TNG u Ladi
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Re: TNG u Ladi
Menjao filter pre 10ak dana, i nastelovan je, dobar je ler, lepo vuce, trosi max 8 litara.
@Dejca
Naravno, prebacim na neutral, cekam da trzne i prebacim na plin i sve je normalno.
@Dejca
Naravno, prebacim na neutral, cekam da trzne i prebacim na plin i sve je normalno.
Samo Samara Srbina Spasava
Znaci nece samo na plin da upali, meni se to desavalo da upali teze na plin kad je vruc motor ali sam nesto stelovao i sad lepo pali.
Nesto je majstor tu podesavao i eto to se sad desava. Probaj na onom srafu na isparivacu da nastelujes, zavrti mu jedan krug pa ces videti ili mrdi razvodnik malo isto i on ima uticaja.
Nesto je majstor tu podesavao i eto to se sad desava. Probaj na onom srafu na isparivacu da nastelujes, zavrti mu jedan krug pa ces videti ili mrdi razvodnik malo isto i on ima uticaja.
Pa to sa tezim paljenjem se desilo samo sa dva poslednja, danas je ceo dan sve bilo u najboljem redu. Zato me i cudi kako to odjednom. Mozda ce se i popraviti samo od sebe :-D
Ne cackaj ti sam nista .....ko zna sta su sipali ....potrosi to sto imas pa vidi jel se ponavlja sa novim sipanjem
Sipao na Molu za 2000, malo vise od 22,5 litra , presao oko 250 km i jos ima solidno plina. Tako da membrane nisu, a i rekao mi je majstor da je pouzdan dokaz da su otisle, kada otvoris ekspanzioni sud i tu osetis plin i naravno digne potrosnju.
Lm, Bokijeva ce se obistiniti, na Molu 88.4, svi ostali 90.9, a u Banji 91.9 !
Lm, Bokijeva ce se obistiniti, na Molu 88.4, svi ostali 90.9, a u Banji 91.9 !
Pricao mi je ranije Skora da je mnogo bolje kada na Y racvi imaju dva srafica za stelovanje smese prvog i drugog grla, pa me zanima gde to uopste ima da se kupi? Kucao sam po netu, i svuda mi izbacuje ovu obicnu Y racvu sto i sada imam...
P.S. Izgleda da je pojeftinio plin, videh na NISu pored Sava centra da je 85.4 dinara
P.S. Izgleda da je pojeftinio plin, videh na NISu pored Sava centra da je 85.4 dinara
Socijalna ...plasticnaGago wrote:Kakva je tebi racva Boki?
84.60 kod meneGago wrote: Izgleda da je pojeftinio plin, videh na NISu pored Sava centra da je 85.4 dinara
Bitno je da ima stelovanje za oba grla... Nema veze sto je socijalnaSocijalna ...plasticna![]()

- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
jel bese kod mene ima samo jedna Y sa dva stelovanja?
Ima vezeGago wrote: Bitno je da ima stelovanje za oba grla... Nema veze sto je socijalna
@aleko-2141- bese
Pa u kisobran ne treba stavljati kvalitetne delove
Meni ova vrsi posao vec 6 godina, ali bih hteo da vidim sta cu da dobijem sa ovom novom...
Meni ova vrsi posao vec 6 godina, ali bih hteo da vidim sta cu da dobijem sa ovom novom...