vicevi
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: vicevi
- Dobar dan
- Dobar dan
- Ja se javljam u vezi oglasa
- Izvoli
- Napisali ste da dajete dve samare za neko bolje vozilo
- Jesam
- Jel vas zanima Golf 2
- Pa kakav je ???
- Odlican !!! Ima nove zadnje amortizere !!!
- A koje je godiste ??
- 86
- A koji je motor ??
- 1.3 sa plinom
- A koliko kosta taj golf???
- 900e
- Pa si imao ideju da ti ja dam dva samare sa za tvog golfa sa novim amortizerima ???
- Pa da
- Pa jesi video cene samara ???
- Jesam ???
- Pa kolko su te dve ???
- 1150e
- Pa sta cemo sa onom razlikom od 900 do 1150???
- Pa mislio sam da spustis !!!
- Hocu ....ali slusalicu ......aj nebi te vise zadrzavao
Eto tako je bilo
-
dr.scelt
- Automobil: vaz 2105
E da je meni kesa ne bi ja uzimao ni lade ni samare ni g2 niti ista ispood 2005 godine.A ne bi ni svoje mijenjao da se nije limarija raspala a mehanika isto trazi troskove od exploatacije
-
travelman
Ispriča mi ga Bokili malo pre ...a topla braca ( Travi i Boki ) samo nek se druze
Dolazi pendrek meraklija u prodavnicu i ljubazno, uz osmeh, naručuje od prodavačice ...
- molim vas 300 grama čajne kobasice ....
- želite li da vam iseckam ili u komadu ...
- u komadu, naravno ...
...... au Bokiiii ......pa jel dotle doslotravelman wrote:Ispriča mi ga Bokili malo pre ......

-
Boki78

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-ii- ... s-10778743Tek nakon 530 000 kilometara se razradio! Sad gotovo da ne dimi! Posto se jos nije raspao, nema cijenu! Ali cu je ipak u povjerenju prisapnuti.... drugi put.Ponosni sam zadnji vlasnik.Troši samo 4 litre ulja na sto kilometara. Nikad nije udaren dvaput. Ima dupli pogon, klasicni na motor i Fred Kamenko... na noge. Posjeduje kvalitetni ASS (ako stane, stane) i ABS (ako bleso stisne) kočioni sustav. Troši samo vrhunsko i kvalitetno gorivo (ulje za voženje) u boji auta, i druga boja goriva nesmije u njega (žuta, plava, zelena).Grijači zadnjih stakala su full ispravni, sigurno i pouzdano griju ruke pri zimskom guranju do odredista. Boja, trula višnja.....više trula, nego višnja. Gume su od poznate i priznate marke Ćeleston, pogodne za zimske i snježne uvjete, sa vidljivim žicama za sigurnu vožnju po ledu i skliskim podlogama. Šara...tek niknula, ali uz dobro zaljevanje i gnjojidbu, do proljeća će biti mašala. Žmigavci malo štrajkaju, pa rade, pa nerade, pa rade pa nerade i tako stalno....još nisam otkrio u čemu je kvar. I to je jedino sto nevalja na njemu. Povremeno ljeti kad navale komarci, gradska uprava naruci par djireva po gradu! Nikad nisam saznao zasto, ali dok placaju, ja cu da vozim.Za sigurno paljenje, gledam vremensku prognozu za sljedecih mjesec dana, citam tarot i zovem vidovitog Milana. Zadnji put kad sam ga upalio, dosla je cijela vatrogasna interventna postrojba. Neznam zasto, ali sam plakao, sto od srece sto vidim kolege, sto od neke zagusljive cudne guste crne magle, koja se pojavila iznenada. Zanimljivo je da se svaki put kad palim auto pojavi u mojoj ulici, skupa sa vatrogascima...iako su prognoza i vidoviti Milan garantirali prekrasan,, suncan i vedar dan.Mora da je do vatrogasaca! Sportski auto za svaki dan! Pretjeci me ionako nitko nemoze! Izgube se u magli od auspuha ili se uduse od dima! Poznata okuka smrti dobila je ime po flekama ulja, koje povremeno rigne u njoj, pri "svemirski" visokim okretajima!( 1800 rpm) Ima jos jednu veliku vrlinu: gasi se svaki put... isprve! Kvarovi na njemu ne postoje! Kvare se samo tudja auta, moje jok! To se desava samo drugim markama vozila! Nikad nisam nista mjenjao na njemu i sve je jos uvijek oriđiđi! Dakle...navali narode, jos malo pa nestalo, danas jos u vasem gradu, sutra vec u Biogradu.
-
travelman
I za mene jedan komad da se poruci ...
...
Gledao sam na TV.u neku reportazu sa Pestera pa je izmedju ostalog bio prilog i o nakurnjaku. Zimi ga tamo svi nose ...
...
Gledao sam na TV.u neku reportazu sa Pestera pa je izmedju ostalog bio prilog i o nakurnjaku. Zimi ga tamo svi nose ...
Travi, ti kako si se hvalio u temi gde se pisalo o mahagoni detaljima, pitanje je i da li imaju odgovarajucu velicinu
Morace da ide kao specijalna narudzbina
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
E moj Gago, bilo nekad ... sad nemam sa cime da se hvalim ...
... prepolovio mi se imetak ...
...
Za njega idu mere kao za sal !!!Gago wrote:pitanje je i da li imaju odgovarajucu velicinu![]()
![]()
![]()
Ahaha, sedim u kujnu i zena me pita što se smejem, a ja šta da joj kažem.:M