Generalka

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Kobac SPO

Re: Generalka

Post by Kobac SPO »

Sta moze biti uzrok, da auto slabije vuce uzbrdo i gubi snagu?

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

da je izgoreo ventil, a tebi jos i malo trokira tako da moze i to biti, pogledaj vakuime oce oni da zezaju i da po malo trokira

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Sta tacno da proverim :D opisi malo :D

Nije li to simptom npr dotrajalih membrana, nisu menjane nikada :D

skora

Post by skora »

Kobac SPO wrote:Sta moze biti uzrok, da auto slabije vuce uzbrdo
Lamela

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

i lamela sto kaze skora al bi onda dobijao obrtaje a ne bi isao, proveris crevo od grane do bubnja za kobnice da li je citavo jer ako ono crkne imas fals vazduh a hoce i crevo od vakuma plina da pravi isto problem

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

generalno bolje radi no pre kada sam se zalio,mada sam tokom zime imao i 90Ah akumulator sa traktora, koji sam platio 13.500 i auto je savrseno radio i na - 20C :D

Ako bih nastavio da vozikam Samaru mozda bi trebalo karike da se zamene, gde to kupiti i mogu li sam? :D

skora

Post by skora »

Koji motor ,koja specijala ??? ......oko 2000din recimo za 1500 fi82

Ne mozes ti sam .... ide se u skolu za to ......nemam nameru da te uvredim,nego ti samo skrecem paznju da nije to samo odvrni//zavrni ....ima tu jos svasta nesto ....pa da ne bude posle kuku lele ;)

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

I znanje i alat ti treba. Znanje ajde mozda nekao i prodjes ali bez alata si nemocan.

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

:D verujem da treba znaje ali i alat, ja prostije stvari umem, ovo ako resim pitam vas sta i gde dakupim :)

skora

Post by skora »

Kobac SPO wrote: ja prostije stvari umem, ovo ako resim pitam vas sta i gde dakupim :)
Ne sumnjamo da umes i prostije i komplikovanije stvari ,ali za pocetak AKO RESIS ,ti otvori motor da bi video sta se desava unutra ,da bi nam to slikao ili preneo,PA TEK ONDA mozemo da pricamo o kupovini !!!! ...jer jos uvek nam nisi rekao za koju ti specijalu trebaju karike ,a verujem da to ni ne znas .
Uzgred ,verujem da nisi planirao samo da ga okaricis i tako ga utegnes gore,a ostavis dole na lezajevima da landara......dakle i lezajevi u najavi.Da bi do svega toga dosao ,jer predpostavljam da neces iz kartera vaditi klipove,cenim da ces skinuti glavu....a kad si skinuo glavu ide i nov dihtung glave.....A KAD vec imas glavu u ruci ,predpostavljam da neces vratiti skamenjene gumice ventila koje su sada na njoj,nego ces ih zameniti ......a kad sve to radis ,verovatno ces okaciti novu vodenu pumpu ,kais i spaner......a onda idu filteri i ulje .......a to se SVE ne zove zamena karika ,nego OSVEZENJE motora

Post Reply