Kralj, sam napise u oglasu da je ceo menjac 50e, daklem nekih 6000 dinara, ali zato bi on da predlozi stednju kupovinom samo zvona menjaca zbog ostecenja biksne koja se menja i kosta reda evro/dva, za samo 4000 dinara
Ja imao problem sa Lajkinim mjenjacem,ode rekoh u viceve na opustanje,kad tamo lezajevi,mjenjaci,zvona biksne i ko zna sta ce jos da se nadje Djavole mjenjaca i zvona,recept za opravku lade-vozi.Cim prvi kvar se desi-mijenjaj cijelo auto.Trajnao popravljeno,garantujem
Ili je poklonite plavusama za protuuslugu seks i bice prezadovoljna,mislice da ima extra kola,pa bi trebala srazmjerno tome i da bude daraezljiva....MMMMM,probacu ja sa svojom ladom,javim vam sta sam napravio,ako plavusa samo negdje ne pogine vec na probnoj voznji
Sad nesto ozbiljno.Stvarno.Udjem u podrum,kad tamo motor,ladin,razvodnika paljenja razvedeno po svim policama x komada,karburatora milion,sitnarija cilindara crijeva i gluposti uzas jedan.Alternatore sam uspio prebrojati,5 kom.I svakom nesto fali.Kardan,auspuha u komadima i lonaca...Da ne pricam.
Kod komsije-jer kod mene nema mjesta-instrument tabla,cijela,blatobran,prednje vjesanje i prednji i zadnji farovi.
Kod drugog komsije-hladnjak,jos dva prednja vjesanja,opet puno razvodnika i karburatora dalje nisam smio rondati jer sam zakljucio da ljudima moram osloboditi kao i sebi prostor,pa jos malo i pod kaucem ce biti dijelova...Haos.Nije vic,casna rijec....Kad sam se sabro,pomislih da su mi komsije dotrpale,onako,skontale sta skupljam pa ko vele evo ti jos...A zato li su rusi napravili velik gepek da se moze to sve natovariti kad se krene na put???
Sve ce more u staro gvozdje da odleti,kupujem golfa 2 dizel.Tacka. Lajka mi trazi pit stop u zadnje vreme na svakoj relaciji gdje krenem da je neko brze-bolje remontuje usput kraj puta pa da nastavi.... Ko ce sve opremiti
Dobar golf2 dizel ispod 1000-1200 e. i ne pomisljaj da kupujes a za takvog ces se nacekati da se pojavi a skoro svakome je radjen motor a da je radjen i po zvuku se poznaje.
Jeste...Imam jedan garaziran polovina 91. godine,obicni,vzao ga jedan dedica,oko 250 000 na satu a malo ga voza i to polako,nije losa limarija-rekoh prodao si,nadam se da ce biti moj