Pa davac signala i jeste najveci problem... Postoje raznorazni ti satici na netu, ali davaca signala retko...
Je l' ovaj Ladin satic elektricni ili mehanicki?
Ja sam cuo da ti Ladini satici za pritisak i nisu bas precizni, mozda Djape zna nesto vise da nam kaze
Samo da sacekamo da nam neko kaze koliko su precizni ti satici...
I dalje bih voleo da nadjem kilometar sat gde na njemu ima i obrtomer i merac pritiska ulja, da ne budzim nista sa strane
Da na to burence, i nije baš jeftino. Ma teraću ja ovako pa možda se nekad rešim da to ugradim. Za satić ja bih iskoristio rupu gde sad stoji sat koji neradi.
to burence sam rastavljao unutra ima obični klizač koji klizi po žici i tako mijenja otpor, često pukne žica i onda ne radi.
Kod mene je bio baš taj slučaj, popravo žicu i kazaljka proradi.
Spojio sam onda davač i sat, a na onu rupu davača preko gumenog adaptera upuhivao zrak iz kompresora. Koliki god bi izlazni tlak postavio na kompresoru toliko bi mi pokazao i sat od pritiska tako da je kod mene bio točan.
Pa i mene to buni, ni ja ne vidim kako se to rastura...
Ima satica za 500 dinara Ladinih, tako da bih ja u svakom slucaju uzeo samo ovaj deo bez sata... I uzeo bih neki drugi, sa preciznijim brojcanikom...
Tako je. Davač je zapertlovan, al da se otvoriti. Šarafcigerom ili nečim sličnim "otpertlaš" onaj širi obruč i rastavi se. Tako sam popravio dva komada. Jednom je bila pukuta žica, a drugi je zaglavljivao tako da cajger nije pokazivao više od dva bara. Kada je sve ispravno pokaziva točno.
Istina ovo "otpertlavanje" jest ćorav posao, ja sam kupio novi davač i ugradio ga al onda mi vrag ne da mira dok ne vidim šta je to unutra pokvareno. Tu rabotu sam slikao i postavio ovdje na forum, al na žalost slika više nema na serveru
Tako je dejo, tako neke stvari se trebaju pokusati popraviti, pa ako se uspe uspe, ako ne ide u kantu jer od nje smo se oprostili. I koliki pritisak ulja motor na tom saticu pokazuje?
kako se motor trosi, tako radni pritisak ulja opada. takodje, sa novim uljem je pritisak blizi nominalnim vrednostima nego sa uljem koje je preslo nekoliko hiljada km