Jel stvarno mislis da bih ja stavio taj umesto orginalnog prekidaca ...
Pa kako onda jednog dana da ti je uvalim za 1001e ...
... sramota je kume, za te pare cu ti ugraditi oridjidji sklopku ..
...Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
... sramota je kume, za te pare cu ti ugraditi oridjidji sklopku ..
...Ceka te prekidactravelman wrote:Zamolicu mog druga Bokija, da mi pozajmi na ne ograniceno vreme, jedan prekidac grejaca zadnjeg stakla ili svetla za maglu pa cu njega da ugradim u onu 4. rupu u nizu gde su prekidaci pozicije i drugi ......
Mislio sam ,ali vidim da vise volis ciganiju sa recimo dva prekidaca za grejac zadnjeg staklatravelman wrote:......
Jel stvarno mislis da bih ja stavio taj umesto orginalnog prekidaca ......
Hvala Bokili, ceka i tebe nesto od mene ...Ceka te prekidac
Lose mislis, to sam samo rekao koju vrstu prekidaca zelim da ugradim ...Mislio sam ,ali vidim da vise volis ciganiju sa recimo dva prekidaca za grejac zadnjeg stakla![]()
Bokili je moj najveci i najbolji, pa kakav god da je ...kad ti ga tvoj topli brat da
Pa zar si stvarno mislio da ja to necu tako odraditi ...Onda bar rasklopi org prekidac pa onu grafiku sa prekidaca skini da ostane samo neutralan.....bez aplikacije...
Prebacili smo psiholosku granicu, trenutna cena je 1001 e ....da to lici na nesto....a ne da mi krmacis tu po kolima
Evo ti u vasoj bojitravelman wrote:P.S . Steta sto nema smajli koji salje pusice ......

...
...Prvo, Travi nikada ne gresi ...Samo je Travi pogresio na jednom mestu...

...

skora wrote:Onda bar rasklopi org prekidac kad ti ga tvoj topli brat da,pa onu grafiku sa prekidaca skini da ostane samo neutralan.....bez aplikacije.....da to lici na nesto....a ne da mi krmacis tu po kolima
travelman wrote:Pa zar si stvarno mislio da ja to necu tako odraditi .......