Here I am..
Re: Here I am..
alo bre, gledaj ti njega, probudio se on
lep poklon, i sve najbolje ti želim i ja
p.s .. dibih i ja ćašicu sa ladom za ove praznike od lepšeg pola

"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera
Pozdrav drugu saobracajcu! Ja ove godine zavrsavam srednju saobracajnu, konkretno smer tehnicar za bezbednost saobracaja i pitam se sta mi dalje treba od skole ako nameravam nesto kao i ti? Pozdrav iz Nisa! 
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Pozdrav imenjače,kako si uspeo da zavoliš toliko ladu? 
Nemam iskustva,promenio sam mnogo automobila,nikad ladu nisam imao.Dare wrote:Ladu je lako zavoleti.
Zato sam i došao na forum da se informišem.
-
MAGICMASTER
Ćuti i ja nekad da iznenadim. Nemam vremena više za nešto više druženja i organizacije, ali uvek sam tu.vazman wrote:![]()
alo bre, gledaj ti njega, probudio se on![]()
lep poklon, i sve najbolje ti želim i ja
p.s .. dibih i ja ćašicu sa ladom za ove praznike od lepšeg pola
Odgovarajući fakultet ili viša škola. I pet godina radnog iskustva, da bi podneo zahtev za upis u registar sudskih veštaka.Marety wrote:Pozdrav drugu saobracajcu! Ja ove godine zavrsavam srednju saobracajnu, konkretno smer tehnicar za bezbednost saobracaja i pitam se sta mi dalje treba od skole ako nameravam nesto kao i ti? Pozdrav iz Nisa!
Ja sam vozio mnogo toga, i sad imam drugi auto, ali prva ljubav odnono lada zaborava nema. Doduše sada se manje vozi, a i nemam vremena mnogo za nju da je sređujem.kovač wrote:Nemam iskustva,promenio sam mnogo automobila,nikad ladu nisam imao.Dare wrote:Ladu je lako zavoleti.
Zato sam i došao na forum da se informišem.
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0889/468x60.gif[/img][/url]