I zva me ovaj Skora jutros kao sto kaze, ja prvo pomislio da sam se uspavao i da je vec podne kad me on prvi zove a ne ja njega ...
... ajd reko da se zasladim i ratlukom pa da pocne arbajt ali se mislim sta me sve ceka kada me je ovako domacinski docekao ... ...kaze ne radi ventilator kabine ... ok, popravim to ...
... ne radi dugo svetlo ... ok, popravim to ...
... ne radi ventilator hladnjaka ... ok, popravimo to ...
... ne bi njega sramota sto ja radim a on sedi, pa kad ja sve to lepo namesti on bez blama rece kako ga zezaju i osiguraci u kutiji pa ako mogu i to da mu sredim ....
... ajd reko, ja dobra dusa pa da mu sredim i to ali ga u medjuvremenu zeznem pa ga posaljem iza zgrade da vidi da slucajno nisam tamo ... 
...
Vrati se on i kaze kako nisam iza zgrade ...
... razmisljam ja sa koje strane da pridjem problemu kad spazim krajickom oka kako mi je maznuo lemilicu i munuo je kod njega u gepek ... 
...
Vrati se on sav zadihan a ja mu mrtav ladan kazem, MOŠAAAA ....
... objasnim ja njemu da mu ta plava lampica ne treba jer kad je on ubedjivao dejcu i mene da nam ne treba kontrolna lampica stop svetla, sta ce onda i njemu kontrolna lampica dugog svetla ... Izljubimo se mi tu za rastanak, misleci da je svako zahebo onog drugog i nesto mu maznuo, i krenemo svako na svoju stranu ...
Bez obzira na sve, lepo smo se druzili ...