image

Image

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

:D :D :D

Sto je najjace keva se setila i odakle nam te gume, kada sam je veceras zvao...
Imala je tada Ladu 2107 ili slicno ( hvala Bogu da je prodala :angel ) i dok je imala pacijenta na stolici, bzv su pricali nesto i ispostavilo se da je on radio u prodavnici guma, pa je predlozio da kupi ove gume jer su bile na nekoj akciji... 1886 je prodala ladu, pa su na tavanu ostale gume... :D Otac je prodao keca i tako su skupili kintu za Samaru koju i dan danas vozim :prvi
Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

Prodaj dejci upola cene :mrgreen: Gume kako god obrnes imaju istorijski znacaj i vrednost :mrgreen:

Gago

Post by Gago »

Pa kada su pre 30 godina bile namenjene za 2107, neka na njoj i zavrse :D :D :D

skora

Post by skora »

Ma kakav Dejca ...njemu Travi nek nabavi ako mu treba :!:

Kad sam prodao onu NS samaru,u povratku svratih da kupim ovu http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... samara_13/ .... i dok sam je gledao,snimim da na svim gumama isto stoji Made in Yugoslavija samo su tigrove cini mi se ......Pa kad on moze da prodaje NOVE gume,mogu valjda i ja :!:

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Zaebavajte se vi zaebavajte ali to su brale bile gume sigurne, debelo to meso i to ima da tera. Ko je bre tad gledao na DOT, to sad sve izmislili nesto samo da se prodaj roba, to je EU pravilo :shoot
Skoro nije losa samara ej, i ja sam je zapazio, nego malo slika stavio vlasnik. Cudo ti nisi slikao.

skora

Post by skora »

dejca wrote: Cudo ti nisi slikao.
Pa jesi rekao da bi je uzeli tvoji rodjaci kojima je stojadinka :D crkla,nego im je bilo daleko da idu za Beograd !!!!

C c c ..... nista ne pratis na casu :!: http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=17 ... start=1365 :kez

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Koje pamćenje imaš svaka ti čast, znači to je ta samara.

travelman

Post by travelman »

Rodjaci, imam svasta da vam pricam .... :mrgreen: .... cudo ne opevano, ovako nesto nisam susreo ni u najgorim nocnim morama .... :!: ....

... I tako dodje Skora danas kod mene da se igramo, ajd sto je dosao nego je jos i poranio a to nisam navikao od njega ... :roll: ... popismo mi po jednu ljutu za dobro jutro i krenusmo u igrarije .... :twisted: ... a ono ... medjutim ... :roll: ...

Image
Image

meni pade mrak na oci, ali prijatelj mi je .... :!: ... sve za ljubav ... :mrgreen: ... uzmem usisivac pa krenem redom ... :roll: ...

Image

Pomucim se ja mukica oko unutrasnjosti i sve to dovedem u red ... Skora je bio zaduzen za motorni prostor ... udri, peri, trljaj i na kraju to ispadne ovako ... :prvi ... Cak se i komsiluk divio nasem trudu pa smo morali da pravimo dimne zavese ... :mrgreen: ...

Image
Image

bice jos ... :hello ...

Gago

Post by Gago »

Sta je bilo sa ovim ??? :mrgreen:

Image

travelman

Post by travelman »

Omaklo se Skori crevo sa vodom u karburator ... :mrgreen: ... krkela je to, nista njoj ne smeta ... :!: ... sve guta i sve pije, ko pravi Rus ... :lol: ...

travelman

Post by travelman »

... dodje i Gago, kaze kako se vec proculo da je mini okupljanje u toku pa svratio ... pocese oni tako da skidaju delove jedan od drugog, nesto muljaju da onaj drugi ne vidi a ja brze bolje uteram mog lipicanera u kavez i stavim ga pod kljuc ... :shoot ... sto je sigurno sigurno ... :shoot ...

Image

pomirim se ja mukica sa sudbinom ... :oops: cutim trpim i radim jer ipak je njih dvojca a ja sam ... :oops: ... prodje tako neko vrema kad i mene ogreja sunce ... :twisted: ... napokon stize i moj najbolji drugar Boki ... :prvi ... a Skora kad ga vide ... :roll: .... :kez ....

Jeste mi Boki prijatelj ali dzabe, vozi kljuse prva liga ... :mrgreen: ... malo mu je jedan majstor nego moraju sva trojca da je opravljaju ... :mrgreen: ...

Image

Opravismo mi njemu sve sto je trebalo i umesto on nama da kaze hvala, mrtav ladan nas pita kako cemo da mu se oduzimo sto smo imali cast da mu popravimo auto ... :shock: :shock: :shock: ...

Castili smo ga nosacem bicikla na 5im vratima ... :oops: ... Skorina krkela je bila sparing partner u pokaznoj vezbi montiranja i demontiranja ...

Image

Sta da vam kazem, rasirili se po celoj ulici ... :hit ... turiraju masine a komsiluk bezi u kuce, zakljucava se i spusta roletne ... opao mi je rejting kad su videli sa kime se druzim ... :mrgreen: ...

Image
Image

Bice jos, bre ...

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Boki78 wrote:Prodaj dejci upola cene :mrgreen: Gume kako god obrnes imaju istorijski znacaj i vrednost :mrgreen:
Hoćeš reći, plastike kako god pobrneš imaju istorijski značaj i vrednost :P

Locked