Da je Gago pametan pa da ga uzme, ozenio bi se na prolece sigurno ...
Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
travelman
Re: Lada Samara 1.3
Na 45icu sam navatao travelmanku, i to jos nisam imao triger ...
...
...
Tada je 45-ica mozda bila hit, danas devojke vole zapadnjake
Zato je Alexa i kupio Audija
Samo Samara Srbina Spasava
P.S. Posto je 45-ica pretpostavljam da ima samo cetiri brzine, tako da ne mozes vise da zezas TravijaGago wrote:Tada je 45-ica mozda bila hit, danas devojke vole zapadnjake![]()
Aj posto sad imas i Yuga i Ladu, mozemo li od tebe da dobijemo neki uporedni test ta dva automobila kao eminentnog poznavaoca automobila

Travi je kompetetniji za uporedni test ..... 
-
travelman
Yugo 45 vs Samara 65 ...
...
Generalno, samara je kompletniji auto od yuga i tu je izlisno trositi reci ... vozio sam 45icu, 128icu i 101 i to su mi bila ok kola sve dok nisam seo prvi put u samaru i za kratko vreme shvatio kaliko je njesra zastava u odnosu na ladu ... ipak, ni sa jednom zastavom nisam imao tehnickih ili bilo kakvih problema i sve su me sluzile ok jer sam im poklanjao paznje koliko i svim kasnijim automobilima ... u odnosu na samaru 4b, 45ici 4b jedino dajem prednost po pitanju elasticnosti menjaca i ubrzanja. 45icu sam vec na 60km ubacivao u 4b i do stotke je ubrzavala kao metak a po potrebi i do 120. vozio sam je kao da je automatik, ovo se odnosi samo kada sam bio sam ili eventualno sa suvozacicom ... tada sam travelmanku izvodio u ns na kaficu i sve ostalo ...
... i cesto smo tamo isli pa mi je i ostalo u secanju da ga na izlazu iz zemuna munem u 4b i tako vozim svo vreme. na samari 4b se vise salta i kao da trazi 5b a koliko se secam taj osecaj nisam imao na 45ici ... ili ja tada nisam ni znao da postoji 5b ...
...
Generalno, samara je kompletniji auto od yuga i tu je izlisno trositi reci ... vozio sam 45icu, 128icu i 101 i to su mi bila ok kola sve dok nisam seo prvi put u samaru i za kratko vreme shvatio kaliko je njesra zastava u odnosu na ladu ... ipak, ni sa jednom zastavom nisam imao tehnickih ili bilo kakvih problema i sve su me sluzile ok jer sam im poklanjao paznje koliko i svim kasnijim automobilima ... u odnosu na samaru 4b, 45ici 4b jedino dajem prednost po pitanju elasticnosti menjaca i ubrzanja. 45icu sam vec na 60km ubacivao u 4b i do stotke je ubrzavala kao metak a po potrebi i do 120. vozio sam je kao da je automatik, ovo se odnosi samo kada sam bio sam ili eventualno sa suvozacicom ... tada sam travelmanku izvodio u ns na kaficu i sve ostalo ...
... i cesto smo tamo isli pa mi je i ostalo u secanju da ga na izlazu iz zemuna munem u 4b i tako vozim svo vreme. na samari 4b se vise salta i kao da trazi 5b a koliko se secam taj osecaj nisam imao na 45ici ... ili ja tada nisam ni znao da postoji 5b ... Re: Lada Samara 1.3
Jesi li vozio Travi ti neku drugu u kolima osim Travelmanke?
Travelmanka u Yugu 45, Travelmanka u Samari
Travelmanka u Yugu 45, Travelmanka u Samari
JesteGago wrote:Jesi li vozio Travi ti neku drugu u kolima osim Travelmanke?![]()
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
ja sam neki dan vozio yuga, ma mozda je nekad bio auto al je tesko s****, vozio u cizmama stiskam sve komande u isto vreme
aleko-2141 wrote:vozio u cizmama stiskam sve komande u isto vreme
- aleko-2141
ono je smesno, sve bre prazno, pa koju god uzeo ladu bolje izgleda pa i peglica
E jeste sadaleko-2141 wrote:ono je smesno
Yugo kad je sve tip top je skroz ok autic za lokal ......jeste samara robusnija ,komfornija ,ali je i veca ,teza malo ....vise trosi ...ali i jedno i drugo uz par izmena na tehnickim detaljima mogu da posluze dosta dobro ..... sa vrlo malo love ....
Dvogrli weber recimo na 65ici je dve svetlosne godine izpred ovog kao Solexa na samari ....i ja bi strasno voleo da ga imam pod haubom od Lajke
- aleko-2141
ma dzaba ti kad on nov puca tamo gde ne treba i moras da mu dodajes ojacanja, kom auto jos to treba, moj otac je prodao yuga 91 a nije ga vozio ni dve god
Ja sam se navozao jedne zastave 101, vukla je tonu benzina iz Bulgarije samo tako, pride kotur gvozdja na djepik. Lepo me je sluzila ta stojadinka, meni je ona bila komfornija napred od lade, ispred rucice menjaca nema nista i nekako mi se cinilo da ima vise prostora. Jednostavnije vesanje, sta ima napred, jedno oscilirajuce rame, balans stanglu i spona. Dobro ladino vesanje je udobnije ali ovo kod zastave nema sta da se pokvari. Zupcasta letva se skine za sat vreme bez kanala a glava upravljaca kod kocka lade
Mana joj je bila sto motor crkne nesto malo iznad 100.000 km. i limarija, mnogo pre strada nego ladina.
Mana joj je bila sto motor crkne nesto malo iznad 100.000 km. i limarija, mnogo pre strada nego ladina.
Podesih danas prskalice, sada je mnogo bolja situacija
Probao sam i da skinem sraf za dolivanje ulja u menjac i posekoh se na neku selnu
, pa sam odustao do daljnjeg... 
Probao sam i da skinem sraf za dolivanje ulja u menjac i posekoh se na neku selnu