Lada 2103
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Re: Lada 2103
Svaka čast.
Gde li nalaziš ove delove... Inače, mišljenja rusa su podeljena po pitanju ovog tipa stezača. Jedni ga hvale, drugi se žale.
Gde li nalaziš ove delove... Inače, mišljenja rusa su podeljena po pitanju ovog tipa stezača. Jedni ga hvale, drugi se žale.
alu dihtung - kupljen nov. imam jos 4 komada.
zatezac - videcemo.
gde nalazim delove? skupljam godinama, kupujem i ono sto nisam siguran da ce mi trebati...
zatezac - videcemo.
gde nalazim delove? skupljam godinama, kupujem i ono sto nisam siguran da ce mi trebati...
j***** auto bez kardana
napravljen nov nosac alternatora, ugradjen fiatov alternator. ko se zabavljao sa ruskim alternatorima shvatice zasto.

malo "bling"-a i motor je spreman za ugradnju

malo "bling"-a i motor je spreman za ugradnju

j***** auto bez kardana
Bravo,pravi majistordjape1977 wrote:
Tako je i moj cale sve i svasta skupljao za automobile pa se uvek nadje da nesto zatreba
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Veoma profesionalno odradjeno! Cak mi se svidja i izbor boje za poklopac ventila. Svidja mi se sto je malo drugacije od uobicajnog. Kod nas ili bi ga ostavili u nekoj crnoj varijanti, ili bi ga ofarbali u crveno, tako da mu tvoja boja daje malo ekskluzivnosti! Svaka cast jos jednom 
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Ja mislim da on uopće nije birao boju za deklo već koja se prva našla pri ruci....
imao sam u garazi crnu, belu, srebrnu i zlatnu...
ovako mi je ok
ovako mi je ok
j***** auto bez kardana
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
od svega toga ja bi jedan dihtung 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
ko iz topa, vidimo se svakako uskoro kad moja ladja zaplovi da bacis malo ruke na moj motor 
- Ilija
- Automobil: Ziguli 2106
E Djape, Ilija je brate, 2106,
Kaze Skora da vidim sa tobom uvezi delova sa spiska sto mi je pokazivao nafejsu.
Izbrisao sam fejs nalog, radi se o novim delovima, ostali iz neke radnje ili sta vec.
Zanimali su me zadnji amortizeri, tamo pise od rive, ako odgovaraju za moju 2106 i ako su dobri naravno,
i retrovizori, ne znam koji su tip, zato Skora kaze da pitam tebe.
Pozdrav.
Kaze Skora da vidim sa tobom uvezi delova sa spiska sto mi je pokazivao nafejsu.
Izbrisao sam fejs nalog, radi se o novim delovima, ostali iz neke radnje ili sta vec.
Zanimali su me zadnji amortizeri, tamo pise od rive, ako odgovaraju za moju 2106 i ako su dobri naravno,
i retrovizori, ne znam koji su tip, zato Skora kaze da pitam tebe.
Pozdrav.
pozz
isti su, imam gomilu amortizera, od ruskih, preko monroe do kayaba
retrovizori - retka roba.
isti su, imam gomilu amortizera, od ruskih, preko monroe do kayaba
retrovizori - retka roba.
j***** auto bez kardana
- Ilija
- Automobil: Ziguli 2106
Kakve su cene?
Imo si na spisku i retrovizore.
Amortizeri su bili 500 dindzi, a retrovizori 250.
Imo si na spisku i retrovizore.
Amortizeri su bili 500 dindzi, a retrovizori 250.