dejca wrote:Miljane ovo li je tvoj jugo gore na slici. Ako jeste kako vadis rezervnu gumu ako zatreba?
Nije ovo moj.
A rezervnu gumu vadi tako sto odvrne cetiri 13-ice i skine kosku
skora wrote:Pitaj posto je u tom servisu za samru (dvogrli karb), isto tocak boca, samo venturi a ne sekvent
Hvala
MILJANEEE ...ima samo jedan cep u radnji ...sad sam ih zvao .....jel ti nije problem da ga pokupis (sklonili su ga sa strane)....cena je 160din
Pa sto ti nije poslao, drugaru u BG je slao delove?
Mogu da ga pokupim, ali ne nadaj se da ce biti skoro, posto radim po ceo dan, evo malopre sam tek usao u kucu, a radnja je daleko od mene, zadnji put sam tamo bio pre vise od mesec dana.
Aha ....sad mi je jasnije ...kapirao sam da ti je ipred nosa pa sam kmecao misleci da ti je usput.
Ok ....hvala za navodjenje,sutra ih ujutru maltretiram da mi ga posalju ....
skora proverio sam ti cenu za ugradnju plina u samaru sa tocak bocom.Cena je od 230 evra do 270 evra za venture uredjaj.Veceras sam doterao lajku ide na plin kao zmaj tocak boca 39l staje oko 33l plina isparivac tomaseto valtek dizne i racunar Stag 4 sve to za 380evra sa 2go garancijo na uredjaje i rad.Mogao ssm i venturu da ugradim ali razlika u ceni je nekih 80evra,ali sam se ipak odlucio za sekvencionalni TNG.
Pozdrav narode.Na ovoj crnoj ladi je akomulator BOSCH silver od 56aha ja mislim udarne struje 540Astar 8god.Nisam palio auto zadnjih 8dana a bila je parkirana napolju kada sam hteo juce da upalim aku nedaje znake zivota napon je bio 3,8v.Skinuo sa ga i stavio da se puni i kada sam ga posle 10 sati skinuo sa punjaca napon je bio 13,15v i sad je posle 24h napon 13,12v.Umesto njega stavio sam black hors 72Aha udarne struje 640A koji je bio u samari a star je 36 meseci i vrti kao lud.Da napomenem da sam menjao regler na altenatoru i na leru punjenje je 14.3v sa upaljenim svetlima i ventilator grejanja na 1.Kad budem resio da kupujem akomulator dvoumim se izmedju VARTA silver 60aha 620 a i exide premium 62aha 600a cena im je oko 9500din neznam koja od ova dva su bolja.Mozda bi mogla i topla ili energi premium.Garancija na ove aku je od 30.36 i 40meseci.Dok nebude doslo vreme za kupovinu vraticu szari bosch i ovaj black hors pa cu ih menjati na svakih 10dana neizmenicno.U crvenoj ladi je FIAMM od 60Aha 600A garancija je 40meseci.Nebi da uzimam opet isti vec neki od gore pomenutih pa cemo videti koji se bolje pokaze.Moze u opticaj da dodje BANER i Baren polar.Zanima me vase misljenje i iskustva.
Zile wrote:Pozdrav narode.Na ovoj crnoj ladi je akomulator BOSCH silver od 56aha ja mislim udarne struje 540Astar 8god.Nisam palio auto zadnjih 8dana a bila je parkirana napolju kada sam hteo juce da upalim aku nedaje znake zivota napon je bio 3,8v.Skinuo sa ga i stavio da se puni i kada sam ga posle 10 sati skinuo sa punjaca napon je bio 13,15v i sad je posle 24h napon 13,12v.Umesto njega stavio sam black hors 72Aha udarne struje 640A koji je bio u samari a star je 36 meseci i vrti kao lud.Da napomenem da sam menjao regler na altenatoru i na leru punjenje je 14.3v sa upaljenim svetlima i ventilator grejanja na 1.Kad budem resio da kupujem akomulator dvoumim se izmedju VARTA silver 60aha 620 a i exide premium 62aha 600a cena im je oko 9500din neznam koja od ova dva su bolja.Mozda bi mogla i topla ili energi premium.Garancija na ove aku je od 30.36 i 40meseci.Dok nebude doslo vreme za kupovinu vraticu szari bosch i ovaj black hors pa cu ih menjati na svakih 10dana neizmenicno.U crvenoj ladi je FIAMM od 60Aha 600A garancija je 40meseci.Nebi da uzimam opet isti vec neki od gore pomenutih pa cemo videti koji se bolje pokaze.Moze u opticaj da dodje BANER i Baren polar.Zanima me vase misljenje i iskustva.
Jedna mala ispravka ovaj BOSCH silver sto je u crnoj ladi je 55Aha 420A udarne struje.
Potrosnja tng je zadovoljavajuca 300km 21 litar gasa od toga nekih140km gradske voznje i 160km otvorene voznje ibarska magistrala prosek 80km/h.Evo i neke slike