Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Samo Samara Srbina Spasava
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Kako se sijaju rekao bih da su to neki šitovi od creva, Gago je dobio Balakovo
Ja reko da ću da ponesem, i poneo, a ti nisi došao
Da ih šaljem me mrzi jer ne znam više ni gde su, moraću da naručim ponovo pa neka stoje.
Ja reko da ću da ponesem, i poneo, a ti nisi došao
Da ih šaljem me mrzi jer ne znam više ni gde su, moraću da naručim ponovo pa neka stoje.
-
Boki78
E ako si mu rekao!bruyoni wrote:Kako se sijaju rekao bih da su to neki šitovi od creva, Gago je dobio Balakovo
Meni pocelo da puca posle mesec dana
Nego me zanima, kako oni mogu da nalepe tu deklaraciju, kada je ocigledno da nije ni proslo pored VAZ fabrike? Kontrolise li to neko
Nego me zanima, kako oni mogu da nalepe tu deklaraciju, kada je ocigledno da nije ni proslo pored VAZ fabrike? Kontrolise li to neko
-
Boki78
Samo zato sto si imao srece da ti ne pukne posle nedelju dana. Kada mi je puko crevo od cantre do termostata nakon celih 7 dana od ugradnje video ssam sa kakvim kalibrom kvaliteta imam poslaGago wrote:Meni pocelo da puca posle mesec dana![]()
Ovo brujkovo balakovo je de facto i de jure prvo crevo koje sam ja ikada za zivota ugradio na mesto izmedju pumpe i slavine da nije prslo u roku od odmah ...
Da li neko kontrolise delove za lade? Ajd prinznaj da te Strumpf upoznao sa svojim gljivamaGago wrote: Nego me zanima, kako oni mogu da nalepe tu deklaraciju, kada je ocigledno da nije ni proslo pored VAZ fabrike? Kontrolise li to neko
Da li neko kontrolise delove za lade? Ajd prinznaj da te Strumpf upoznao sa svojim gljivama![]()
Pa nije, nego razmisljam sta zabole inspekciju da li je deo za Ladu ili Audi, ako je fals onda je fals
-
Boki78
Sta inspekciju zabole za deo za koji god da je auto?
Lepo se tu namire zivotinje na vreme i posle su svi delovi originalni, cik ti dokazi da nisu 
I to sto kazes
Eto npr Mako uvozi grejac kabine za 110 koji kosta 1180 din...
To ne moze da valja, pa da je ne znam ti sta
Ali uvoze, jer znaju plateznu moc prosecnog Ladasa... Bruyoni je nasao original, koji kosta preko 3000 din, ali realno, koliko bi procentualno Ladasa izabralo taj put do dela...
Nazalost u trenutnim okolnostima ne bih ni ja
Lepo mi Skora rece da sam najgori
Eto npr Mako uvozi grejac kabine za 110 koji kosta 1180 din...
To ne moze da valja, pa da je ne znam ti sta
Ali uvoze, jer znaju plateznu moc prosecnog Ladasa... Bruyoni je nasao original, koji kosta preko 3000 din, ali realno, koliko bi procentualno Ladasa izabralo taj put do dela...
Nazalost u trenutnim okolnostima ne bih ni ja
Lepo mi Skora rece da sam najgori
-
Boki78
Koliko ladasa ce pre uzeti "originalni" ruski set kvacila umesto valea/sachs-a, pa onda nauci da i ruke nesto kostaju
Sem toga sta ti znaci da kupujes krs delove kad ih menjas svako malo. na period od godinu dana si vec platio vise nego skuplje nego da si u startu zabetonirao problem. Evo npr ovo crevo, do sada sam ih promenio pitaj boga koliko i to ne zbog cene vez zbog nemogucnosti nalazenja dobrog. Evo prvo dobro i problem resen...
Bilo u beloj u gepeku kad sam je kupio .... za hitnu intervenciju su dobraGago wrote:Meni pocelo da puca posle mesec dana![]()
To sve zavisi od individue i njenog prilaska problematici.....Isto kao sto SAD imas crevo od cantre do termostata koje ne puca nakon 7 dana,tako si mogao da ga imas i onomad kad ti je pucalo....nego treba malo prosunjati,telefonirati .....a ti si princ pa je tebi to nezamislivo.Kako kad treba da kupis filtere umes da nadjes za sekund MAN-ove,a kad treba da kupis crevo onda je kvalitet lose kalibrisan...ma gle q**ca!!!Boki78 wrote: Kada mi je puko crevo od cantre do termostata nakon celih 7 dana od ugradnje video ssam sa kakvim kalibrom kvaliteta imam posla
...uostalom sto nisi porucio Semco-va ili Venair-ova ako je za tebe kvalitet neprikosnoven.....nego Balakovo...u jeeee.....
Evo na primer ovo crevo,do sada nisam menjao ni na jednoj samari nikad !!! I sta cemo sad????Boki78 wrote: Evo npr ovo crevo, do sada sam ih promenio pitaj boga koliko
A kolko treba da kosta ???? 6300din kao kod nas - jel ????Gago wrote:Videh na ebayu, Sachs set kvacila 200 evra za Samaru
Okreni Porsche sutra i pitaj ih posto je set kvacila za Golfa 2 1.3 benzinca......pa posle okreni bilo koju prodavnicu za golfove pa ih pitaj posto je isto to......
Pa ima carinska dekleracija za uvoz.... pise u njoj sve .....to je bar prosto dokazatiBoki78 wrote:Lepo se tu namire zivotinje na vreme i posle su svi delovi originalni, cik ti dokazi da nisu
Last edited by skora on Tue Dec 09, 2014 3:23 am, edited 2 times in total.