Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: Ладе у огласима

Post by skora »

:D :D :D ...znaci sve ces uraditi samo da mu ne otmem njegovu samaru :D :D :D

Ma nije moja ideja ....znas da mene te 11x ne zanimaju ....nego on dodje danas ,sedimo ,blejimo ....i on kaze 110ka da se kupi .....i pokaza mi ovu ....
Boki78 wrote:Cantra za antifriz je prsotina,kais koji je drzi da ne skace pod haubom ne postoji to sve ovako ovlas bacenim pogledom.
Cantra nije prsla nego je to linija od tecnosti ,a kaisa nema jer je polomljena limena usica koja drzi kopcu od kaisa ......

Ti znas dal je motor kaput odatle iz fotelje :hit

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Ova je extra za te pare, steta sto nema noviju tablu.

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

I meni deluje ok za tu cenu.
Ovako sve super,samo sto mi se ova tabla unutra bas ne svidja.

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote::D :D :D ...znaci sve ces uraditi samo da mu ne otmem njegovu samaru :D :D :D
Da bas mi je privlacna, ovako ... :D Taj auto je za njega 2 svetlosne godina korak unazad. Nije poenta u kolima vec u tome sto ce izmestiti fokus interesovanja sa muke studiranja na igracku, pogubice vreme, a 100% i pare jer niko pri gramu svesti ne daje auto za male pare ako ne mora i nisu svi da im bas gori pod nogama ako prodaju auto...
skora wrote: Cantra nije prsla nego je to linija od tecnosti ,a kaisa nema jer je polomljena limena usica koja drzi kopcu od kaisa ......

Ti znas dal je motor kaput odatle iz fotelje :hit
Cantra je prsla ko zmaj, a usica ti je u komdu samo je fora da vidis i mene je preveslala prvi put.
skora wrote: Ti znas dal je motor kaput odatle iz fotelje :hit
Ma savrsen je, onaj iberlauf je ovako qrvanjski pusten da se poboljsa ventilacija i bajpasuje filter vazduha posto je inace skup za zamenu :kez :mrgreen: A posto filter vec neko vreme nicemu nije sluzio onda mozemo pretpostaviti i da su cilindri kolaterlano bruseni prirodnim punem :mrgreen:

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:jer niko pri gramu svesti ne daje auto za male pare ako ne mora
Koje bre male pare ??? Covek trazi 900e ....Jesu ti to male pare za ladu staru 15 godina ???
Boki78 wrote:Cantra je prsla ko zmaj, a usica ti je u komdu samo je fora da vidis i mene je preveslala prvi put.
Cantra nije prsla jer nebi mogao da se vozi auto ...gubio bi tecnost ....dakle ne lupaj ....a za usicu si u pravu .Zumirao sam ....tu je .....
Boki78 wrote:onaj iberlauf je ovako qrvanjski pusten
Pa cekaj ,jel koknuo motor pa je zato savijen iber ,ili je covek kao ja pa parocistacem pere motorni prostor.... :)

Jel vidis da je motor jos uvek mokar od pranja???? Skidao covek kuciste filtera kad ga je prao i nisu mu ga vratili .....recimo .

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote: Koje bre male pare ??? Covek trazi 900e ....Jesu ti to male pare za ladu staru 15 godina ?
Pa jes ti pominjao 700? Jesu li to cene za samare koje vrede? Jel ovo samara? Aj se ne zezamo, izgleda ona ok, al dusa joj je na nos bar tri put izasla :mrgreen:
skora wrote: Cantra nije prsla jer nebi mogao da se vozi auto
A jel ti neko rekao da moze da se vozi auto i sta to konkretno znaci? Po registraciji to je u 90% vremena 5km napred 5km nazad, a to moze i sa puknutom cantrom...
skora wrote:Jel vidis da je motor jos uvek mokar od pranja???? Skidao covek kuciste filtera kad ga je prao i nisu mu ga vratili .....recimo .
Aha samo sto se to crevo skida sa dekla a ne filtera i sto inace stoji skroz drugacije. Ovo je namerno stavljeno na ovaj nacin, a razlog je jasan i duvajuci :kez

No niko ti ne brani da opet slupas malo vremena i goriva da se uveris da je krs :mrgreen:

skora

Post by skora »

Ma moze da se skine crevo odakle hoces ,nebitno je ....nama je na ruku sa dekla ,pa ga uvek cupamo odatle ...mozda su ga namerno skinuli odande da bi ga oprali :lol: ...no nebitno ...hebes crevo i hebes motor ...bar toga imamo da valja ......ali da ces da ides samnom da je poteras ako valja ,to ti ne gine ...rekoh ti jos danas kad si mi digao zivac :evil:

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

skora wrote:Ovo mu nije samarin retrovizor :? ....ja mislim da je Yugo novi tip https://www.kupindo.com/Autolimarija/24 ... AMARA-NOVO

A pazite ovo ....zadnja desna vrata NOVA za samaru kod ovog 7500din https://www.kupindo.com/Autolimarija/23 ... AMARA-NOVO ,a kod ovog 3500din https://www.kupujemprodajem.com/Lada-sa ... -oglas.htm

:mrgreen:
Nije me mrzelo, pa sam čoveku poslao poruku da je retrovizor od yuga, on je zahvalio i ispravio. Sad mi je poslao poruku u kojoj se opet zahvaljuje i kaže da će zahvaljujući mojoj ispravci, retrovizor završiti u Varšavi. Odmah se prodao :)
Eto dobro delo za danas... ;)

skora

Post by skora »

Secate se svi zelene sedanke .....

Prvi vlasnik je prodaje jer nije imao matematiku za dalje exploatisanje,istekla registracija ,isteko atest za plin ....malo cvrknuta u vrata ,malo brljavi na benzinu ,ali sve u svemu jako lep auto ko voli sedan varijantu sa ubrizgavanjem..

Kupuje je preprodavac ,placa je 400e vlasniku ,stavlja je u oglase na 650e i krece prodaja.Ide traljavo ,cena se iz meseca u mesec koriguje ,pada na 600,pa na 550,pa na 500,pa na 450 ,i preprodavac je na kraju prodaje za 400e koliko je i on platio samo da je vise ne gleda.

Image

Kupuje je dakle za 400e opet pa preprodavac ....malo zamazuje ona cvrknuta vrata ,nista od mehanike ne pipa,i dalje nista ne radi po pitanju administracije (registracija ,atest i to),pravi samo ugovor po ovlascenju sa ovim predhodnim preprodavcem,ne placa porez jer nema ideju da je zadrzava .....stavlja je u oglas pre 7 sati i kaze:

- Idem za inostranstvo pa je zato prodajem .....inace je auto FULL

Image

...aj da vidimo kad ce za inostranstvo ;)

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

... nešto kasnije:
Dolazi Škora. Kaže prodavcu reč dve. Ovaj pali cigaru, mršti se. Škora vadi 300€ i nudi solarno plaćanje. Teška srca, preprodavac pristaje, uzima pare i odlazi da traži azil negde... :D

travelman

Post by travelman »

Lepa boja i lepa sedanka, daj link da je gledamo ...

evo je ...

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... mara-1500i

skora

Post by skora »

Dare wrote:... nešto kasnije:
Dolazi Škora.
:lol: :lol: :lol:
travelman wrote:Lepa boja i lepa sedanka
Jel vidis sta se desi kad neces da mi pozajmis pare da je kupim :evil: ...a plako sam ti ko dete za sladodled :!:

travelman

Post by travelman »

Nisi pouzdan poslovni partner, ti bi to potrosio na cevape a ne za sedanku. :lol: ...

skora

Post by skora »

:mrgreen: ....poslusao me je za cenu ;)

Image

Niko ga nece zvati ,mislice da je kanta ,i onda cu ja biti dobar drug i ponuditi mu 250e :twisted:

Samo dobar auto ima dobru cenu :!:

Image

Image

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

:oops: :oops: :oops:
Samo Samara Srbina Spasava

Post Reply