Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Re: Lada Samara 1.3
A kad das gas jel prestane da treperi ?
Kako kad... To vece sam vozio 3-4 km i otprilike na pola puta se kazaljka smirila i ostala da stoji konstantno...
Ali znaci do polovine puta je kazaljka drmusala i bilo je blagog treperenja...
Ali znaci do polovine puta je kazaljka drmusala i bilo je blagog treperenja...
Samo Samara Srbina Spasava
- Miljan
99% je regler.
Miljane ....objasni mu koji da kupi posto ide sutra u radnju .....
ja to ne umem ako me ne naucis za jugice ...na ove sa plastikama mislim ....a inace si u pravu ....sad pogledah u papire ,septembar 06te.....a desetku sam uzeo 08me ,pa sam permutovao 
Ma kako si ga izvalio koje godisteMiljan wrote:Ovaj je 2006 ili pocetak 2007, tad jos nisu poceli da stavljaju te table, krajem 2007 su poceli.
- Miljan
Po detaljima
crni usisnik na haubi (do pocetka 2006 je u boji karoserije), soferka sa bordurom (od sredine 2007 je bez bordure), zadnja bocna stakla bez otvaranja (do sredine 2006 se otvaraju).
Pozeljno ako nadjes Bosch, Mobiletron, Cargo, Huco, KAE...
Bilo koji, samo da nije Elmos, Aego ili ZIMskora wrote:Miljane ....objasni mu koji da kupi posto ide sutra u radnju .....
Pozeljno ako nadjes Bosch, Mobiletron, Cargo, Huco, KAE...
- Miljan
Nemaju ovi noviji regleri tu zicu. Levi je stari tip, a desni novi.
-
Boki78
Ali on kaze da mu je kazaljka igrala i na predhodnom altenatoru i sad na ovom, i regleri su menjani. I ja sumnjam na regler da proba i treci pa da vidimo sta ce da budne.
Videcemo sutra sta je u pitanju, sve je kupljeno, samo da se namontira 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
vise gledaj sta ti je na desnom sedisti nego u kazaljke :p
Pa gledam ja, ali kad ta sa desnog sedista koja se u automobile ne razume uopste pita sta ti ovo treperi, krajnje je vreme da se resavaju problemi sa strujom 
I onda tu na red dolazi Skora, koji radi po principu onih satro ginekologa :,, Ne razumem se, al' mogu da pogledam!"

I onda tu na red dolazi Skora, koji radi po principu onih satro ginekologa :,, Ne razumem se, al' mogu da pogledam!"
-
Boki78
Mora da se utesi necim kad mu je ginekoloska praksa presusilaGago wrote:I onda tu na red dolazi Skora, koji radi po principu onih satro ginekologa :,, Ne razumem se, al' mogu da pogledam!"![]()
![]()
![]()
Pa koji je onda ovo tip ako je levi na gornjoj slici stariji ??Miljan wrote:Nemaju ovi noviji regleri tu zicu. Levi je stari tip, a desni novi.
Gago wrote:I onda tu na red dolazi Skora, koji radi po principu onih satro ginekologa :,, Ne razumem se, al' mogu da pogledam!"![]()
![]()
![]()
Boki78 wrote:Mora da se utesi necim kad mu je ginekoloska praksa presusila