LADA CLUB CAFFE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
travelman
Re: LADA CLUB CAFFE
Setimo se tek k'd ni vuk izvuče kesu iz šator, otemo mu gu i t'g gu pojedomo. Koj ti gi znaje vučišta, pa mož se dovučev po ranu.

Boki78 wrote:Dejco o o o o o o , aj prevedi mi ovo
Ne to se treba čuti uživo i da čujete pravi taj naglasak sa juga Srbije, ovo je baš odavde iz LE. Nije ni pirotski ni niški ni vranjanski naglasak.Abe dugčko mlogo da se prevodi, čitaj si ga po pool,k i sve će si ti se razjasni.
Slazem se ....apsolutno se slazemdejca wrote:Ne to se treba čuti uživo i da čujete pravi taj naglasak sa juga Srbije
-
travelman
Volim i ja vas ...Nema nam ga travelman, onomad nam cestita n.g. I otad ni glasa od njega.
Do 5og januara sam u akciji i kao sto sam najavio, slabije cu se druziti sa vama. Pojavio mi se visak u kasici prasici pa je red da se to potrosi i ne prenosi u novu godinu ...
Ako bude bilo potrebe, javljam lokaciju na koju cete mi DHL.om poslati paketic ....ravelman wrote:
Ok. ako tako mislis .... a ako mislis da ti se sada pravdam, neka mi sutra odma prolupa motor na samari ....
Dare wrote:
Ok. Opravdanje uvaženo.
;-)
Travi, pazi sta zelis![]()
![]()
-
travelman
Za kada ...
...
Cim ugrabim malo slobodnog vremena pravim jos jedan RADNIČKI model za tebe i Skoru ...
...
Vec sam pripremio sve od materijala a boju mozete da birate po izboru .... roze, pink ili mozda lila kao sto ima Boki ....
....
Inace. ovaj moj sadasnji je GRANTURISMO model ... samo za skije ...
... a ne za sudopere, frizidere i ves masine ...
...
P.S. Jel zabranjeno preterano konzumiranje smajlica u porukama ...
... nisam bio na casu a vidim da se vodila rasprava oko toga ...
...
Cim ugrabim malo slobodnog vremena pravim jos jedan RADNIČKI model za tebe i Skoru ...
Vec sam pripremio sve od materijala a boju mozete da birate po izboru .... roze, pink ili mozda lila kao sto ima Boki ....
Inace. ovaj moj sadasnji je GRANTURISMO model ... samo za skije ...
P.S. Jel zabranjeno preterano konzumiranje smajlica u porukama ...
3-4 januara sam mislio da krenem kuci, pa jedno 5 dana...
Moracu od skore onu socijalnu varijantu da uzimam
Moracu od skore onu socijalnu varijantu da uzimam
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Tad nisam tu ali cu se potruditi da ti do n.g. napravim nosace ....
To ces dobiti umesto paketica ...
...
To ces dobiti umesto paketica ...
Koju socijalnu varijantuGago wrote:Moracu od skore onu socijalnu varijantu da uzimam