Pozdrav svim forumašima
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Pozdrav svim forumašima
svaki ce da stane ako se ne odrzava
Sta podrazumevas pod odrzavanjem???? Redovni servisi ...mali ,veliki .....ok ....ali Lajka nije auto od servisa do servisa.Uvek u medjuvremenu ima iznenadjenja.Bobina na 11x ili radi ili ne radi......ti odes na servis,ona radi....nije za zamenu.....prekosutra krene zena sa detetom u tirsovu ,i na 20om kilometru od kuce auto krene da radi na tri i ugasi se .STA ONA RADI TAD ???? Uloguje se preko telefona na forum i pita gde je najbliza radnja da odnese 100e za bobinu??? Daj ne zjbavj ....
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
od lada za tebe, samara ili nista, a za neki drugi auto ti je skora tu da ti pomogne.
Pa doduse to moze sa svakim autom da se desi...
Moze i Samara da rikne...
Cini mi se da Bruyoni nije imao nekih problema sa autom ...
Moze i Samara da rikne...
Cini mi se da Bruyoni nije imao nekih problema sa autom ...
Samo Samara Srbina Spasava
Moze kad se jajari.....a kad joj tresnes o krov odma 300e ,ne moze nista da rikne godinu dana ....potpisujem....osim ako ne zgazis na ekser pa probusis gumuGago wrote:Moze i Samara da rikne...
Cini mi se da Bruyoni sam sve radi.....pritom dosta zna....pritom ume....pritom ne pise ni kad nesto rikne ,ni kad ne rikne.....tako da Bruyoni nije reper......Za ljude kao sto je Bruyoni je ok 11x....i da je njegova zena Bruyoni,ja bih mu rekao idi i kupi.......ali posto je to zena kao i svaka druga ,i posto joj je pasat karavan veliki ,onda znamo sta i kako treba savetovati.Covek hoce da rastereti sebe obaveza i da zenu malo uposli da vozi i dovozi,i sad ako on treba u toj prici da bude AMSS,onda do ku**a....Gago wrote:Cini mi se da Bruyoni nije imao nekih problema sa autom ...
Ja kontam da zena nece znati ni oko Samare bas da prcka ako stane
A to da li ce Samara stati ili ne je izgleda vise filozofsko pitanje...
101 parametar utice na to...
Citao sam da je na novom Golfu pukao homokineticki jer je bio los odlivak...
E pa zamisli kakav je onaj od 1500 dinara
Ne bih smeo da garantujem za sebe na godinu dana, a kamoli na Samaru
A to da li ce Samara stati ili ne je izgleda vise filozofsko pitanje...
101 parametar utice na to...
Citao sam da je na novom Golfu pukao homokineticki jer je bio los odlivak...
E pa zamisli kakav je onaj od 1500 dinara
Ne bih smeo da garantujem za sebe na godinu dana, a kamoli na Samaru
Samo Samara Srbina Spasava
Ma samaru nismo ni uzeli u razmatranje.....ali svakako ima vise pluseva nego minusa u odnosu na seriju 11x......Kad dodjemo do poredjenja ta dva modela ,uvek ce finansije pobediti na strani samare i tu nema nikakve dileme......sve drugo je njemu ne bitno.To sto je 11x brza,njega ne zanima....treba mu auto za lokal......to sto je 11x 10-20% udobnija ....njega ne zanima .Treba mu auto za 40km dnevno.....itd ......ali da placa 13.000din pumpu za benzin i da vozi ladu je po meni budalastina.....jer pumpa na samari kosta 1300din......tako da je tu prica glupa.
Ove kocka lade su van price jer zena nema trika da je parkira jer je kao dajc na volanu......
Resenje dakle imamo samo u seriji 11x i sad se samo namece pitanje DA ili NE
Prosto.....
Ove kocka lade su van price jer zena nema trika da je parkira jer je kao dajc na volanu......
Resenje dakle imamo samo u seriji 11x i sad se samo namece pitanje DA ili NE
Prosto.....
I kocka lada moze biti laksa na volanu ugradnjom pomocne poluge sa lagerima. Za odrzavanje mislim da je naj jeftinija od svih lada, o izdrzljivosti da i nepricam. Prostrana je za putnike i ima veliki gepik. Ako nadje dobru iz 1990 a povoljnu a bilo ih je na oglasima, dobice motor od 1300 k. sa kaisem koji kad se iskida nestize ventile a registracija avgusta placena 13300 din. Cista mehanika i sve se vidi kad crkne.
Neka razmisli covek i o ovim ladama, jesete da kad bi je kupio bi od komsiluka dobio ono sto bi dobio od komentara ali on bi dobio jeftiniji i jednostavniji auto za odrzavanje.
Neka razmisli covek i o ovim ladama, jesete da kad bi je kupio bi od komsiluka dobio ono sto bi dobio od komentara ali on bi dobio jeftiniji i jednostavniji auto za odrzavanje.
-
travelman
Pozdrav i od mene ...
...
Iscita celu temu pa da i ja iznesem svoje misljenje iako ste mu sve lepo objasnili i pojasnili. Moj glas ide za Samaru, prvenstveno zbog nabavne cene i cene dalje eksploatacije u odnosu na Lade11x a u svrhe za koju je auto namenjen zanemarljivo je mala razlika u perfomansama ta dva modela.
Naravno da je vw kvalitetniji od Lade ali ja nigde ne procita u kakvom je stanju taj passat, pretpostavljam da sigurno treba nekakva ulaganja u njega pa da je i to jedan od razloga za prodaju. I ja sam nekada presao sa vw na samaru i nikada se nisam pokajao jel mi sasvim solidno izvrsava one namene za koje je i namenjena. I danas tvrdim da je polovna ocuvana Lada pametniji izbor od G2 ili passata 3 u ko zna kakvom stanju. Nekada sam i ja razmisljao da prvu Samaru zamenim modelom 112 ali sam posle visednevnog i danonocnog iscitavanja foruma na tu temu ipak doneo odluku da Samaru OPET zamenim Samarom.
Sto se tice pouzdanosti pre bih se negde uputio Samarom jer nema elektroniku, nego sa 11x. Modeli pre Samare ti nisu ciljna grupa ali u svakom slucaju sta god da kupis od Lade, ovde ces dobiti dobronameran i kvalitetan savet.
Iscita celu temu pa da i ja iznesem svoje misljenje iako ste mu sve lepo objasnili i pojasnili. Moj glas ide za Samaru, prvenstveno zbog nabavne cene i cene dalje eksploatacije u odnosu na Lade11x a u svrhe za koju je auto namenjen zanemarljivo je mala razlika u perfomansama ta dva modela.
Naravno da je vw kvalitetniji od Lade ali ja nigde ne procita u kakvom je stanju taj passat, pretpostavljam da sigurno treba nekakva ulaganja u njega pa da je i to jedan od razloga za prodaju. I ja sam nekada presao sa vw na samaru i nikada se nisam pokajao jel mi sasvim solidno izvrsava one namene za koje je i namenjena. I danas tvrdim da je polovna ocuvana Lada pametniji izbor od G2 ili passata 3 u ko zna kakvom stanju. Nekada sam i ja razmisljao da prvu Samaru zamenim modelom 112 ali sam posle visednevnog i danonocnog iscitavanja foruma na tu temu ipak doneo odluku da Samaru OPET zamenim Samarom.
Sto se tice pouzdanosti pre bih se negde uputio Samarom jer nema elektroniku, nego sa 11x. Modeli pre Samare ti nisu ciljna grupa ali u svakom slucaju sta god da kupis od Lade, ovde ces dobiti dobronameran i kvalitetan savet.
dejca wrote:I kocka lada moze biti laksa na volanu ugradnjom pomocne poluge sa lagerima.
Nije jeftinija od samare !!!!dejca wrote:Za odrzavanje mislim da je naj jeftinija od svih lada
- Registracija za samaru kosta isto (i ona je 1.3),dejca wrote:Ako nadje dobru iz 1990 a povoljnu a bilo ih je na oglasima, dobice motor od 1300 k. sa kaisem koji kad se iskida nestize ventile a registracija avgusta placena 13300 din. Cista mehanika i sve se vidi kad crkne.
- kais na bilo kojim kolima moze da pukne SAMO ......(da ne psujem)
- Na samari 1.5 nestizu ventili klipove kod pucanja kaisa.Imaju upusteno celo klipa
- Cista mehanika je i kod samare.....sve se vidi kad crkne
ALI za razliku od lade kocke,koja SVAKA ima luft u volanu kao kamion zastavica,samara je malo vise kultivisanija i prilagodljivija zenskoj ruci i motanju oko slavije.Ne zaboravi da je Tirsova decija klinika na 100m od Slavije (kruznog toka).....dakle guzva konstantna....pa se zensko lakse bori sa letvom volana nego sa glavom upravljaca.
Dalje ...platine!!!!...pa samim tim i potrosnja......jel ce ona dok je dete na terapiji caskom da smirglicom trljne platinu i da joj namesti zazor????Aj ne zjbavaj.......
Ok je kocka auto za nas......ali gde ce zena da je vozi.....Kako se vrati kuci kad je uvati kijamet kao prekljuce sto je bio???? Zadnja vuca.....ipak je to zensko.....kapiras
Ma kakav komsiluk ...ko ih hebe sta ce oni da kazu......ne kupuju mu oni ladu ....nego on od svoje love.....ali nevezano o komsiluku ,nije kocka za njegovu pricu.dejca wrote:Neka razmisli covek i o ovim ladama, jesete da kad bi je kupio bi od komsiluka dobio ono sto bi dobio od komentara ali on bi dobio jeftiniji i jednostavniji auto za odrzavanje.
Ma nema nista od ta posla (uopste za bilo koju ladu).....ali da pisemo kad nas je covek pitao.....
-
travelman
...Ma nema nista od ta posla (uopste za bilo koju ladu).
Komsiluk je glavni krivac ...
Skoro ja predložio pa čovek nek odluči. Kodmene kad odem na pijac bigami vidjam moćne i (slatke) seljančice kao motaju kocka lade ko od šale. Al dobro ovde je jug pa su i takve žene, moćne brale. 
Ah da pa meni platine ne smetaju, promemim ih kad se setim a koštaju 300 din.

Ah da pa meni platine ne smetaju, promemim ih kad se setim a koštaju 300 din.
Drugari svaka čast svima.
Koliko napisaste stvarno ste od pomoći
Svako ima piće od mene ako se daj Bože i uživo vidimo
Koliko napisaste stvarno ste od pomoći
Svako ima piće od mene ako se daj Bože i uživo vidimo
Evo i ja da kazem nesto.
Zena ako ne vozi nece voziti nista i uvek ce smisljati svakojake izazove. To iz licnog iskustva i sigurno je tacno.
Moja i Savketoa zena su vozile samaru a sad 111 i lagunu karavan,i ne pada im na pamet da nekad uzmu samaru cak ni po lokalu. Dakle savet e da nateras zenu da vozi b3 i da peva i ona i ti.Jedino mozda da ubacis zadnje parking senzore i kraj.
Zena ako ne vozi nece voziti nista i uvek ce smisljati svakojake izazove. To iz licnog iskustva i sigurno je tacno.
Moja i Savketoa zena su vozile samaru a sad 111 i lagunu karavan,i ne pada im na pamet da nekad uzmu samaru cak ni po lokalu. Dakle savet e da nateras zenu da vozi b3 i da peva i ona i ti.Jedino mozda da ubacis zadnje parking senzore i kraj.
choksi wrote: Dakle savet je da nateras zenu da vozi b3 i da peva i ona i ti.