Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: Ладе у огласима
Jedno je to gde ce on da krene, a sasvim drugo gde ce da stigne. Ja mu dajem fore do naplatne rampeskora wrote: - Cekaj ...sve je to ok .....ali jel on ima ideju da sutra kad stavite akomulator, upali, i ide sa njom za Kosovo???
Ja sam pao sa stolice ...da ste mu samo videli facu !!!!
Meni je ostavio utisak klasicnog preprodavca ...... jel je kukao i zapomagao za ovlascenje ( a to ne radi onaj ko kupuje auto za sebe).....tako da sumnjam u ishod posla sutra .....ali videcemo.....
Draze je meni da vidim travija za vikend kako je sredjuje i licka,nego 3 kupca sutra da mi dodju-
travelman
I Boki se druzi sa nama za vikend, kaze da ima u planu samponiranje ...
ali ne LADE nego TEBE ....
...
ali ne LADE nego TEBE .... -
travelman
Pa nisi mali, valjda si naucio do sada sta prave muskarcine voze ...
...
Skora da obezbedi zastitne maske da bi moglo da se pristupi motornom prostoru i unutrasnjosti 
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Opa Djurdja ....
....
Spikas engleski veri gud, mora da ti je Boki bio uciteljica ...
...
Ja imam rukavice ...
...
Spikas engleski veri gud, mora da ti je Boki bio uciteljica ...
Ja imam rukavice ...
-
Boki78
Nomralan auto = auto bez kvacila, auspuha i alternatora. Al dobro barem svinjac dodje gratisskora wrote:![]()
![]()
.... e jesteeee sad ....ja dosao najnormalnije iz KV sa njom ,a on sad da ne moze ......normalan auto brate mili ,nego svinjac unutra ....inace ovako sve ok ......
Nije kvacilo nego lamela....ne moze da drifta
ali moze normalno da se vozi........auspuh je stigo kod aleka danas.....za sad je racing
ali ako hoce,za 15min ima nov sa bele (to je najmanji problem).....a alternator je uvek bio ok .... odkud ti on pade na pamet??? 
-
Boki78
Sorry mislio sam na akumulator. Prenosim svoje muke na tebe, nadam se da neces uzvratiti istom merom sa onim zubarom
Jeste ne moze da drifta, obaska sto uzbrdo na pritisak pedale motor ubrzava ali ne i tockovi
Ako uspe nekako da se dovuce do Kosova sa tom sklopocijom, cim predje granicu roknuce ga protivtenkovska zbog zabune u identifikovanju mete, pogotovu ako se nisandzija bude oslanjao i na zvuk koji meta emituje 
Jeste ne moze da drifta, obaska sto uzbrdo na pritisak pedale motor ubrzava ali ne i tockovi
-
travelman
Covek je rekao da je tera do kosovske, misleci na ulicu kod skupstine ...
... daj boze da stigne i do tamo bez ikakvih problema ...
...
roknuce ga protivtenkovska zbog zabune u identifikovanju mete, pogotovu ako se nisandzija bude oslanjao i na zvuk koji meta emituje
Samo Samara Srbina Spasava
Dejcoooo
...jel sad ja da napustim forum ko Alexa ???? Jel tako ????

Ma jok bre ...znas da sam kupio vartu,stim sto ce on dobiti Horsa ukoliko zeli da kupi auto.....Sta god pozeli sve dobije.....meni treba oko 3 sata da mu skockam SVE ....i lamelu ,i auspuh ,i dezinfekciju i deratizaciju,i presvlake ...i samo da prsti ......ali mora da ...$$$$$Boki78 wrote:Sorry mislio sam na akumulator.