Moram priznati impresivno i preko ocekivanja
LADA CLUB CAFFE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: LADA CLUB CAFFE
Tako i treba da se izvari garaža da je nebi oborio veliki i težak sneg. Ti kosnici od stuba do stuba su glavni nosači da ona nebi pala na neku od strana.
Jel ima neko iskustva sa kamerama za snimanje saobraćaja, koje su ok od ovih jeftinijih (do 40-50$) na e bayu?
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
i mene to interesuje
- aleko-2141
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Imam ja, i to loše.choksi wrote:Jel ima neko iskustva sa kamerama za snimanje saobraćaja, koje su ok od ovih jeftinijih (do 40-50$) na e bayu?
Kupio sam je na akciji 11.11. 2014. za 17$. Putovala je dva meseca. Stigla kao neispravna. Kineskinja je vratila pare, bez moje obaveze da vratim kameru. Prodao sam je komšiji majstoru za 1400din, carinu sam platio oko 500 din. Dakle zaradio sam 900 din
Sad gledam ovu (istu, ali da boljim feedbackom)
http://www.aliexpress.com/item/GS8000L- ... 77104.html
- aleko-2141
dare da trazimo od rusa 
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ma i oni kupuju kod Kineza.
Inače, za ozbiljnije pare ima i ozbiljnija oprema...
Inače, za ozbiljnije pare ima i ozbiljnija oprema...
Za 17$ plaćaš carinu?!?
Evo kako je to kod nas:
- kada se kupuje roba iz zemalja koje su članice EU, nema plaćanja carine i PDV-a;
- kada se kupuje roba iz zemalja izvan EU-a: carine i PDV-a su oslobođene pošiljke vrijednosti do 22 eura (osim alkohola, duhana i parfema). Pošiljke u vrijednosti od 22 do 150 eura, oslobođene su carine, ali se plaća PDV. Pošiljke iznad 150 eura - plaća se carina i PDV.
Što se tiče plaćanje carine i PDV-a na poklone koje fizičke osobe izvan EU-a šalju fizičkim osobama u Hrvatskoj, carine i PDV-a oslobođene su pošiljke vrijedne do 45 eura.
Evo kako je to kod nas:
- kada se kupuje roba iz zemalja koje su članice EU, nema plaćanja carine i PDV-a;
- kada se kupuje roba iz zemalja izvan EU-a: carine i PDV-a su oslobođene pošiljke vrijednosti do 22 eura (osim alkohola, duhana i parfema). Pošiljke u vrijednosti od 22 do 150 eura, oslobođene su carine, ali se plaća PDV. Pošiljke iznad 150 eura - plaća se carina i PDV.
Što se tiče plaćanje carine i PDV-a na poklone koje fizičke osobe izvan EU-a šalju fizičkim osobama u Hrvatskoj, carine i PDV-a oslobođene su pošiljke vrijedne do 45 eura.
Pre nego sto kliknes - javiDare wrote: Sad gledam ovu (istu, ali da boljim feedbackom)
-
travelman
1. Travelman .... komada 1 ....da ti kazemo sta da upises u rubrici KOLICINA
2.
3.
1. Travelman .... komada 1 ...
2. Skora .... komada 1 ...
3.
2. Skora .... komada 1 ...
3.