Lada Vaz 2106 1990. god
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Vaz 2106 1990. god
Srke su iste za sve kocka lade, i one su punktovane.
I ja bih ti predlozio da sipes antifriz jer dovoljno je nekoliko mililitara vode da je ostalo u nekoj celiji hladnjaka zbog kamenca i eto ti stete.
I ja bih ti predlozio da sipes antifriz jer dovoljno je nekoliko mililitara vode da je ostalo u nekoj celiji hladnjaka zbog kamenca i eto ti stete.
Ma nemate potrebe vi da mi predlazete, ja sam prvi za to, ali trenutno sam u mogucnosti jedino da ukradem negde, jer prebijene pare nemam za njega.
Kad krene prolece bacam se u potragu za sarkom! 

Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Nazalost, mozda cu morati da prodam svoju Ladu, a mozda i Floridu. Iznenada, upali smo u tesko finansijsko stanje. Ne znam kako drugacije da izadjem u susret majci. Samo ne znam koliko bih mogao da dobijem za mog ljubimca i za moj zivot.
Imate li vi predstave? Od ulaganja u nju ima samo u farbanje i u sitnice tipa lajsni, krajeva branika, antifriz. Ulje novo Castrol, nov filter za ulje, za gorivo, nove membrane pumpe za gorivo, ultrazvucno opran karburator, promenjena dizna, promenjene membrane karburatora, kais, zadnje gume prakticno nove, prednje treba promeniti, nova prednja hromirana maska, fabricki enterijer sem prednjih sedista sa Fiata 125p, skaj, odlicno se uklapaju, imate slike kako to izgleda, relativno skoro stavljena nova pumpa za vodu, crevo za dovod goriva od karburatora do motora novo i jos puno toga. Ovo nije oglas, ali me zanima koliko bih mogao da dobijem, da vidim sta cu da radim.

Marety wrote:Nazalost, mozda cu morati da prodam svoju Ladu
Steta...
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Tesko pitanje, i sam znas koliko se nudi za nase lade. Ta tvoja ako je zdrava i neregistrovana tesko da moze da ode za vise od 400e. a i to je pitanje.Marety wrote: Ovo nije oglas, ali me zanima koliko bih mogao da dobijem, da vidim sta cu da radim.![]()
![]()
To je moja procena.
-
Boki78
Marety wrote:Nazalost, mozda cu morati da prodam svoju Ladu, a mozda i Floridu. Iznenada, upali smo u tesko finansijsko stanje. Ne znam kako drugacije da izadjem u susret majci.
Na sta mislis pod farbanje? Farbanje celog automobila, ili pojedinih delova?Marety wrote: Od ulaganja u nju ima samo u farbanje i u sitnice tipa lajsni, krajeva branika, antifriz.
Koliko ja znam iz prica,treba farbanje celog auta.
Stay cool
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
mislim da se tako nesto ne isplati prodavati, npr ti trazis 400eura, neko ce ti dati manje od 300 i taj ce je unustiti i sve pada u vodu a tih 300e skupices za neko vreme, bolje prodaj floridu, telefon i imas opet te pare.
Treba joj farbanje, komplet. Floridu ne bih mogao jos da prodam jer mi jos neko kratko vreme treba registrovan auto ne bih li pokusao da malo olaksam situaciju majci. Ja sam letos ulozio vise od 400e u ladu, i znam da to niko nece da mi plati, ali ja nisam stedeo na njene delove(sve sam najkvalitetnije stavlja, barem najkvalitetbije sto sam mogao da nadjem), stavio sam joj i sajlu rucne novu, sajlu sauha, migavce sam joj kupio sa hromiranim nosacima(oni sa pozicijama od napred), Alekov razvodnik stavio, nove kablove iz prve ugradnje, svecice ne znam dali sam spomenuo i ko zna sta jos. Ja sam hteo kompjuter da prodam ali mi majka ne da. Tera me Ladu da prodam. Ali bez obzira ne znam dali bih mogao da je dam... 
Zanima me cisto informativno dali bi neko uopste u grupi bio zainteresovan za moju ladu koja ima predjenih 97000 originalnih kilometara, tacnije malo vise od toga, oko 97200km... Videli ste iz predhodnih postova koliko sam ulozio u nju i sta sam joj sve kupio, a imate i njene slike. Na prodaju bih isla bez akumulatora.
Voleo bih da dobijem 400, barem da izvucem ono sto sam u nju ulozio letos jer znam da tu nema nekih para...
PS. Ide bez akumulatora, jer je moj u Floridi crkao pa sam stavio ovaj iz nje.
PS. Ide bez akumulatora, jer je moj u Floridi crkao pa sam stavio ovaj iz nje.
cisto za tvoju informaciju, jesenas sam kupio 2107 iz 2004. sa 112.000km, u sasvim zadovoljavajucem stanju sa sve atestiranim plinom i 4 odlicne zimske gume, istekla reg, za 170e...
j***** auto bez kardana