ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA
Ma kamera zakon, po sarajevu ih ima nekoliko, znas kako lepo voze, kad udaris po dzepu znas kako se smire, 1000din nije nista, 20-30 000 pa pola godine bez auta e da vidis onda.
-
Boki78
I u Beogradu ih ima vise od nekoliko pa se retko ko obazire na njih
U pogledu ponsanja u saobracaju u Bg su vozaci motornih vozila u prilicnoj meri uvazavani, a oni kao zahvalnost iskazuju registracijama, kupovinom goriva, placanjem parkinga te se drzava oseca prilicno ponosno na tu finu i rastucu populaciju
U pogledu ponsanja u saobracaju u Bg su vozaci motornih vozila u prilicnoj meri uvazavani, a oni kao zahvalnost iskazuju registracijama, kupovinom goriva, placanjem parkinga te se drzava oseca prilicno ponosno na tu finu i rastucu populaciju
- aleko-2141
ja nisam cuo da je nekog uhvatila kamera sem na sajmu za stajeliste tj zutu traku.
-
Boki78
obaska, uzme drzava kaznu od 20000 lupi 6 meseci do godinu dana zabrane, a da je bila malo blaza ko zna kolio bi goriva vozac kupio, koliku registraciju platio, koliko parkinga i usluznih slepanja parking servisa platio i onda dodjete sa ovim pilicarenjem na mostu ... gde vam je osecaj za biznis? 
Cuo sam sledece :
- Od nove godine nema reatesta plina sa starom bocom BEZ obzira iako joj je vaznost po papirima adekvatna.Dakle kupis bocu ,ugradis,dobijes atest na 5 godina ,i kad istekne atest - cao.....iako papiri kazu jos 5
Jel to tacno ????
- Prica se o nekim posebnim tablicama za vozila na TNG ...recimo zelenim ...gde te pandur sa 100m vidi da si na gas
Jel to tacno ???
- Od nove godine nema reatesta plina sa starom bocom BEZ obzira iako joj je vaznost po papirima adekvatna.Dakle kupis bocu ,ugradis,dobijes atest na 5 godina ,i kad istekne atest - cao.....iako papiri kazu jos 5
Jel to tacno ????
- Prica se o nekim posebnim tablicama za vozila na TNG ...recimo zelenim ...gde te pandur sa 100m vidi da si na gas
Jel to tacno ???
Ja za to nigde nisam cuo.
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Nije pilicarenje, kupovinom goriva i placanjem registracije dotiras drzavu a onako cajci sa radarom mogu i da munu sebi nesto u dzep ... mada su skoro jednog drugara navatali radarom na putu za borcu i platio je kaznu kod sudije 8000 i mesec dana bez dozvole ... isao je 25km preko dozvoljenog, hteo je da im da kintu ali nisu mogli da uzmu jer se situacija snima i nema brisanja ...gde vam je osecaj za biznis?
Ti i tvoje Sarajevo ...po sarajevu ih ima nekoliko, znas kako lepo voze
... Prosle godine krenem za Bg i na izlazu kod bembasa uz miljacku se ne prestrojim lepo u desnu traku za skretanje nego iz one leve trake sto vodi za grad skrenem desno i udri po gasu uz brdo. A oni me sa golfom 4 pratili do table gde prestaje federacija i malo pre nje upalili rotaciju i zaustavili me. I onda poce prica kolika je kazna, te ovo te ono ... kazem ja kako nisam video znak za skretanje a pandur mi odgovori ....... ako nisi znao da citas, sto nisi gledao po ulici ... tamo ti je sve lepo nacrtano ....
... ispred Dubrovnika ogranicenje 60 a ja isao 80 ... zaustavise mene i ovog sto je isao iza mene a na parkingu je vec stajao jedan kome su pisali kaznu ... dobro vece, molim osobnu i prometnu ... ali cim je video da je BG, samo se nasmejao i zamolio me da vozim laganije ... a ja sam im se oduzio sa dve ladne pive koje sam taman pre toga kupio na pumpi ....
... najgore sam prosao sa carabinieri.ma u italiji na auto stradi ...
... pre neki dan slicna situacija malo pre ulaska u umku ,.. ja 100 a reno clio amblenduje da se pomerim ... ja vrdnem malo desno i dignem lajku na 120 a on ide paralelno samnom ... ja na 130 a on i dalje ide metar iza mene paralelno i vec posustaje a u tom trenu nas obojcu obilazi BMW i pocinje da koci ... ja se u..o, odma se setio one alfe ali je na svu srecu bio samo neki napaljenko koji se dokazuje nad mojom samarom ... BMW me je obisao ali clio nije ...
Naravoucenije ...
- aleko-2141
A to za prestorjavanje mi je poznato, ma da je okrens za 360 stepeni da vidis ima li ih a nema ih, napravis prekrsaj odmah se stvori ko da se teleportovao 
citavim obrenovackim putem stoji radar samo ti juti, vise od 90 nikako ako hoces pare u dzepu
citavim obrenovackim putem stoji radar samo ti juti, vise od 90 nikako ako hoces pare u dzepu
-
Boki78
Pa poenta je da drzavu dotiras, a ne pandure, zato ih i ima povremeno i privremenotravelman wrote:Nije pilicarenje, kupovinom goriva i placanjem registracije dotiras drzavu a onako cajci sa radarom mogu i da munu sebi nesto u dzep ... mada su skoro jednog drugara navatali radarom na putu za borcu i platio je kaznu kod sudije 8000 i mesec dana bez dozvole ... isao je 25km preko dozvoljenog, hteo je da im da kintu ali nisu mogli da uzmu jer se situacija snima i nema brisanja ...gde vam je osecaj za biznis?
Sem toga uz nove radare mogu da uzmu svog dedu, sve se snima i nemaju nacina da te puste ..
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Oni koji su prvu pomoć za vozilo kupili u prvom naletu novog zakona i tehničkog pravilnika bi istu trebalo da zamene pošto je istekao rok njenog trajanja tj. 5 godina. Ako vas čika pandur uhvati sa nevažećim paketom prve pomoći kazna je 5000 dinara
Galenika pravi OK akciju, zamena staro za novo, gde vi donesete svoju staru koja mora biti nekog od sledećih proizvođača: Tosama, MBS tehno, Karan Co, Mediteks i Evropa lek; i uz doplatu od 690 dinara dobijete novu.
Malo više o akciji

Spisak lokacija gde možete obaviti zamenu

Galenika pravi OK akciju, zamena staro za novo, gde vi donesete svoju staru koja mora biti nekog od sledećih proizvođača: Tosama, MBS tehno, Karan Co, Mediteks i Evropa lek; i uz doplatu od 690 dinara dobijete novu.
Malo više o akciji

Spisak lokacija gde možete obaviti zamenu

- zlatko83vr
Hvala za ovo obavestenje, meni istice rok za prvu pomoc sad za neki dan. Ovo je cist lopovluk sta se radi, nego cuti i trpi.
- zlatko83vr
Da li je zamenio vec neko prvu pomoc. U Vranju, Galenika tek treba da posalje i to vec traje skoro 2 meseca. Citam i po drugim gradovima slicna situacija, izgleda ovo zajebancija neka.
Meni onda ovo ne vredi,juce sam naleteo na saobracajku i iskoristio samo jedan zavoj.
Jel zna neko jel se uvazava idalje ova moja prva pomoc (dakle samo sam zavoj jedan iskoristio) ?
Jel zna neko jel se uvazava idalje ova moja prva pomoc (dakle samo sam zavoj jedan iskoristio) ?
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
- aleko-2141
to ni oni sami ne znaju, zavoj odes u apoiteku i kupis to je smesno i ubacis drugi
ma boli me uvo,necu da kupujem zavoj kad u pakovanju ima jos par komada.Ako ce za to da pise kaznu onda nemam reci
Stay cool