LADA CLUB CAFFE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: LADA CLUB CAFFE
Za 2101-2107 nisu, one se srafe na dva srafa, ovo nesto kao za zastavu slicno.
Pre mnogo mnogo godina ,kupovao sam u Nemackoj delove za servis za moju namunjenu 128icu......i izmedju ostalog iz BOSCH kataloga (jer su svabe TADA samo tako radile),po broju mi da ove platine.
Naravno - stativa !!!
Pomislih da slucajno ne pasu za neku Ladu pa da usrecim nekoga jer su prave i krstene,ali izgleda da ce se obradovati Djape .....Fiat je neki ali on ce sigurno izvaliti koji je u pitanju .
Naravno - stativa !!!
Pomislih da slucajno ne pasu za neku Ladu pa da usrecim nekoga jer su prave i krstene,ali izgleda da ce se obradovati Djape .....Fiat je neki ali on ce sigurno izvaliti koji je u pitanju .
Dobro vece... Pricao sam sa jednim drugarom, pa nam se misljenja pomalo razilaze...
On tvrdi da mu se kada bi imao termoprekidac 82/68, leti ventilator upalio samo na brdima od BGa do KVa...
Ja mislim da to nije tacno, vec da bi mu se mnogo cesce palio, zapravo ne bi radio samo dok motor dize temperaturu od 68 do 82, jer tezi da dostigne radnu temperaturu... Cim dostigne 82 upalio bi i radio bi solidno dugo, da bi oborio temperaturu za 15 stepeni...
Koje je vase misljenje???
On tvrdi da mu se kada bi imao termoprekidac 82/68, leti ventilator upalio samo na brdima od BGa do KVa...
Ja mislim da to nije tacno, vec da bi mu se mnogo cesce palio, zapravo ne bi radio samo dok motor dize temperaturu od 68 do 82, jer tezi da dostigne radnu temperaturu... Cim dostigne 82 upalio bi i radio bi solidno dugo, da bi oborio temperaturu za 15 stepeni...
Samo Samara Srbina Spasava
Nase misljenje je ko tvoje ....i kad nisi u pravu za mene si uvek u pravu
...to ne vazi samo za Bokija i Travija ....
Ne znam dali sam vam to rekao
....oni su ..... 
Ne znam dali sam vam to rekao
....oni su ..... Re: LADA CLUB CAFFE
Da radice mu mnogo cesce. A sto ga nisi pitao da ti objasni kako ce mu to ventilator raditi manje. Na toj temperaturi leti bi mu radio skoro non stop.
-
Boki78
Drug ti je bio ozbiljno cirke ili je oboleo od StrumfitisaGago wrote:Dobro vece... Pricao sam sa jednim drugarom, pa nam se misljenja pomalo razilaze...
.....pa imao je termostat koji je ostao zaglavljen u otvorenom polozajudejca wrote:A sto ga nisi pitao da ti objasni kako ce mu to ventilator raditi manje
Pitao sam ga i to, tvrdio je to bez obzira na termostat.....pa imao je termostat koji je ostao zaglavljen u otvorenom polozaju![]()
Pitao sam ga i to, moj Dejca, ali nije vredelo...A sto ga nisi pitao da ti objasni kako ce mu to ventilator raditi manje
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Ugradi kontrolnu sijaličku ko sto smo ja i Dejca pa ces znati koliko ti se često pali ...Cekaj da cujemo misljenja
Ne znam dali sam vam to rekao ....oni su .....

- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
jos ti fali garaza 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
a zato vas nema vec nekoliko dana