https://www.youtube.com/watch?v=pLx4ZiuBcho
Video snimci (YouTube) i ostali.
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Re: Video snimci (YouTube) i ostali.
Ne ume ni da ga vozi ovaj. Odmah mota pun
Gledao sam već taj video i mogu samo da se divim i plačem što jednu takvu nemam u dvorištu.
Pre recimo godinu dana ,vracam se odnekle i prolazim auto putem u visini aerodroma.U tom nekom momentu ,avion koji slece (il uzlece) ne secam se ,tu je negde iznad ,ali je jako nisko (takav je utisak).
U TOM MOMENTI .....na par auta ispred mene IZ VAZDUHA PADA guma,i pogadja nekog iz kolone ,i zesce mu ubija krov,soferku i svasta nesto ......pritom se to sve desava na nokoj brzini kojom se ide auto putem.
U prvi mah sam ziveo u ubedjenju da je tocak spao sa AVIONA ,ali se posle ispostavilo da je sa KAMIONA iz SUPROTNOG smera otpala guma (protektirana se odlepila) i onaj spoljni krug ,pod tom centrifugalnom silom izlece sa felne,bankina,u vis ,i na nas !!!
Nemate pojma kako je to puklo
.....i jos kad ide vozilo nekih jbmli ga recimo 120,a predmet leti recimo 50km/h ....
Auuuu jeeeee ....fala Bogu ne izginuse ....inace ode glava za sekund ko ovoj zutoj sa snimka
U TOM MOMENTI .....na par auta ispred mene IZ VAZDUHA PADA guma,i pogadja nekog iz kolone ,i zesce mu ubija krov,soferku i svasta nesto ......pritom se to sve desava na nokoj brzini kojom se ide auto putem.
U prvi mah sam ziveo u ubedjenju da je tocak spao sa AVIONA ,ali se posle ispostavilo da je sa KAMIONA iz SUPROTNOG smera otpala guma (protektirana se odlepila) i onaj spoljni krug ,pod tom centrifugalnom silom izlece sa felne,bankina,u vis ,i na nas !!!
Nemate pojma kako je to puklo
Auuuu jeeeee ....fala Bogu ne izginuse ....inace ode glava za sekund ko ovoj zutoj sa snimka
- aleko-2141
evo sta se desi kad otpadnu zadnj tockovi sa autobusa na ibarskoj gde se krece jedno 60km/h
soferka ispala, nije bilo pola kedera hteli da je ukradu, puklo zvono menjaca, nosac pumpe se skroz iskrivio, kosevi skroz otisli, svasta nesto, putnici nista i udar se nije osetio, jednu gumu su nasli a drugu nisu
soferka ispala, nije bilo pola kedera hteli da je ukradu, puklo zvono menjaca, nosac pumpe se skroz iskrivio, kosevi skroz otisli, svasta nesto, putnici nista i udar se nije osetio, jednu gumu su nasli a drugu nisu
Pa to ...taj neki fazon .....ko bomba da ga udarila ...ma strava 
- aleko-2141
ima i onaj stari klip kad tocak pokupi lika na pumpi
Godine 1997 sam svake nedelje putovao za Tuzi u Crnoj gori, jednom ali sreca kad sam se vracao ispead mene u suprotnoj traci na desetak metara je pao poveci kamen ili manja stena, kako je o puklo uhh. To se desilo u kanjonu reke morace (platije). Nedao bog da ono nekom padne na kola.
- aleko-2141
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Hvala momci što mislite na mene