Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
Da je bar "ofarbana" pa da ti ne bude zao i da platis ... nego ko Bokijeva - ko nogama da je radjena umesto rukama 
Samo cekam Bokija da pocne da odgovara, ocekujem da ce biti socni odgovori
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Jel ti to hoces kas'ti da tvoj mesija, dugo zeljeni, cekani i obozavani gazda na forum nema tri cuke sa farbanjem?skora wrote:Da je bar "ofarbana" pa da ti ne bude zao i da platis ... nego ko Bokijeva - ko nogama da je radjena umesto rukama
Ne .... nego da g**na ne moze pita da se napravi ....nego od kora,sira,jaja...i onda je gibanica vrh 
-
Boki78
Ili u prvodu ti tvrdis da je tvoj mesija odlican i limar i farbar te da bi mu ti mirne duse dao mecku koju si kesirao da prefarba u drugu boju? 
Sto je ofarbana ajde i tako i tako, ali sta krije ta farba.
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
A i čista hauba sa unutrašnje strane, ko travi da je prao.
Malopre sam bio na veceri kod njega i zakazao sam pranje i sredjivanje braon......dosta se izvlaciochoksi wrote:A i čista hauba sa unutrašnje strane, ko travi da je prao.
Dva meseca stoji auto, jos malo ce trava poceti oko njega da raste
Slusajte ovo ....zove covek juce na oglas za ovu 99to, i pita sad tu on oko nekih detalja...ja mu sve objasnim ,i kaze on ,ok krecem ujutru rano,tu sam oko 11.
- Odakle kreces zemljace (pitam ga ja)??
- kaze on iz Gracanice !!!!
- Ja -
Ja se jutros budim.....vidim niko nije zvao.....Gago se budi i zove da pita jel bio...ja vicem ma jok .....medjutim Gago kad je bio sad u KV se video sa predhodnim vlasnikom ove moje samare,i posto smo se svi vec sprijateljili,kaze Ranko Gagi,da jedva ceka da ja dam oglas,da bi me zezao.
Kaze to meni Gago jutros,i ja okrenem Ranka u KV ,i napusim ga samo tako ,medjutom covek se kune da nije njegovo maslo.Ok ,kazem mu ja,jedino suseno meso od bambija (posto je lovac) moze ponovo da nas pomiri ako mi posalje,i tako mi zavrsimo razgovor......Ide tako vreme danas,pao vec mrak uveliko,i negde oko 6-7 veceras zvoni telefon.
Ovaj iz Gracanice dosao
Ja
Sacekam ga na stanici kod mene u kraju,i pitam ga:
- Zemljace !!!! Kakve ti imas ideje majke ti kad si dosao po mraku ???
- Kaze on - pa nista ...bacim oko ,palim i teram !?!?
- Ja -
Dosli mi do kola,ja onako namestio belu pa sa dugim svetlima da je obasja...kisa pada....on gleda....pita...ja odgovaram.....i kad smo dosli do paljenja ,tu je vec bio problem jer nema akomulator u kolima.....pa tako ostavimo sve za ujutru jer ce nociti ovde kod nekoga .
SVE OVO pricam ja traviju malopre dok smo klopali .....a on na sve to kaze:
- Cekaj ...sve je to ok .....ali jel on ima ideju da sutra kad stavite akomulator, upali, i ide sa njom za Kosovo???
Ja sam pao sa stolice ...da ste mu samo videli facu !!!!

P.S.
Ranka u KV ne smem ni da zovem...hebace mi majku
Last edited by skora on Tue Dec 09, 2014 9:55 pm, edited 1 time in total.
-
travelman
A zahvaljujuci kome si imao duga svetla ...Dosli mi do kola,ja onako namestio belu pa sa dugim svetlima da je obasja...
To vise nisu svetla nego reflektori ... opravio sam ih, svaka mi cast ...