skora wrote:
i sto ih mali milion vlasnika samara nisu menjali
Jesi li svestan koliku si epsku glupost izvalio?

sem toga ti to crevo ne bi nasao ni da ti ga prstom pokazem
skora wrote:
nego ganci nece da se otvori za normalno parce creva od 100din ,nego jajari po pijacama i budzacima ako bi moglo za 50,i onda prosipa pamet ovde kako su vlasnici lada sa zmijama u dzepu a on je najgori od svih !!!
Tako je dzimrija ode u saritu, pa u auto disk i kupi sta mu daju, umesto da najmi tim semco-a ili vanair-a da naprave custom made creva za pazi samaru. Kad vec prave sto za sportske automobile sto za avio industriju sto da ne nastancaju malo i za samaru

Mada ko zna Strumfpf cudotvorac mozda ima broj seta za samaru nekoga od njih
skora wrote:.sto nije ugradio BAR lovato smrdljivi,nego najvece djubre Mimgas itd .....Laze bre bandit da hoce da plati kvalitet ....znas kod koga je on pekao zanat ...kako ti sad od njega da ocekujes da bude drugaciji sa razmisljanjem.
Tako ja miran jednog dana sedim kuci kad ono zvrrrr. Strumpf ovde, a za tebe licitacija na limundu. Kaze Strumpf multiventil vrhunske izrade i toro boca skroz za samaru. Ja mlad i naivan rekoh ajd, al jesi li siguran da odgovara. Na sta meni Strumpf, nego sta da jesam, ja sam ugradio gas u njamanje 10 vrhunskih automobila od kojih je jedan bio Bentli i to samo stosa radi

Ja rekoh uzimam. Pogledam koji je to proizvodjac multiventila ono neki mimgas, ja nikad cuo, lici mi na neki seljanski brand, cimnem Strumpfa i kazem ali jesi li ti siguran? Da ja ipak odem u Makedo i ugradim lovato, a Strumpf meni, slusaj sta ti kazem lovato je g. ovi su unapredili njihov dizajn, lovato delovi mu pasuju sraf na sraf, kad pogledas lovato on je limenka, a ovaj je radjen iz odlivka ne jedi g. nego ugradi i budi pametniji od drugih. Ja rekoh ok Strumpe ti si ekspert, prodao si hiljade automobila, ugradio gas u Bentlija, pa sad verujem da si u pravu. Na kraj krajeva ti si moj drug, ja tebi verujem.

I tako ja pokupujem i ostale delove od uvoznika sa sve papirima fiskalnim i dodjem u servis koji je Strumpf preporucio kao najbolji u ovom delu Evrope kad mene gazda servisa kaze. Gospodine ali vasa boca je za spoljasnju ugradnju, nece moci da prodjete atest sa njome, sem toga bolje da ste uzeli lovato ovaj mimgas je djubre. Ja cimnem Strumpfa, a on meni slusaj u moje doba se sve to ugradivalo unutra, ne brini nego prodaj bocu za dzabe ili jos bolje prodaj je meni, evo imam sveze napolitanke znas kako mirisu, a ti idi i kupi novu bocu i ventil pa javi utiske ... Ovo za mimgas kenjaju nego valjaju lovato ispod ruke pa udaraju u reklamu
skora wrote:Taj je bre u stanju da pretura po kantama da nadje jos 5 menjaca da bi sklopio jedan ,samo da ne plati normalan polovan.....pa znas sve ....uostalom video si ....pa nije on stavio dobru lamelu sto hoce,nego zato sto mora .....krece iz druge ...ko dajca da vozi ......od sedam menjaca koliko je rasturio da bi sklopio ovaj jedan sto mu je na kolima ,opet nije napravio da ima bar sve brzine.....i ON sad prica o tome kako ladasi previde da ruke treba platiti ,a covek mu sve radio za dzabe
Pa tu sam ucio skolu kod tvog duhovnika. Niko kao on ne ume da sastavi menjac od 5 neispravnih iz kontejnera pa da i taj novi bude jos neispravniji od svih 5 zajedno
Sta da ti kazem Gago, danas me je ubedjivao da radim zube kod njegovog zubara, a znas kako se nas Strumpf lepo smeska