Generalka
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Re: Generalka
Sta moze biti uzrok, da auto slabije vuce uzbrdo i gubi snagu?
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
da je izgoreo ventil, a tebi jos i malo trokira tako da moze i to biti, pogledaj vakuime oce oni da zezaju i da po malo trokira
Sta tacno da proverim
opisi malo 
Nije li to simptom npr dotrajalih membrana, nisu menjane nikada
Nije li to simptom npr dotrajalih membrana, nisu menjane nikada
LamelaKobac SPO wrote:Sta moze biti uzrok, da auto slabije vuce uzbrdo
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
i lamela sto kaze skora al bi onda dobijao obrtaje a ne bi isao, proveris crevo od grane do bubnja za kobnice da li je citavo jer ako ono crkne imas fals vazduh a hoce i crevo od vakuma plina da pravi isto problem
generalno bolje radi no pre kada sam se zalio,mada sam tokom zime imao i 90Ah akumulator sa traktora, koji sam platio 13.500 i auto je savrseno radio i na - 20C 
Ako bih nastavio da vozikam Samaru mozda bi trebalo karike da se zamene, gde to kupiti i mogu li sam?
Ako bih nastavio da vozikam Samaru mozda bi trebalo karike da se zamene, gde to kupiti i mogu li sam?
Koji motor ,koja specijala ??? ......oko 2000din recimo za 1500 fi82
Ne mozes ti sam .... ide se u skolu za to ......nemam nameru da te uvredim,nego ti samo skrecem paznju da nije to samo odvrni//zavrni ....ima tu jos svasta nesto ....pa da ne bude posle kuku lele
Ne mozes ti sam .... ide se u skolu za to ......nemam nameru da te uvredim,nego ti samo skrecem paznju da nije to samo odvrni//zavrni ....ima tu jos svasta nesto ....pa da ne bude posle kuku lele
I znanje i alat ti treba. Znanje ajde mozda nekao i prodjes ali bez alata si nemocan.
Ne sumnjamo da umes i prostije i komplikovanije stvari ,ali za pocetak AKO RESIS ,ti otvori motor da bi video sta se desava unutra ,da bi nam to slikao ili preneo,PA TEK ONDA mozemo da pricamo o kupovini !!!! ...jer jos uvek nam nisi rekao za koju ti specijalu trebaju karike ,a verujem da to ni ne znas .Kobac SPO wrote: ja prostije stvari umem, ovo ako resim pitam vas sta i gde dakupim
Uzgred ,verujem da nisi planirao samo da ga okaricis i tako ga utegnes gore,a ostavis dole na lezajevima da landara......dakle i lezajevi u najavi.Da bi do svega toga dosao ,jer predpostavljam da neces iz kartera vaditi klipove,cenim da ces skinuti glavu....a kad si skinuo glavu ide i nov dihtung glave.....A KAD vec imas glavu u ruci ,predpostavljam da neces vratiti skamenjene gumice ventila koje su sada na njoj,nego ces ih zameniti ......a kad sve to radis ,verovatno ces okaciti novu vodenu pumpu ,kais i spaner......a onda idu filteri i ulje .......a to se SVE ne zove zamena karika ,nego OSVEZENJE motora