Iz Samare u Samaru
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
travelman
Re: Iz Samare u Samaru
I ja znam da se ide na parking ...
.... a nekad se islo dole kod pijace uz auto put ...
...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
xaxaxaxa, imao sam drustvo u prvoj zgradi pa kad cekam sve vidim :p
- aleko-2141
Ovim recima gore si zatvorio svoju temu za kabrija ,pa zato sad moramo ovde .....Izgleda da te dedamraz cuo sta si rekao ,pa posto samara krece na puteve.....on ti odmah salje i opremutravelman wrote:Nastavak sledece godine na istom mestu ali sa Samarom u glavnoj ulozi ....![]()

A ovo negde sacuvaj da bi naucio kako da stiskas dugmice

http://youtu.be/zYS1oaBC420
P.S.
Ako me docekas sa subaricama ,mozda se oraspolozim pa dobijes malo kultivisaniju stvar za svoje sokocalo

http://youtu.be/eyWVkBbZE04
Evo ....Cisto da imas predstavu o cemu se radi

Last edited by skora on Wed Jan 28, 2015 5:56 am, edited 1 time in total.
- aleko-2141
jadan kamion 
-
travelman
Hvala ...
...
Zasluzio si komplet vikend rucak a ne samo subarice ...
...
Pre neko vece mi Gago posla link za neke putopise da ih citam, jer to obozavam, pa tako poce i da razmisljam u pravcu navigacije. Kupio bih je odavno ali imam neku svoju izreku koje se drzim svo ovo vreme **KARTU ČITAJ A SELJAKA ZA PUT PITAJ**. Mada moram priznati da sam se i potajno nadao da cu je kad tad dobiti od tebe ...
... pa je i to jedan od razloga sto je nisam kupovao ...
...
Hvala, sad sam u pozitivnom šoku jer sam prijatno iznenadjen pa mi je trokirao mozak za kuckanje ...
...
Zasluzio si komplet vikend rucak a ne samo subarice ...
Pre neko vece mi Gago posla link za neke putopise da ih citam, jer to obozavam, pa tako poce i da razmisljam u pravcu navigacije. Kupio bih je odavno ali imam neku svoju izreku koje se drzim svo ovo vreme **KARTU ČITAJ A SELJAKA ZA PUT PITAJ**. Mada moram priznati da sam se i potajno nadao da cu je kad tad dobiti od tebe ...
Hvala, sad sam u pozitivnom šoku jer sam prijatno iznenadjen pa mi je trokirao mozak za kuckanje ...
aleko-2141 wrote:jadan kamion
....... travelman wrote:Mada moram priznati da sam se i potajno nadao da cu je kad tad dobiti od tebe ...
travelman wrote:Zasluzio si komplet vikend rucak a ne samo subarice ......
........na kraju cemo od travelmanke dobiti zabranu ulaska u kucu Re: Iz Samare u Samaru
Widows telefoni od w.p.8 serije imaju odličnu navigaciju i vrlo jednostavnu za korišćenje. Ranije sam koristio garmin na symbian telefonima i znala je da pogreši.
-
travelman
Danas smo se malo igrali ...
....
Posto je moja Samara najgora i cesto se kvari, napravili smo joj stereo osvetljenje motornog prostora ....
...
Nekadasnji poklon od moga brata Skore ....
...

A danas to izgleda ovako ....
...

....Posto je moja Samara najgora i cesto se kvari, napravili smo joj stereo osvetljenje motornog prostora ....
Nekadasnji poklon od moga brata Skore ....
...

A danas to izgleda ovako ....

-
travelman
...
...
Nije mi dobro nego odlicno ...
... Znas ono, zaludan pop i jarice krsti ...
...
Nije mi dobro nego odlicno ...