KUPUJEM LADU SAMARU!!!

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

Alekre

Post by Alekre »

Brate sve su ti to krsevi. Lade, Dacie, Zastava 10... Ona pogotovo nije za porodicnog coveka.
Nego Goxxy, mislio sam, kupis kod nas Volvoa 760 sa 2.5 TDI motorom (Taj agregat je iz Audija 100 90i neko godiste, isti je kao prvi A6), imas Volvoe i sa 1.9 TDI iz Passata. Ako ne, doteraj stranca pa cerupaj. Uopste nije losa investicija.
Bezbedniji od gro automobila na nasim ulicama, brz je, jak, udoban, ogroman komfor, stvarno za svaku pohvalu.

Image

Zajebi Lade, Dacie, sve su to nove krsine.

deckyNS

Post by deckyNS »

Alekre wrote:Brate sve su ti to krsevi. Lade, Dacie, Zastava 10...
Zajebi Lade, Dacie, sve su to nove krsine.
Povodom ovoga zasedaće Glavni Upravni Odbor Politbiroa Centralnog Komiteta Kluba na čelu sa Generalnim Sekretarom i ministrima i doneće odluku o daljim merama i sankcijama zbog ove izjave u kojoj se ogleda najgrublja kritika i povreda na račun otačastvene marke Lade.

Sud će kao i do sada biti strog i pravičan. Moguća kazna za dotičnog je od 5 do 55 godina pranja i poliranja svih Lada naših članova, na svim sledećim skupovima i okupljanjima.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :wink:

@pozezanin
pogledaj spisak na prethodnoj strani, mozda nadjes nesto... pozz

Goxxy

Post by Goxxy »

@Alekre
Ne znam koji je smisao uzimati Volvoa is 1990-1995 godine, kada već vozim automobil 1991. godište? A da ne spominjem to da je motor 2500ccm, za koji će mi se dići kosa na glavi kada ga budem registrovao. Tako da to rešenje nikako ne mogu uzeti u obzir. Cilj je uzeti i noviji, bezbedniji i pouzdaniji automobil. Ovaj svakako nije bog-zna-šta noviji automobil. A o dizajnu da ne govorim. Kao da bih ostao pri identičnom dizajnu koji je Lada imala 90ih. Kocka-do-kocke-kockica ;)

A ne znam ko je uopšte spomenuo Zastavu i Daciu? I ako misliš da je Lada kršina, što je voziš? Ili, makar, što planiraš da je voziš? Mislim, sada si i meni nejasan...

Ja se izvinjavam što "trujem" temu, ali moradoh da naučim mladog Alekrea. Ipak je on apprentice :)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Ih, sada i ti kolega Goxxy pricas i razmisljas o godistu automobila, pa zar je to vaznije od samog stanja auta?
Hm, uvek bih pre uzeo '94. -' 95. W124 u odlicnom stanju, neko neku Astru, Vectru 2000 i neko godiste...

vigmir

Post by vigmir »

Pomozimo drugaru da nadje Samaru po njegovom ukusu i prilagodjenu njegovom dzepu a ne da se nadmudrujemo koji je auto bolji.Naravno da imam para da ne bi vozio Samaru staru 16 godina.Niko nije mutav da ne zna da su zapadno evropski automobili bolji od ruskih. I sam Josif vozi Mercedesa i moram da priznam da vrhunski izgleda(video sam ga u Pancevu).Predlazem da otvorimo drugu temu u kojoj ce se moci raspravljati o drugim automobilima i o tome koji je veci,brzi,stabilniji,itd...... :D :D :D

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Slazem se.

Mislim da je kod nas postalo jako tesko naci dobru samaru i da ne mora puno da se ulaze.

Ipak, uvek se nadje dobra specijalka, a ne samara.

Preko neta se moze naci po koji solidan primerak, ali je skupo vozati se po Srbiji i gledati samare.

Ja imam drugaciju tehniku kupovine lade. Kada ugledam na ulici neku koja mi se svidja, a imam love, zaustavljam coveka i dajem mu ponudu koja se ne odbija.

Sa druge strane, pojedini moji prijatelji idu po aukcijama, po raznim firmama i do sada su na takav nacin kupili desetak samara, perfektnog stanja i novijih godista za 500 - 600 eura, a posle su ih prodavali za 1500 - 2000 eura na pijaci.

Alekre

Post by Alekre »

@Goxxy
Pa ti bez 7 000 eura ne mozes u kupovinu novog automobila, sudeci po tvojim kriterijumima. Ikreno, nema auta ispod 2000 godista. Sve ispod je zastarelo. Lako bi se ti odlucio da su ti mesecna primanja bar 1500 eura :) Ovako moraju neki kompromisi, uvek neka odricanja.

Lada k'o Lada, znamo svi kakva je, uz redovno odrzavanje, nece stati nigde, garantujem. Krs je u odnosu na Volvoa, Merca, Alfe, mislim, ne moze ni da se poredi. Kvalitetom ne moze da prismrdi zapadno evropskim automobilima.
Evo moja 2102 je stigla za varenje i farbanje, opet, po ko zna koji put, dok recimo BMW 5 series 80 godiste koji vozi moj deda nikada nije radjen. Taj auto nije stekan, vozen je kao i moja Lada. Zato mislim da je bolje kupiti Volvoa, Mazdu, Merca 95 godiste nego novu Ladu, Daciu, Zastavu... Jebem ga, vidim Nivu 2003 godiste, korodirala.

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Alekre wrote:@Goxxy
Krs je u odnosu na Volvoa, Merca, Alfe, mislim, ne moze ni da se poredi.
Где ли само нађе Алфе?

Gde li samo nađe Alfe?
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

Goxxy

Post by Goxxy »

Definitivno neka admini mrdnu deo teme u novi deo, da ne bi bespotrebno trovali temu. Mislim, mogu da odgovorim ovde, ali neću dalje da trujem :D
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

Alekre

Post by Alekre »

Alfa? Mali Maserati :) :) :)

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Илити ФИАТ са кожним седиштима

Iliti FIAT sa kožnim sedištima.
KamAZ je dobra mašina.

deckyNS

Post by deckyNS »

@pozezanin
za vise informacija sta ima, sta se nudi pogledaj podforum Cene, pa temu Cene Samara...

Alekre

Post by Alekre »

Ajd' Kamaz molim te, Fiat je socijala. Alfa je iz sasvim druge klase, zato psst...

pozezanin

Post by pozezanin »

Ljudi, hvala vama svima iskreno na podrsci.
Ali, evo u cemu je moj konkretan problem. Posto zivim u malom gradu, gde je ponuda vozila uopste prilicno jadna, tesko mi je iznaci Samaru. A posto nikako ne mogu dobiti slobodan dan preko radne nedelje, dok stigne vikend neke dobre ponude koje se pojave u vecim i daljim gradovima jednostavno izmaknu (baksuz :D; ali nece valjda jos dugo). Pri cemu mi je jako stalo da to ne bude kupovina od preprodavaca (jednostavno, zainatio sam se da ne kupujem od njih:D).

Sta znam, mislim da se "krug" polako suzava (da ne ureknem :D), pa ce ispasti nesto.

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Alekre wrote:Ajd' Kamaz molim te, Fiat je socijala. Alfa je iz sasvim druge klase, zato psst...
Да, Aлфа је ФИАТ сасвим друге класе.
Него, дај, одосмо ван теме.

Da, Alfa je FIAT sasvim druge klase.
Nego, daj, odosmo van teme.
KamAZ je dobra mašina.

Post Reply