Iz Samare u Samaru
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
Boki78
Re: Iz Samare u Samaru
Kad malo bolje pogledas, koliko je Gaga Travija usrecio toliko je tebe upropastio 
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Nije to ni toliko nemoguce. Ako dinar osetno padne, ili cena sirovine osetno skoci, sve je moguce 
.....pazi rakiju mi nude u zamenu ......c c c
...nisam imao drugi 
Jel verujes da sam prekljuce kad sam skidao hladnjak ,u belu sipao G12Boki78 wrote:Kad malo bolje pogledas, koliko je Gaga Travija usrecio toliko je tebe upropastio
-
Boki78
Polako, ce dodju na red i prasitji i jaritji. Jbg to ti je sad klijentelaskora wrote:.....pazi rakiju mi nude u zamenu ......c c c![]()
Ako se primiris i cenu spustis na samo 100000, a kako koza po zabitima kosta oko 2000 dinara (veceras cuo) dobijes pedeset koza za dve kante, pa mozes da postanes coban No1 juznog dela Bg-a
Siroko sa tvoje strane, samo ja znam koliko te je to ujelo za srceskora wrote:Jel verujes da sam prekljuce kad sam skidao hladnjak ,u belu sipao G12![]()
...nisam imao drugi
Ne verujem da je ta informacija tacna, osim ako se ne zezasa kako koza po zabitima kosta oko 2000 dinara
-
travelman
A jel po toj ceni uz kozu daju i gumene čizme ...a kako koza po zabitima kosta oko 2000 dinara (veceras cuo)
I ja sam se malo raspitivao kako se kreću cene, čobanica kod pančevačkog mosta košta 1500 dinara ... a kod plavog mosta 1550 (večeras čuo) ...
Uzimaj to, znaš da je Gago rekao da se ženi na proleće ........pazi rakiju mi nude u zamenu ......c c c
Plavi most je blizu, ali cobanice nikad nisam video, doduse nisam se ni raspitivao ni trazio ih
Doduse, cuo sam da padaju na Samaru
Jezik pregrizo... 
Doduse, cuo sam da padaju na Samaru
znaš da je Gago rekao da se ženi na proleće ...
-
Boki78
Ako ti ovo cita gospoja, znam ko ce prvi da pregrize jezikGago wrote:znaš da je Gago rekao da se ženi na proleće ...Jezik pregrizo...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
za plavi most moras na onaj parking a ne bas na most 
Nemam pojma gde je parking...
A ono da padaju na Samaru mi je rekao Skora

A ono da padaju na Samaru mi je rekao Skora
Jeli kiflo !!! Odakle ti znas da treba da se ide na parking ????