BA3 2108

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

travelman

Re: BA3 2108

Post by travelman »

To je tvoja skola, on se hvali da si mu ti ucitelj ... :mrgreen: ...

Boki78

Post by Boki78 »

a sta to mene mrzi da radim pa je moja skola. Imajuci u vidu kako spopada tetke po komsiluku pre ce biti da je tvoja skola :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Da je moja skola, parkirao bi LadE pred tetkinim prozorom a ne ko sad dve ulice iznad njegove kuce ... :lol: ...

Boki78

Post by Boki78 »

Ma ti si amater, ti bi parkirao tvoj auto koji moze i da se skloni, a on je svoj blazenopocivzi parkirao tetki pod nos pa jos stavio auto na klocne :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Znaci, poceo je da koristi pomagala ... :D :D :D ...
Ja jos stavljam bez klocni ... :mrgreen: ...

Boki78

Post by Boki78 »

Pa stigle ga godine, mora da se znadje kako zna i ume :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Pa kad je sad spao da vozi kisobran, tesko se snalazi ... :oops: ...

Znas da se hvalio da kao mlad nije vozio nista ispod 3000 kubika ... Lepo ti kazes, stigle ga godine ... :mrgreen: ... Sad mu je i 1.5 puno ... :mrgreen: ...

skora

Post by skora »

Vidim ja sam veceras na tapetu ...jel :mrgreen:
Boki78 wrote: a jes' bilo tesko da izvadis osigurac i stavis drugi, eventualno da ovaj malo da ogulis o beton/asfalt :mrgreen:
Nisam zamenio osigurac jer nemam te socijalne ....imam sve one ubodne a ove obicne ni jedan....tako da cu morati kod gosn travija u nabavku .....
travelman wrote:Potrudi se, sutra je i domacica kod kuce ... :lol: ...
Image

travelman

Post by travelman »

Nisam zamenio osigurac jer nemam te socijalne ....imam sve one ubodne a ove obicne ni jedan....tako da cu morati kod gosn travija u nabavku .....
Nabavio sam ti socijalni osigurac, svrati po njega ... ;) ...

Image

skora

Post by skora »

Aaaa pa nemam ja takve....kod mene su ovakvi

Image

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Ja mislim da imam ovakvih rezervnih u gepeku :)
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Ma ima travi .....nega treba otici do njega.....daleko - mrzi me da izlazim na ladnocu :mrgreen:

skora

Post by skora »

Situacija sledeca ......ja do grada jutros nesto poslom da sacekam na stanici ......i dok sam cekao taj neki bus ,sedim u kolima i grejem se,kad odjednom stade ventilator u kabini :shock:
Aj bas me briga za ventilator ,nego kako cu ladnocu izdrzati :D
Sva sreca dodje brzo bus,ja pokupih to sto sam cekao,vracam se kuci ....kad vidim ja temperatura mi nije idealno na pola ...nego mi naginje preko pola udesno ,a ne cujem ventilator na hladnjaku :shock:
Ja desno ,disgnem haubu,promrdam one osigurace - kad on proradi :evil:

Aaaa mislim se hebacu ti ja mamu sad ......ja ga vezem direktno sa davaca ,udjem u kola,gas prema kuci i odmah zovem AMSS ;)

- Alo Travi ....jesi si budan ???
- Pa sad jesam kad si me probudio :!:
- Aj majketi dodji da mi popravis struju da je ne bi sad razbio na sred bulevara :evil:
- Pa sta joj je ???
- Ma gde znam sta joj je .....struja joj je !!!!
- Aj sad cu .....sta da ponesem???
- Sve za struju ....od osiguraca i lemilica ...pa do instrumenta i izolirke.

Proslo 15tak minuta ,stize Travi u full ratnoj opremi .....sve stalo u jednu kesicu :sad: ....ja mislio bice nesto od alata da mu maznem :twisted:

Ispricam mu ja sta me muci ......on mi pruza onu kesicu sto je nosio ,i kaze poslala ti travelman - lejdi

Ja zavirim - kad ono ....mmmm mmm :twisted:

Aj kaze pre nego sto pocnes da se obzderavas,idi donesi onaj separator sa buksnama sto si se kurcio po forumu .... i doteraj kola ovde.

Dotero ja kola ,on sve tamo nesto povezao sa nekim ekranom.....ja mu stisko neke dugmice i okreto prekidace dok me nije oterao u pm.....i onda sam morao da se sklonim.Posle jedno 20tak minuta ,kaze on :
- Jel ima jos nesto ????
- Kazem ja ...sta bre jos nesto ,daj napravi mi te ventilatore ,svetlo na tabli ,nemam duga svetla ....
- Kaze on - alo bre ...sve ti je napravljeno !!!

Ja - :shock: :sad:

Vidim on se pakuje.....aj reko da mu pomognem .......i bas mi se svidi manja lemilica ,te je tako i prisvojim (normalno dok nije gledao). :twisted:

Popismo kolu .....on ode ......ja malo pokupio onaj krs oko kola .....proverim - stvarno sve radi .....pogledam tablu sa osiguracima - ono sve novi .... neki keramicki ....i jedan ubodni za ventilator sa napravljenim postoljem za njega :prvi

Uuuu reko ... vidi ga baboljub....sve fore zna :prvi

Isprebacivao ja jos nesto iz gepeka u gepek .....i slucajno sednem u KV-cku..... kad tamo na plafonu gde stoji ono svetlo za citanje - RUPA !!!!

Eeee reko .....pa kad je stigo da je frsne jeeeee :mrgreen:

Eto ...sve radi :prvi

......neam pojma sta je bilo ......nesto oko table sa osiguracima .....tamo je gnjurio uglavnom .....E da ,bile su neke maglenke na tim kolima koje su bile vezane preko dugih svetala,i ja kad sam ih skinuo posto je jedna bila polomljena,ja sam te sve zice posekao i izvadio ih napolje.....pa sam valjda vod od dugih svetala odfikario.....ali i to mi je sve lepo uvuko u snop kako ide fabricki ....tako da - Fala baboljube :kez

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Traavelmannnee, treba i meni ubodni za ventilator pre leta da se ugradi :mrgreen: :mrgreen:
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Ma ja cu ti namestiti ...kakav travelman ...nema pojma ..... :!: .....ne radi mi sirena :!:

p.S.

Sad je videh spremnu za ugradnju pa se setih :mrgreen: ...ko zna dali i ima na kolima :mrgreen:

Post Reply