Meni se ovde najviše sviđa ovaj viljuškasti ključ, a vi baš hoćete imbus
Ja i hocu takve bas zbog tog viljuskastog kljuca i preveska a oni zapeli za imbus pa imbus ... ... Prosli put je bilo 5 kom minimum da bi poslali, zato i pitam koliko mora da nas ima na gomili ... ...
Ako je tako, onda porudzbine primamo do sutra u podne a posle toga nam ih poruci.
Obracunaj koliko treba da ti se uplati, i na to dodaj dug od predhodne porudzbine ako je ostao, pa da dejstvujemo.
Alexa wrote:Vise se ne odvajamo,zadnji put kad sam pokusao da to sklonim samo sam umrtvio forum.
Uostalom i to se moze uvrstati u delove iz inostranstva,jer jelte narucujemo iz inostranstva.
Pa šta ima da brišeš? Napraviš u ovoj istoj sobi temu "Poručivanje koječega iz inostranstva za ladu" i tamo strpaš sve kapice, ramove, kalendarčiće, podmetačiće... i sve ostale nebitne kozmetičke detalje i onda se tamo lepo dogovarate a ovu temu ostaviš za delove da se ne zagađuje glupostima
travelman wrote:Ako je tako, onda porudzbine primamo do sutra u podne a posle toga nam ih poruci.
Obracunaj koliko treba da ti se uplati, i na to dodaj dug od predhodne porudzbine ako je ostao, pa da dejstvujemo.
Ma može, nego pošto ću ja najverovatnije odustati od ovoga, onda mogu da stavim da pošalju recimo direktno tebi.
Ja imam puno ljepše te kapice sa ključem.
Ovaj stari crveni znak je puno ljepši.
Slab mi je mobitel pa se lošije vidi al kapice su odlične, ove moje su baš masivne i teške, bojim se da mi nebi pravile debalans na točkovima .
A kako će mi tek stajati na ovim felgicama, ko budali šamar...
Ma nije od plina bre.....za vazduh je ....kao nesto pomaze u ekonomicnosti .....Videcu veceras sta i kako tacno,jedan Turcin je ugradio pa nesto pisao o tome....