Lada Samara 1.3

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
Gago
Automobil: Samara 1.3s

Re: Lada Samara 1.3

Post by Gago »

Evo na primer ovo crevo,do sada nisam menjao ni na jednoj samari nikad !!! I sta cemo sad????
Pa nisi ni sa jednom Samarom presao vise od 2000-3000 km, nije ni moglo da rikne tako lako :?
Doduse meni je ove godine prvo crevo pokazalo, i to samo zato sto je ulje kapalo na njega... :)
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Gago wrote: Pa nisi ni sa jednom Samarom presao vise od 2000-3000 km, nije ni moglo da rikne tako lako :?
Ok ,nisam presao ja ,nego je presao onaj pre mene ,jel tako??? Pa sto ih on nije menjao???? ...i sto ih mali milion vlasnika samara nisu menjali ...nego samo Boki na 7 dana !!!! ...nego ganci nece da se otvori za normalno parce creva od 100din ,nego jajari po pijacama i budzacima ako bi moglo za 50,i onda prosipa pamet ovde kako su vlasnici lada sa zmijama u dzepu a on je najgori od svih !!!
Pa evo ti najocitiji primer .... sto kad je farbao kola nije kupio bar farbu za kola a ne boju za cunkove.....sto nije farbao kola u komori nego ispod sljive.....sto nije ugradio BAR lovato smrdljivi,nego najvece djubre Mimgas itd .....Laze bre bandit da hoce da plati kvalitet ....znas kod koga je on pekao zanat ...kako ti sad od njega da ocekujes da bude drugaciji sa razmisljanjem.Taj je bre u stanju da pretura po kantama da nadje jos 5 menjaca da bi sklopio jedan ,samo da ne plati normalan polovan.....pa znas sve ....uostalom video si ....pa nije on stavio dobru lamelu sto hoce,nego zato sto mora .....krece iz druge ...ko dajca da vozi ......od sedam menjaca koliko je rasturio da bi sklopio ovaj jedan sto mu je na kolima ,opet nije napravio da ima bar sve brzine.....i ON sad prica o tome kako ladasi previde da ruke treba platiti ,a covek mu sve radio za dzabe

Ma daaaaj pusti me tih njegovih samponiranja Image
Gago wrote:Doduse meni je ove godine prvo crevo pokazalo, i to samo zato sto je ulje kapalo na njega... :)
Pa znaci nije problem u VAZ-u ili Balakovu ,nego u ulju sto je KAPALO !!!! :!:

Gago

Post by Gago »

Pa znaci nije problem u VAZ-u ili Balakovu ,nego u ulju sto je KAPALO !!!! :!:
Ono nije VAZ, samo pise to :)
Fabricko sam promenio zato sto je ulje kapalo, a ovo ,,VAZ'' je pocelo da puca na tom mestu...
Balakovo se za sada dobro drzi, ali i sam si video da ulje kaplje na nejga, pa cu to morati da resim...

skora

Post by skora »

Ako je kapaLO ,onda i dalje kaPA ,a ne onomad kapaLO a sad kapLJE na neJga!!!
Odluci se ...jel stube ili merdevine :lol: :lol: :lol:

Ma kad si bre ti promenio crevo, Auto ti je 90to a ti ga promenio 2014te .....i to zato sto je kapaLO !!!
Aj ne mlati ....pozdravio te Boki :kez

Gago

Post by Gago »

Mislis je l' ? :P
Stube naravno :kez

skora

Post by skora »

Image

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote: i sto ih mali milion vlasnika samara nisu menjali
Jesi li svestan koliku si epsku glupost izvalio? :mrgreen: sem toga ti to crevo ne bi nasao ni da ti ga prstom pokazem :kez :mrgreen:
skora wrote: nego ganci nece da se otvori za normalno parce creva od 100din ,nego jajari po pijacama i budzacima ako bi moglo za 50,i onda prosipa pamet ovde kako su vlasnici lada sa zmijama u dzepu a on je najgori od svih !!!
Tako je dzimrija ode u saritu, pa u auto disk i kupi sta mu daju, umesto da najmi tim semco-a ili vanair-a da naprave custom made creva za pazi samaru. Kad vec prave sto za sportske automobile sto za avio industriju sto da ne nastancaju malo i za samaru :mrgreen: Mada ko zna Strumfpf cudotvorac mozda ima broj seta za samaru nekoga od njih :kez
skora wrote:.sto nije ugradio BAR lovato smrdljivi,nego najvece djubre Mimgas itd .....Laze bre bandit da hoce da plati kvalitet ....znas kod koga je on pekao zanat ...kako ti sad od njega da ocekujes da bude drugaciji sa razmisljanjem.
Tako ja miran jednog dana sedim kuci kad ono zvrrrr. Strumpf ovde, a za tebe licitacija na limundu. Kaze Strumpf multiventil vrhunske izrade i toro boca skroz za samaru. Ja mlad i naivan rekoh ajd, al jesi li siguran da odgovara. Na sta meni Strumpf, nego sta da jesam, ja sam ugradio gas u njamanje 10 vrhunskih automobila od kojih je jedan bio Bentli i to samo stosa radi :) Ja rekoh uzimam. Pogledam koji je to proizvodjac multiventila ono neki mimgas, ja nikad cuo, lici mi na neki seljanski brand, cimnem Strumpfa i kazem ali jesi li ti siguran? Da ja ipak odem u Makedo i ugradim lovato, a Strumpf meni, slusaj sta ti kazem lovato je g. ovi su unapredili njihov dizajn, lovato delovi mu pasuju sraf na sraf, kad pogledas lovato on je limenka, a ovaj je radjen iz odlivka ne jedi g. nego ugradi i budi pametniji od drugih. Ja rekoh ok Strumpe ti si ekspert, prodao si hiljade automobila, ugradio gas u Bentlija, pa sad verujem da si u pravu. Na kraj krajeva ti si moj drug, ja tebi verujem. :mrgreen: I tako ja pokupujem i ostale delove od uvoznika sa sve papirima fiskalnim i dodjem u servis koji je Strumpf preporucio kao najbolji u ovom delu Evrope kad mene gazda servisa kaze. Gospodine ali vasa boca je za spoljasnju ugradnju, nece moci da prodjete atest sa njome, sem toga bolje da ste uzeli lovato ovaj mimgas je djubre. Ja cimnem Strumpfa, a on meni slusaj u moje doba se sve to ugradivalo unutra, ne brini nego prodaj bocu za dzabe ili jos bolje prodaj je meni, evo imam sveze napolitanke znas kako mirisu, a ti idi i kupi novu bocu i ventil pa javi utiske ... Ovo za mimgas kenjaju nego valjaju lovato ispod ruke pa udaraju u reklamu :xixi
skora wrote:Taj je bre u stanju da pretura po kantama da nadje jos 5 menjaca da bi sklopio jedan ,samo da ne plati normalan polovan.....pa znas sve ....uostalom video si ....pa nije on stavio dobru lamelu sto hoce,nego zato sto mora .....krece iz druge ...ko dajca da vozi ......od sedam menjaca koliko je rasturio da bi sklopio ovaj jedan sto mu je na kolima ,opet nije napravio da ima bar sve brzine.....i ON sad prica o tome kako ladasi previde da ruke treba platiti ,a covek mu sve radio za dzabe
Pa tu sam ucio skolu kod tvog duhovnika. Niko kao on ne ume da sastavi menjac od 5 neispravnih iz kontejnera pa da i taj novi bude jos neispravniji od svih 5 zajedno :mrgreen:

Sta da ti kazem Gago, danas me je ubedjivao da radim zube kod njegovog zubara, a znas kako se nas Strumpf lepo smeska :mrgreen:

Gago

Post by Gago »

:D :D :D
Sutra kupujem kokice, ocekujem lepo dopisivanje u ovoj temi :D :D

Znam ja odlicnog stomatologa, samo je 150 km odavde ;) :D

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

za zube si objasnio :D

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:danas me je ubedjivao da radim zube kod njegovog zubara, a znas kako se nas Strumpf lepo smeska :mrgreen:
aleko-2141 wrote:za zube si objasnio :D
Image ......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

danas me je ubedjivao da radim zube kod njegovog zubara, a znas kako se nas Strumpf lepo smeska :mrgreen:

Image Image Image

Ahahaaa .... :D :D :D .... pa i taj osmeh ima zahvaljujuci meni jer sam mu odkupio autorska prava na njegove smajlije ... :lol: ...

Image

travelman

Post by travelman »

Gospodine kapetane, sta treba da se servisira na vasem iljusinu ... :? ... zakrilca, flapovi, mozda neki dzojstik ... :? ... napravite spisak pa da se dogovorimo oko slobodnog termina ... :lol: ... kako vam odgovara placanje, po radnom satu ili onako djuture na kilo ... :twisted: ... :mrgreen: ...

Gago

Post by Gago »

Ja bih po Skorinom fazonu djuture da platim :kez

Gago

Post by Gago »

Menjale se juce papucice kvacila i kocnice, crevo za vodu sto je Bruyoni doneo, bespotrebno se skidale korube :hit , stavljali beli zmigavci...

Isto rastojanje, samo malo razlicita meta :kez

Image

Image

skora

Post by skora »

Meni lepse ovako 100x :prvi :prvi :prvi ...sto bi rekao Ekrem - bravo ti ga bate !!!! :prvi
Gago wrote:bespotrebno se skidale korube :hit
Image

Locked