Logan je najgori noviji auto.Zadnje staklo je obicno,lim kao da je od papira...A i nema nesto mesta unutra,s obzirom koliki je veliki...U mom Fiatu ima duplo vise mesta,udobniji je a koliko je manji...
Mislim da ću se ponoviti po ko-zna-koji put i reći: uvek ću pre kupiti i voziti novu Ladu, pa i Kalinu (iako Josif i Marko kažu da je neviđeno đubre i izrod u VAZovoj porodici) nego da vozim Logana.
Zbog tradicije i privrženosti Ladama a pogotovo zbog Loganove ružne njuške!
Prvi pt vidim ovakvog Logana, u gepeku skroz goli lim, i sa crnom tablom i tapacirima, pre neki dan sam drugaru ugradjivao muziku u Logana i ceo gepek ima tapacire, nigde nije goli lim, a tabla i tapaciri su sivi, dok je onaj deo na centralnoj konzoli svetlo siv gde je radio, prekidaci i komande za ventilaciju, iako je njegov najjeftiniji model, ima samo vazdusni jastuk za vozaca i cent. bravu obicnu, ne daljinsku.
Kalina je mnogo lepsa i spolja i unutra, ali je Logan kvalitetnije uradjen.
Moj drug ima Logana,jednom sam se naslonio na auto iza zadnjih vrata i lim se ulegao.Uopste se nisam naslonio kao sivonja...Pa na ladi ni nogom ne mozes da ga olubis na pojedinim mestima...A ozvucenje je katastrofa.Pustis malo jace muziku i trese ti se tapacirung na vratima posto tu stoje zvucnici...
Haha, ma fabricko ozvucenje je krs, 2x15W, ovaj od drugara nije imao fabricki nista, sve smo ugradili pre neki dan i plejer i zvucnike, i nista se ne trese, ali lepo smo stegli zvucnike u lim, ne drze se uopste na tapaciru, na njemu je samo rupa, a zvucnik ulazi skroz unutra, tako je fabricki napravljeno.
Ma kakav logan, vozio sam se x puta. Ne da je ona plastika sugava unutra, sacuvaj boze. Dizajn meni licno odvratan. Ni kalinom nisam odusevljen. Ne bi ja ova da auta nikada uzeo u obzir pri kupovini.
Jedino mi se možda više sviđa mehanizam za otvaranje vrata (brava) kod Logana... ono sa jezičkom kao kod Samare ili kod Kaline nije baš najbolje rešenje... mada je možda elegantnije...šta znam...
(Ne)oblaganje unutrašnjosti gepeka je promašaj i velika 0 za Logana. Imajte u vidu da su ovo Basic modeli, znači najjeftniji i najosnovniji od obe marke... naravno kad platiš dobićeš sve i svašta...znači + za Ladu, - za Dačiju što se gepeka tiče, a treba imati u vidu 450litara kod Lade.
Pa i ovaj od drugara je bazna verzija, Ambiance, 7500 eura, nije bila jeftinija verzija, pa ima skroz tapaciran gepek, ovo mi stvarno nije jasno, jedino ako u Rusiju ide neka skroz ogoljena verzija, mada ne verujem, ima desni airbag.
Tapacirung, pa isti mozes i sam da iskrojis.
Stvarno ne kapiram strategiju Ladinih dilera u Srbiji. Kalina je kasnila, i to mnogo, karavan i hatch ko zna kada ce da stignu. Logan se prodaje (ne znam kod nas) sa 1.6 DOHC motorom, karavan je u prodaji... Lada nema nista, da nije Nive BA3 bi prso kod nas.
Da se jos uvek prodaje Riva 1.5i bez razmisljanja bih je kupio, nego nema i to.